Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Oylemi dersiniz tam bir hafta oldu iste bugun biteli ay cok cok tesekkurler yardimin icin ne dilegin varsa versin allah
benim anlamadığım içinde su var ne demekmiş ?? zaten folikülün içindeki oosit mikroskop ile görünüyor, o folikül keseleri dolu mu boş mu ultrasonda görünmez, sadece e2 değeri ile fikir edinilebilir.

Slm prensesler nslsınız.ben bugün adet oldum.5 gün erken geldi.ilaçlardan sanırım.fazla yazamasamda takipteyim.

Slm prensesler nslsınız.ben bugün adet oldum.5 gün erken geldi.ilaçlardan sanırım.fazla yazamasamda takipteyim.
Slmm canimmmmmben de adeti bekliyorum biesteron kullandigim icin gecikti..ben ilaclara devam arisutune devam....birde incir ve zeytinyagi karisimindadnda tuketiyorum..aynen devam canim.cok selamlar

Canım bize ait bir gen taşımıyormuş o durumda çocuk.yumurta sahibinin genlerini taşıyormuş.

Genlerin ifadesi yani ortaya çıkan sonucunu taşıyıcı anne belirler... Bu durumda yumurta donasyonu alırsan ifade edilecek genler senin rahmin tarafından kontrol edilir buna epigenetik etki deniyor. Yani mutlaka seninde çocuğunun genlerinin ifadesi üzerine kalıtsal etkin olacak. Sadece DNA dizilimi ile gen ifadesi ortaya çıkmıyor. Dizilim üstü çok fazla özellik vermiş Allah. Yani taşıyıcı anne olarak en az yumurta kaynağı kadar rolün ve hakkın olur. O kadar üzülmeden eşinin çocuk isteyip istemediğini iyice sor bence. Eğer ki soyum devam etsin moduna girerse ilerleyen yıllarda daha zor süreçlerle karşılaşabilirsin. Naçizane tavsiyem bana düşmez ama araştırmak lazım her şeyi Allah'a havale ederek. Sevgiyle kalın....

Ya kuzum bu donasyon tedavisinin fiyati 35 bin den baskiyomus sanirim..aslinda bende dusunuyorum..yani turkiyede 1 kere daha denicem..sonrasinda dusunuyorum..ama donasyondada hemen hamis oluncak diye bisey yok anladigim kadariyla bazi arkadsslarin hemen olmamis sanirim..bu konuda bilgin varmi yani donasyonun basari sansi kac biliyomusun..

Bir yakınımızın ilk çocuğu tüp bebekti 2.için 2 defa denediler olmadı kendiliğnden hamile kaldı.geçenlerde adet olmamış menepoza girdi sanmış dr agidince hamile olduğunu öğrenmiş 3.ye.

Bir yakınımızın ilk çocuğu tüp bebekti 2.için 2 defa denediler olmadı kendiliğnden hamile kaldı.geçenlerde adet olmamış menepoza girdi sanmış dr agidince hamile olduğunu öğrenmiş 3.ye.
Super. Canim ne rahatsizligi vardi arkadasinizin..darisi basimiza insallahh..

Bildiğim kadarıyla poliskistikti canım
Iste bol bol fifi...doktoruma gore cocugu olmayan solugu tup bebekte asilamada aliyo..halbuki ilisiye girmiyolarki demisti..arkadasinn adina cok sevindimm..darisi basimizaa insalah tez zamnda..hatta su adetimizden hemen sonra en geccbuarada canim adetim 3 gun gecti..biesteron bukadar geciktirirmi..acaba menopoza felanmi giriyorum..idrar yapmistim buarada negatiff..ama simdide cok gecikti korkmaya basladim..olmicam acaba diye..

Merhabalar Arı sütünü saf olarak mı aldınız acaba yoksa propolis polen karışımlı olanından mı
Teşekkğr ederim
Canim bende ari sutu propolis polen karsimindan kullaniyorum..ilk kullanmaya basladim 6-7 gun yumurtaliklarim agridi..ama saf olanindanda alcam..kismet olursa..yani tek olarakta dusunuyorum..birde bol bol cig badem cig findik..tavsiye ederim canim..ama her findik yiyen hamile olcak diye biseyde yok buarada..birde organik zeytinyaginda bekletilmis incir.hergun 1 tane..

Merhaba arkadaslar ..benimde adetim 3 gun gecti..ve bugun oglenden itibaren kahverengi leke halinde geldi 2 kere..normalde adet oncesi cok nadir olurdu..ama hemen kanamam baslardi..bu sefer hem 3 gun gecti..hemde desigim gibi auan bile hala kanamam yok..dun ve onceki gun idrar testi yaptim negatif..yarinida beklicem..kanama icin ama sormak istedim.bu biesteronun felan etkisi olabilirmi..

Olursun sıkıntı yapma benimde öyle olduğu oluyordu.ama kendine dikkat et bebişte ki innnnşaaallah vardır olabilir.çünkü yakın arkadaşımın 5 aylığa kadar idrarda çift çizgi çıkmamış anlatırdı hep.

Canim bugun ogleden sonra kahverengi leke oldu aksam uzeride oldu ama hafif..hala kanamam olmadi ama..buda olabilecek bir durummu kuzum..belki kanamam yatin baslicak..ama hala olamadim..

Netten baktın mı ilacın gecikme yapıyor mu diye.
Bi arkadas soylemisti canim..sonrasinda nettende baktim ...gecikme yasayanda varmis yasamayanda..ilginc olan..bende bole oldugu olmustu daha once ama..leke olduktan sonra kanamamda baslardi 1-2 saat icinde..muhtemelenn..adet olcam yarin belli olur..korkum su..kistten felanda bole seler olabiliyomus..yada adetimmi duzensizlesiyoo dahada..

Canıım şimdi baktım adet gecikmesi yapmaz yazıyor ama kullanan kadınların çoğu gecikme yaşamış.bir hafta bekle.gelir mutlaka sıkıntı yapma
Oyy kuzum benim..cok tesekkur ederim baktigin icin..bu biesteron kist felanda yapabiliyomus ya..kistte kahverengi akinti yapabiliyomus..bende yokttu da..ama acaba bole selermi oldu diye duaunuyorumm.allah korusun tabi..

Oyy kuzum benim..cok tesekkur ederim baktigin icin..bu biesteron kist felanda yapabiliyomus ya..kistte kahverengi akinti yapabiliyomus..bende yokttu da..ama acaba bole selermi oldu diye duaunuyorumm.allah korusun tabi..
Yok yok olumsuz düşünme.yakındır kırmızı kartı yemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…