Bisküvi - Kurabiye Tarifi Yumurta Kurabiye - Bizim Yağ Sponsorluğunda

Ne zaman moralim azıcık bozuk olsa gelip bu kurabiyelere bakıyorum gizli gizli
Gördükçe gülüyorum, gülümsüyorum.
Bu sabah da baktım.
Kesip aile albümüne koyasım var bu fotoğraflardan kolaj yapıp
Etkisi geçmedi hâlâ üzerimden.

Yaaaaaaa canım benim ne kadar tatlısın yaaa seni yerim ben pamuk kalbinden öpüyorum seni kimler üzdü seni ya kıyamam, her zaman dinlerim seni yazdıklarına bayiliyorum kuzuumm sen hep gel benim sayfalarına lutfen

Yaaaaaaa canım benim ne kadar tatlısın yaaa seni yerim ben pamuk kalbinden öpüyorum seni kimler üzdü seni ya kıyamam, her zaman dinlerim seni yazdıklarına bayiliyorum kuzuumm sen hep gel benim sayfalarına lutfen
Gerçek hayatta tanıdığım herkes üzdü beni dün ama bugün gene toparlayacağım kendimi:)
Çünkü ben daha ölmedim.

kuzum buarada gercek yumurtalarin nasil bu kadar beyaz ,bizim aldiklarimiz hep b.klu ,bunlari yikadin mi?

Ellerine sağlık canım. Böyle farklı tarifleri, sunumları görmeyi seviyorum. Çok güzel görünüyor, tadı da mutlaka güzeldirBaşarılar dilerim

Ellerine sağlık canım. Böyle farklı tarifleri, sunumları görmeyi seviyorum. Çok güzel görünüyor, tadı da mutlaka güzeldirBaşarılar dilerim
Çok teşekkür canım nazocum tadida inanılmazdı,ben Bile şaşırdım muhallebinin tatlılığı ve seftalinin mayhoş tadı inanılmaz yakışmış canımsın

Bu fikri nasıl buldun bilmiyorum ama tam bir yumurtayı sevdirme kurabiyesi olmuş Ben bunu deneyeceğim Ellerine sağlık canım kirazım, başarılar diliyorum

Bu fikri nasıl buldun bilmiyorum ama tam bir yumurtayı sevdirme kurabiyesi olmuş Ben bunu deneyeceğim Ellerine sağlık canım kirazım, başarılar diliyorum
Bende ne fikirler bebegimmm,böyle böyle hepsini size sevdirecek inş begenmene çok sevindim. Çocukların bayılacagi bir kurabiye oldu,tadı inanılmazdı herkes yumurta yesin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…