Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Aynen canım yaa bize dr öyle deyince valla içim çız diye kor gibi yandı.kendimi yarım sakat vasıfsız hissettim

Aa topiği ben görmedim neler yapıyorlar valla bende varım hadi bizde burda sayfamızda yapalım ne kaybederiz ki.bu arada ordaki bayanların arasında ileri yaş varmı ileri yaş olup çabalarıyla doğal hamile kalan.yoksa ben boşa mı kürek çekiyorum diyorum

Ya iste ondan bu topigi acmak istedimm...tatlim benim...amh dusuklugu problem degilll..kuzummm....ben 42..43..45 yasinda olupta dogal hamillelik yasayanlari biliyorum..hem bu sayfadaki topiklerden.hemde bir tanede tanidigim var burdan olmayan..dogal yollaa...birbirimizi motive edelimm hepp..ne kaybederizkii..en kotu bebisimiz olmicak..ama elimizden gelenide yapmis olcaz..doktorlarin cogu sunu diyo adet olabildiginiz surece hamile kalma adayisiniz...bitti...burda menopozda olan arkadaslar var..ama onlar bile tedavilerle olabiliyo..yeterki isteyelim..

Ayy valla dimi yaa canımsın iyiki varsınız bana şu en zor günümde nasıl moral oldunuz

Bu değerli paylaşımınız için çok teşekkürler. Bize umut oldunuz. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın ve mutlu sağlıklı büyütün İnşallah

Masallah kslitesi ve hucre sayısı nasıldı

Merhaba kızlar. Bende sizlerdenim. 4 kere tüp bebek denedik 15 yumurta toplansada kaliteli sadece 2 embriyo oluşuyor. Şimdi zayıflamaya çalışıyorum. Ve prowomen kullanıyorum. Yeni tedaviye başlamadan önce 10 kilo daha vermem gerekli.

Hosgeldinn tatlimmm..oncelikle gecmis olsun bugun ben yogaya basladim..youtubede yogaya baslangis yazin.. elvin levinlerin videosu cok guzel bayildim..yapmayi dusunursen ..denemek istersen benim hosuma gitti.bi sure evde yapip..belki sonra spor salonunda baslanilabilir..sizin embriyolariniz kaliteliymiste..ne diyolar olmamasi icin..birde eger eainizde problem yoksa..dogal yollada hamile kalabileceginizi biliyomusunuzz..

Slm kizlaarr..bugun neler yaptinizz..ben .bugun arisutu polen propolis karsimini tukettim ackarnina..sonra ilaclar icildi ..cig findik bademlerden yedim..1 avuc..1 tane apiteranin tarcin propolis karisimndan tukettim..simdi zeytinyagindaki incirden bir tane yicem..bende durumlar bu sekilde..tabi fifi anlamindada bos gecirmemek lazim..bugunude..

Ben şu an var ya salya sümüküm ama bi yandan da yazıları okuyorum beni güldürdünüz kızlar allah sizden razı olsun.bu arada yanıklar baharatı duyan var mı
Benim Amh değerim 0.067 idi yaşım 39 ilk tüp bebek tedavisinde 6 folikül görüldü ve toplandı maalesef boş çıktı. Sonrasında araştırmalara başladım ve yanıklar baharata gittim. Bana arısütü bal karışımı (küçük bir kavanoz) yanında üzüm çekirdeği ekstraktı kırmızı pancar ekstraktı verdiler. İki ay boyunca muntazam kullandım. 350 TL ödedim. Hani derler ya denize düşen yılana sarılır. Şifa Allah'tan dedim. Vesile olmasını diledim. 2.Tedavi başladı ve sağ yumurtalık ta 0 solda 2 folikül görüldü biri gelişti ve maalesef boş çıktı. Fayda gören çok olmuş bana yaramadı ve yıkıldım resmen. Araştırmalara devam ettim. Vitamin tahlilleri yaptırdım. B12 ve D3 depolarım azalmış doktor vitaminleri verdi kullandım. Yanında folik asit ve omepa q kullandım. Clife ballı karışımı aldım Zade vital arısütü kapsülü kullanmaya devam ediyorum. Haziran başında birde maxiper aldım onu kullanmaya başlayınca folik asit ve omepa yı bıraktım D3 kapsül devam ediyorum.Hazıran ayındaydı randevum malum pandemiden dolayı ertelendi. Ağustos ayına verildi gün. Şimdi raporumu yenilemek için hormon tahlilleri yapıldı. Çok şükür iyi çıktı. Amh değerim 0.376 olmuş . ultrason da sağda 4 5 solda 7 8 folikül görüldü. Raporum bir hafta sonra çıkacak Allah izin verirse Ağustos başı tedavim hayırlısıyla başlayacak. O vakte kadar takviyelerle devam etmeyi düşünüyorum. Bu arada Zeynep Kamil hastanesin de tedavi görüyorum. Bu son hakkım rabbim beni ve isteyen tüm annelerin kucaklarını doldursun. Gayret bizden tevfik Allah'tan.

İnşallah ilaç adı yazdım sorun olmaz

Ayy canım benim maşallah yumurta sayın artmış çok sevindim demekki takviyelerin faydası olıyor hep beraber devam allahın izniyle olacak bu iş.

Ayy canım benim maşallah yumurta sayın artmış çok sevindim demekki takviyelerin faydası olıyor hep beraber devam allahın izniyle olacak bu iş.
İnşallah morelimi en üst seviyede tutarak devam ediyorum. Bu sefer olacak diye diye olmazsa da davamdan vazgeçmeden adet kesilene dek devam. Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…