Bisküvi - Kurabiye Tarifi Yumurta Kurabiye - Bizim Yağ Sponsorluğunda

Buneeeeeeeee Allahim sana geliyorum :silah: naptın kizaaamm seeeen yımirta kırabiyiiiiiii yapmısssss:KK57:
Allah'ım kurabiyede son noktaaa:rolleyes: ellerine ,kollarına sağlık ne diyim ne methiye düzeyim şimdi ben bunağğğ:rolleyes::KK9:yıkılıyooooor🤩🤩🤩ebbekte banarmış yiaaaa 😋
Peripellam periskobalim çok güldürdün beni yaaa🍒🍒🍒🫶💜 yirim seni bebeee,tatlimisin sen yaaa🥳💃😇 asıl ben seni bekliyorummmmm kuzuummmm,en güzellerini yap🍒🍒🍒🫶💜🤩

:oha: fasulye yumurtasi,yumurta fasulyesi:KK64: hemşom naptin sen böyle :eek: ellerine sağlık,büyük sürpriz oldu 🤩yarismada bol şanslar :KK15:
Hahahaha yumurtalı fasille yaptım size hemsosuuuu🤣🤣🐣🐣🐣 dün hicbirseye benzemiyordu dimii🥴🫠 bugün bende çok şaşırdım, çok supruz yumurta oldu bu🫶🫶🫶🫶🥰😍🍒🍒🍒 çok teşekkür ederim hemsosuuu🥰😍🤩🍒🍒🍒🫶🫶😘💜

Hahahaha yumurtalı fasille yaptım size hemsosuuuu🤣🤣🐣🐣🐣 dün hicbirseye benzemiyordu dimii🥴🫠 bugün bende çok şaşırdım, çok supruz yumurta oldu bu🫶🫶🫶🫶🥰😍🍒🍒🍒 çok teşekkür ederim hemsosuuu🥰😍🤩🍒🍒🍒🫶🫶😘💜
Rica ederim hemşom,tam bir show kurabiyesi olmuş 🐥🥰😚🤗 evet,dün hiç tahmin edemedim böyle bir şey çıkacağını

Kızzzz nasıl güzel olmuş böyleeee 🫠🫠🫠🫠
Gerçekten yumurta gibi olmuş uykulu gözlerle anlamak için telefonun içine girecektim az kalsın 😅😅😅

Bir insanın her şeyi mi orijinal ve çok tatlı olur yaaa🤭🤭🤭
Kız bunlar neee nasıl yiycez bunları kıyamam ki bozmaya 🥹😍😍😍😍

X