Bisküvi - Kurabiye Tarifi Yumurta Kurabiye - Bizim Yağ Sponsorluğunda

Ayy hak verdim sana wundercanim ilk bende elime almaya korktum, sonra yiyince aman boşver dedim seni yirim bee ne güzel yazmışsın öyle Sapşik şey can wunder
Çok orijinal kadınsın gerçekten bak, senin gibi arkadaşa sahip olduğum için mutluyum insanlara katacak çok şeyin var senin neşen enerjin yeter seviyorum seni

Eline sağlık çok güzel ve farklı duruyor

Kırk yıl düşünsem bi kurabiyeye böyle bir şekil vermek aklıma gelmezdi. Gerçekten çok sempatik olmuşlar.
Hem de kayısı kıvamı, en sevdiğim
Gerçekten çok mutlu oldum çok teşekkür ederim canimmm, bende özellikle farklılık yapıp bakın bu da var demek istiyorum o yüzden farklılık ariyorum ve sonucu güzel olunca bende çok seviniyorum

Çok orijinal kadınsın gerçekten bak, senin gibi arkadaşa sahip olduğum için mutluyum insanlara katacak çok şeyin var senin neşen enerjin yeter seviyorum seni
Allahim eridim yicemm yaa bunlar nasıl güzel sözler böyle gurur duydum canım wunderim, çok teşekkür ederim bunu size yansitabiliyorsam ne mutlu bana ne zaman isterseniz her zaman desteğe, enerjiye,bilgiye hazırım cansin , ay aglicam yaa wunderimmmm

Gerçekten çok mutlu oldum çok teşekkür ederim canimmm, bende özellikle farklılık yapıp bakın bu da var demek istiyorum o yüzden farklılık ariyorum ve sonucu güzel olunca bende çok seviniyorum
Ne garip insansın kirazım ya.
Mutlu olmak için kimseye eyvallah etmeyip kendi hayal dünyasına sarılan, sonra o mutluluğu etrafına dağıtan enerji zerrecikleri sızıyor senden pırıltılar halinde.
"Bu da var" diye düşlediğin her şeyi göresim var.
Garip insansın derken, yani her gün hayret edecek bir şey buluyor insan sana bakarak.
Ne güzel şey kendinle beraber herkese iyi gelmek.
Hep böyle kal.
Güzel sunumların, eğlenceli tariflerin ve muazzam enerjinle.

Sen de cansın sosyalimmm iyi ki varsın hep ol

Offf çok duygulandım, ne kadar güzel şeyler yazdınız böyle inanılmaz mutlu oldum,keşke bu kurabiyeyi daha önce yapsaydim sen nolur kitap yaz ben doya doya okurum mucizemmm hayat zaten yeterince zor,o yüzden hep mutluluklar sarsın etrafımızı, günümüzü bugünde yumurta kurabiye sayesinde mutlu olalım

Peripellam periskobalim çok güldürdün beni yaaa yirim seni bebeee,tatlimisin sen yaaa asıl ben seni bekliyorummmmm kuzuummmm,en güzellerini yap
Valla kurbişte çığır aştın kirazlımm senin yolundan gideceğim benide yanına çırak olarak al nolırrrrr Nevreste abla napmis bu kızzzzz essah yımırta gibin olmussss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…