Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Marmara üni hastanesi de varmış birde orda mı denesem diyorum ama evime çok uzak kararsız kaldım hakkımızda hayırlısı artık
Aklımda biraz araştırma yaptım çok memnun olanlar var Ümraniye de ikamet ediyorum. İnşallah gerek kalmaz ama başarısız olursa tedavim niyetim 4. Tedavi Marmara eğitim araştırma hastanesi olacak

ah kızlar ah bu kalitezislikten ilk denemede zar zor çıkarttığım yumurtalarda döllenme bile olmadı maalesef
Nasip kuzum yaa...benim 1 yumurtayla dollenme olduda ne oldu..kalitesiz embriyo transferi..birde 10 gun umutlu bekleyisler..tam 3 kere yasadim bunu sacma sapan..1 asilam 2 negatif tup bebekle ..cok uzuldum..dollenmemisne..ama umudu kaybetmek yok...subattan beri..hayatimdan 1 ay calindi..3 kere 10 gun bekledim..benimde eylulde..1 yumurta cikti insallah gine cikar..ama 5. Gune gitmedigi surece buyuk konusmiyimda transfer dusunmuyorum.doktorumda yaomiyo zatrn 3. Gun..eger dollenmezsede..10 gun transfer surecini sacma sapan beklemis olmicam..insallahh bir dahakine..guzel sonuclar alicazz..bol bol takviye morall..birde aklimizdan cikarmak gerekiyor.aslinda..az once topiklerde gezinirken camasir suyu gebelik testi diye bisyle karsilastim yaptim kopurmedi..bir tane bile baloncuk cikmadi milletin bira kopugu gibi kopurmus videolari izledim ..bu arada adetime bir gun kaldi.bu ay olmadi..artik onumuzdeki ayada calismalara devam..bu sefer sabah aksam artik

kız o test saçma ben hamile olmayan arkadaşıma yaptım köpürdü ama kız bakire :))

kız o test saçma ben hamile olmayan arkadaşıma yaptım köpürdü ama kız bakire :))
Tatlim simdi gebelik teatide yaptim..2. Cizginin yeri okadar beyazki bakmaktan beyazi gozlerimi aldi..bu hayalet felan cizgiyi goremicem sanirim ben hic..umudum obur aya kaldi artik..

Az once idrar testi yaptim kizlarr..oncesi ve sonrasi..careler tukenmiyor

Eklentiler

• Screenshot_20200704-142212.png
    446,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20200704-142205.png
    294,5 KB · Görüntüleme: 57
nerden anladılar boş olduğunu ??
Tedavi çok güzel ilerledi istenilen büyüklüğe vaktinde geldi.opu olduktan sonra yaklaşık 15 20 dakika sonra hemşire geldi elinde bir listeyle senin şu kadar yumurta çıktı herkese bir bir söyledi en son beni okudu 6 yumurta fakat içinde yumurta hücresi yok boş dedi. O an başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. bilgi istedim doktora soracaksınız dedi. Gittim doktorun yanına oda aynısı dedi peki sebep nedir dedim. Bilmiyorum dedi belki farklı ilaçlar denemek gerekir size dedi gönderdi iki ay sonra ya randevu verdiler. Ve yine aynı ilaçlar ile tedavi uygulanmaya başlandı o kadar söyledim bana ilk tedaviden sonra böyle dediler diye ilaçlar sana yaramış istenilen gibi yumurta gelişmiş deyip değiştirmedi . Gonal f 300 ve çatlatma önleyici iğne iki iğnem vardı sonunda da çatlatma iğnesi Ovitrelle kullandım. Bu kez bir yumurta dört günde büyüdü ve alındı oda boş dendi açıklama istediğim zaman yumurtalıkların yaşlanmış dediler yapacak hiçbir şey yok sizin için . böyle işte...

canım yumurta ne kadar hızlı büyürse okadar kof çıkma ihtimali vardır belliki ilaç dozu fazla gelmiş bence, ayrıca herkesin içinde isim okumak ne saçmalıktır ya özel merkez değil mi orası

Canim cok uzuldum..sendeni benim gibi 2. Dede ayni doktora gittin..lutfen daha fazla devam etme o doktora..benim en buyuk hatam o oldu..doktorum iyiydi..ama cok yogundu kendisi..lutfen doktorunu degistir..

Aklımda biraz araştırma yaptım çok memnun olanlar var Ümraniye de ikamet ediyorum. İnşallah gerek kalmaz ama başarısız olursa tedavim niyetim 4. Tedavi Marmara eğitim araştırma hastanesi olacak
Ben mecidiyeköydeyim zeynep kamil de uzaktıda bir umut işte. Umarım canım gerek kalmaz güzel haberlerini okuruz burdan

canım yumurta ne kadar hızlı büyürse okadar kof çıkma ihtimali vardır belliki ilaç dozu fazla gelmiş bence, ayrıca herkesin içinde isim okumak ne saçmalıktır ya özel merkez değil mi orası
Zeynep Kamil eğitim araştırma hastanesi

Canim cok uzuldum..sendeni benim gibi 2. Dede ayni doktora gittin..lutfen daha fazla devam etme o doktora..benim en buyuk hatam o oldu..doktorum iyiydi..ama cok yogundu kendisi..lutfen doktorunu degistir..
Doktor her gittiğinde değişiyor bir doktorun yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…