YaaaaaaaaaaaaaHayranım sana ya
Ahhh gülüm hep öyle derler de ,girmeden inanmazsın amahepimiz aynıyız sen bosver onu kahvaltıda mis gibi yersin
Kırk yıl düşünsem bi kurabiyeye böyle bir şekil vermek aklıma gelmezdi. Gerçekten çok sempatik olmuşlar.Yaaaaaaaaaaaaacok mutlu oldum canimmmm çok teşekkür ederim
Çok orijinal kadınsın gerçekten bak, senin gibi arkadaşa sahip olduğum için mutluyum insanlara katacak çok şeyin var seninAyy hak verdim sana wundercanimilk bende elime almaya korktum, sonra yiyince aman boşver dedim seni yirim bee ne güzel yazmışsın öyle Sapşik şey can wunder
Eline sağlık çok güzel ve farklı duruyorMerhabalar Canım, Caniçim KK ' nin güzel kadınları
Sizin için bu sefer yine çok farklı bir tarif denedim. Beni biraz ugrastirdi ama sonuç olarak değdiğini düşünüyorumumarım sizde beğenirsiniz. Tadı da çok güzeldi, tam not
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3302280
1 paket margarin
1 yumurta
1 vanilya, 1 kabartma tozu
1 su bardağı pudra şekeri
2 bardak nişasta
aldığı kadar un
Muhallebisi için :
4 su bardagi süt
1 su bardağı şeker
1 vanilya
4 kaşık nişasta
4 kaşık un
Yumurta sarısı için:
şeftali veya kayısı
YAPILIŞI:
kurabiye için un hariç tüm malzemeleri karıştırıyoruz. Aldığı kadar un ilave ederek ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz. Ben hamurumun yarısını kullandım. Yarısını normal un kurabiyesi yaptım. Yumurta kalıbımi kendim hazırladım çünkü bulamadım. Yağ kapağından kalıp çıkardım. Hamurumuzdan bir parça alıp iki yağlı kağıt arasında açıp kalipla şekil çıkartıyoruz. Şekillerin üzerini çatalla deldim biraz,çok kabarmasin diye. 180° fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişiriyoruz.
muhallebi için tüm malzemeleri karıştırıp sürekli karıştırarak pişiriyoruz. Sonra mikser ile çırptım topak kalmasın diye.
Yumurta sarısı için seftalileri soyuyoruz. Dörde bölüp şişe kapağı ile yuvarlak kesiyoruz.
Kurabiyelerin üzerine kaşık ile muhallebi koyuyoruz. Ortalarına şeftali koyuyoruz. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 3302278 Eki Görüntüle 3302279
Bu tarif Yumurta kurabiye yiyerek yazılmıştır
Eki Görüntüle 3302266 Eki Görüntüle 3302267 Eki Görüntüle 3302268 Eki Görüntüle 3302269 Eki Görüntüle 3302270 Eki Görüntüle 3302271 Eki Görüntüle 3302272 Eki Görüntüle 3302273 Eki Görüntüle 3302274 Eki Görüntüle 3302275 Eki Görüntüle 3302276 Eki Görüntüle 3302277
Gerçekten çok mutlu oldum çok teşekkür ederim canimmm, bende özellikle farklılık yapıp bakın bu da var demek istiyorumKırk yıl düşünsem bi kurabiyeye böyle bir şekil vermek aklıma gelmezdi. Gerçekten çok sempatik olmuşlar.
Hem de kayısı kıvamı, en sevdiğim
Allahim eridim yicemm yaaÇok orijinal kadınsın gerçekten bak, senin gibi arkadaşa sahip olduğum için mutluyum insanlara katacak çok şeyin var seninneşen enerjin yeter seviyorum seni
Çok teşekkür ederim canım benim, farklı olsun istedim evetEline sağlık çok güzel ve farklı duruyor
Ne garip insansın kirazım ya.Gerçekten çok mutlu oldum çok teşekkür ederim canimmm, bende özellikle farklılık yapıp bakın bu da var demek istiyorumo yüzden farklılık ariyorum ve sonucu güzel olunca bende çok seviniyorum
Sen de cansın sosyalimmm iyi ki varsın hep olAllahim eridim yicemm yaabunlar nasıl güzel sözler böyle gurur duydum canım wunderim, çok teşekkür ederim bunu size yansitabiliyorsam ne mutlu bana ne zaman isterseniz her zaman desteğe, enerjiye,bilgiye hazırım cansin , ay aglicam yaa wunderimmmm
Offf çok duygulandım, ne kadar güzel şeyler yazdınız böyleNe garip insansın kirazım ya.
Mutlu olmak için kimseye eyvallah etmeyip kendi hayal dünyasına sarılan, sonra o mutluluğu etrafına dağıtan enerji zerrecikleri sızıyor senden pırıltılar halinde.
"Bu da var" diye düşlediğin her şeyi göresim var.
Garip insansın derken, yani her gün hayret edecek bir şey buluyor insan sana bakarak.
Ne güzel şey kendinle beraber herkese iyi gelmek.
Hep böyle kal.
Güzel sunumların, eğlenceli tariflerin ve muazzam enerjinle.
Wunderimmm sende hep ol,iyi olSen de cansın sosyalimmm iyi ki varsın hep ol
Valla kurbişte çığır aştın kirazlımm senin yolundan gideceğim benide yanına çırak olarak al nolırrrrrPeripellam periskobalim çok güldürdün beni yaaayirim seni bebeee,tatlimisin sen yaaa asıl ben seni bekliyorummmmm kuzuummmm,en güzellerini yap
Aldım gitti periskobalim, heyecanla seni bekliyoruzValla kurbişte çığır aştın kirazlımm senin yolundan gideceğim benide yanına çırak olarak al nolırrrrrNevreste abla napmis bu kızzzzz essah yımırta gibin olmussss
Cookkk teşekkür ederim kukriskom, özellikle farklı seçtimEllerine sağlık sosyalcim,çok tatlı farklı bir tarif olmuş
Yol yürümeden ilerlemezValla kurbişte çığır aştın kirazlımm senin yolundan gideceğim benide yanına çırak olarak al nolırrrrrNevreste abla napmis bu kızzzzz essah yımırta gibin olmussss
Gerçekten çok farklı ve efsane güzel olmus 40 yıl düşünsem aklıma gelmezÇok teşekkür ederim canım benim, farklı olsun istedim evet
Eline su dökemeyiz efeniiiimAldım gitti periskobalim, heyecanla seni bekliyoruzsende çok güzel yapacaksın
Ah kafammmYol yürümeden ilerlemez