Bisküvi - Kurabiye Tarifi Yumurta Kurabiye - Bizim Yağ Sponsorluğunda

Peripellam periskobalim çok güldürdün beni yaaa yirim seni bebeee,tatlimisin sen yaaa asıl ben seni bekliyorummmmm kuzuummmm,en güzellerini yap

fasulye yumurtasi,yumurta fasulyesi hemşom naptin sen böyle ellerine sağlık,büyük sürpriz oldu yarismada bol şanslar
Hahahaha yumurtalı fasille yaptım size hemsosuuuu dün hicbirseye benzemiyordu dimii bugün bende çok şaşırdım, çok supruz yumurta oldu bu çok teşekkür ederim hemsosuuu

Hahahaha yumurtalı fasille yaptım size hemsosuuuu dün hicbirseye benzemiyordu dimii bugün bende çok şaşırdım, çok supruz yumurta oldu bu çok teşekkür ederim hemsosuuu
Rica ederim hemşom,tam bir show kurabiyesi olmuş evet,dün hiç tahmin edemedim böyle bir şey çıkacağını

Kızzzz nasıl güzel olmuş böyleeee
Gerçekten yumurta gibi olmuş uykulu gözlerle anlamak için telefonun içine girecektim az kalsın

Bir insanın her şeyi mi orijinal ve çok tatlı olur yaaa
Kız bunlar neee nasıl yiycez bunları kıyamam ki bozmaya

Bir insanın her şeyi mi orijinal ve çok tatlı olur yaaa
Kız bunlar neee nasıl yiycez bunları kıyamam ki bozmaya
Ayy hak verdim sana wundercanim ilk bende elime almaya korktum, sonra yiyince aman boşver dedim seni yirim bee ne güzel yazmışsın öyle Sapşik şey can wunder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…