Canım bonusum çok teşekkür ederim Allah razı olsunNe kadar hoş olmuş eline sağlık
Merviskobalim seni ham yapar yiriimm.,cansinUhhh o ne ya cok degısık olmus, yone subumun konusmus elıne saglık sosyalim
Peripellam periskobalim çok güldürdün beni yaaaBuneeeeeeeee Allahim sana geliyorumnaptın kizaaamm seeeen yımirta kırabiyiiiiiii yapmısssss
Allah'ım kurabiyede son noktaaaellerine ,kollarına sağlık ne diyim ne methiye düzeyim şimdi ben bunağğğ yıkılıyooooor ebbekte banarmış yiaaaa
Hahahaha yumurtalı fasille yaptım size hemsosuuuufasulye yumurtasi,yumurta fasulyesi hemşom naptin sen böyle ellerine sağlık,büyük sürpriz oldu yarismada bol şanslar
Çılgınımayy inanmıyorum çılgınsın resmen aşırı iyi olmuş bayıldım
Rica ederim hemşom,tam bir show kurabiyesi olmuşHahahaha yumurtalı fasille yaptım size hemsosuuuudün hicbirseye benzemiyordu dimii bugün bende çok şaşırdım, çok supruz yumurta oldu bu çok teşekkür ederim hemsosuuu
Bende etmemiştim,banada supruz oldu hemsosuuRica ederim hemşom,tam bir show kurabiyesi olmuşevet,dün hiç tahmin edemedim böyle bir şey çıkacağını
Evet evet doğru görüyorsun kurbişimmKızzzz nasıl güzel olmuş böyleeee
Gerçekten yumurta gibi olmuş uykulu gözlerle anlamak için telefonun içine girecektim az kalsın
Hele o emoji koyduğun fotoya bayıldımmm harikasın beybisuummEvet evet doğru görüyorsun kurbişimmkarşında yağda yumurta oyy seni yerim yaaa uykusu gelmiş
Egleneceginizi düşündüm gülün istedim canım kurbişimmHele o emoji koyduğun fotoya bayıldımmm harikasın beybisuummyımırtan olayım ekmek ban yi beni
Eğlenmeyi evlenmek olarak gördüm bir anEgleneceginizi düşündüm gülün istedim canım kurbişimmohhh uzerinede pul biber kekik
Ahhh gülüm hep öyle derler de ,girmeden inanmazsın amaEğlenmeyi evlenmek olarak gördüm bir anayy çok severim öyle yarın kocam olmasaydı yapardım şimdi ben sarısına ekmek banınca hevesimi kaçırır
Ayy hak verdim sana wundercanimBir insanın her şeyi mi orijinal ve çok tatlı olur yaaa
Kız bunlar neee nasıl yiycez bunları kıyamam ki bozmaya