- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Wuuuuuuuu yuru be nevos vurdu gol olduYol yürümeden ilerlemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wuuuuuuuu yuru be nevos vurdu gol olduYol yürümeden ilerlemez
Çok tatlısın canım benim,çok teşekkürlerGerçekten çok farklı ve efsane güzel olmus 40 yıl düşünsem aklıma gelmez
Sen yerim,sende yapacaksın istediğini sor istediğin zaman periskobalimEline su dökemeyiz efeniiiim
Cooook coook ellerine sağlık kuzuşkommm lımmmmmm balim
Hadi o zaman yürümeyeAh kafammmdaş geldihaklısın ablalarin canısı
Ben gaz veriyom örtmenimHadi o zaman yürümeye
Minikom yaaaa teremyag kapağından kalıp çıkardım çünkü yumuşak bir şey olmazdı kurbis bulalım sana canım benimOhağğ çok güzel olmuş çok iyi sosyalim kaç gündür yoğurt kovasindan ne kesilebilir ne yapacak diye düşünüyordum
Sen yerim,sende yapacaksın istediğini sor istediğin zaman periskobalim
Hadi o zaman yürümeye
Yerüüünnn sizi yeeeüüürBen gaz veriyom örtmenim
Ben gonderseydim şimdiye elindeydiYerüüünnn sizi yeeeüüür
Canoommm sen neettiinn böylee vallahi çok kıskandımmm kazanan kim olduğu belli oldu ellerine sağlık guzellik abidem şahanee olmuş bol şanss herzaman gibiMerhabalar Canım, Caniçim KK ' nin güzel kadınları
Sizin için bu sefer yine çok farklı bir tarif denedim. Beni biraz ugrastirdi ama sonuç olarak değdiğini düşünüyorum umarım sizde beğenirsiniz. Tadı da çok güzeldi, tam not
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3302280
1 paket margarin
1 yumurta
1 vanilya, 1 kabartma tozu
1 su bardağı pudra şekeri
2 bardak nişasta
aldığı kadar un
Muhallebisi için :
4 su bardagi süt
1 su bardağı şeker
1 vanilya
4 kaşık nişasta
4 kaşık un
Yumurta sarısı için:
şeftali veya kayısı
YAPILIŞI:
kurabiye için un hariç tüm malzemeleri karıştırıyoruz. Aldığı kadar un ilave ederek ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz. Ben hamurumun yarısını kullandım. Yarısını normal un kurabiyesi yaptım. Yumurta kalıbımi kendim hazırladım çünkü bulamadım. Yağ kapağından kalıp çıkardım. Hamurumuzdan bir parça alıp iki yağlı kağıt arasında açıp kalipla şekil çıkartıyoruz. Şekillerin üzerini çatalla deldim biraz,çok kabarmasin diye. 180° fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişiriyoruz.
muhallebi için tüm malzemeleri karıştırıp sürekli karıştırarak pişiriyoruz. Sonra mikser ile çırptım topak kalmasın diye.
Yumurta sarısı için seftalileri soyuyoruz. Dörde bölüp şişe kapağı ile yuvarlak kesiyoruz.
Kurabiyelerin üzerine kaşık ile muhallebi koyuyoruz. Ortalarına şeftali koyuyoruz. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 3302278 Eki Görüntüle 3302279
Bu tarif Yumurta kurabiye yiyerek yazılmıştır
Eki Görüntüle 3302266 Eki Görüntüle 3302267 Eki Görüntüle 3302268 Eki Görüntüle 3302269 Eki Görüntüle 3302270 Eki Görüntüle 3302271 Eki Görüntüle 3302272 Eki Görüntüle 3302273 Eki Görüntüle 3302274 Eki Görüntüle 3302275 Eki Görüntüle 3302276 Eki Görüntüle 3302277
Kuzum teşekkür ederim ama kazanmiyorum,o yüzden rahat ol benim oyum hiçbir şey ifade etmez kalbim sizden yanaCanoommm sen neettiinn böylee vallahi çok kıskandımmm kazanan kim olduğu belli oldu ellerine sağlık guzellik abidem şahanee olmuş bol şanss herzaman gibi
Senin o kalbini öperimmmKuzum teşekkür ederim ama kazanmiyorum,o yüzden rahat ol benim oyum hiçbir şey ifade etmez kalbim sizden yana
Senin o kalbini öperimmm
Ayyy kuzuuuu yumurta güzeli de olur bana farketmez sapşiksin yaaaa çok güldüm valla tüm kirazlar senin olsun güzel kalpli kuzum benim çok teşekkür ederim iyiki varsinBu ne kiraz güzelimiz yumurta güzeli de mi oldu şimdi şahanesin yine bayıldım tarifine
Yaaaaaaaa canım benim utandiriyorsun beni ya mahcup oldum, çok teşekkür ederim canım benimBütün yorumları da okudum fazlasıyla tüm iltifatları hakediyorsun
Canimmm beniimmmm incitaneemmmm tatlı naif arkadaşım benim,çok teşekkür ederim bitanem kalbine muckYaa naptın sen kuzuş ya bu ne böyle çok tatlış olmuş yaa bayıldım ellerine sağlık kirazlım
Senin demen yeter kuzum benim sağolBen gonderseydim şimdiye elindeydi