- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 32
Ne güzel. Umarım benim de öyle olurBenim arkadaşım kötü yumurta rezervi vardi 1 adet saglam embiryo koyuldu ve suan pozitif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel. Umarım benim de öyle olurBenim arkadaşım kötü yumurta rezervi vardi 1 adet saglam embiryo koyuldu ve suan pozitif
E2 niz 82 iken fsh ı baskılamış olabilir. Ama sizin gibi genç insanlarda amh düşükken fsh normal cıkabiliyor. Tedaviye başladığınızda kaçtı e2 ? Bazı doktorlar e2 50 nin üstündeyken tedaviye başlamıyor. Sanırım e2 folikülleri de baskılıyor. Az yumurta cıkıyor . Bazı tüp bebek tedavilerinde de adetten önce östrojen bantları kullandırıyorlar baskılasın diye . Ama tüp bebek yolunda girdiyseniz bunların bir önemi yok. Folikül sayısı ay ay değişebilir. Yine 11-12 çıkabilir. Genç olmanızın avantajı var tek embriyo ile hamile kalma ihtimaliniz daha yaşlı birine göre cok yüksek. Bu forumda yaşı genç olup böyle az rezervle tek embriyo ile hamile kalan çok insan var.Şimdi e2 me baktım birinde 82 birinde 64 çıkmış. Ben 29 yaşındayım . Doktorlara göre amh testi yanlıştı tedaviye başlayana kadar. Tüp bebeğe başladım o zaman anlaşıldı .
Mart ayında 11 folikül sayılırken Eylül ayında 8 sayıldı ki öyle bile değilmiş.
En son martta testler yapıldı. Tedaviye başlarken testleri yenileme ihtiyacı duymadı doktorum. Evet sizin dediğiniz gibi yaşımın genç olması doktorumun da tek güvendiği . Israrla çok yumurta olup kalitesiz olacağına 1 tane kaliteli olması yeterli dedi . 35 yaşında 5 yumurtan olacağına 29 yaşında 1 tane olsun yeter diyor ama bana yine de bu işte eksik yanlar var gibi geldi. Zaten bu gidişle 35 yaşında 1 tane de embriyom olmayacak. E2 fsh baskısını ilk defa duyuyorum , araştırayım bunu.E2 niz 82 iken fsh ı baskılamış olabilir. Ama sizin gibi genç insanlarda amh düşükken fsh normal cıkabiliyor. Tedaviye başladığınızda kaçtı e2 ? Bazı doktorlar e2 50 nin üstündeyken tedaviye başlamıyor. Sanırım e2 folikülleri de baskılıyor. Az yumurta cıkıyor . Bazı tüp bebek tedavilerinde de adetten önce östrojen bantları kullandırıyorlar baskılasın diye . Ama tüp bebek yolunda girdiyseniz bunların bir önemi yok. Folikül sayısı ay ay değişebilir. Yine 11-12 çıkabilir. Genç olmanızın avantajı var tek embriyo ile hamile kalma ihtimaliniz daha yaşlı birine göre cok yüksek. Bu forumda yaşı genç olup böyle az rezervle tek embriyo ile hamile kalan çok insan var.
E2 değeri cok iyi başlangıç için. Az olsun ama kaliteli olsun. Sayıya takılmayın bence. Rezerv az olsa da yaşınız genç ve bu çok büyük bir avantaj. Tedaviniz hayırlı olsun.Ben bu ay ikinci denememe basliyorum. Amh dusuklugu var bende 0.59. Yasim 30. Gonalf'e bugun basliyorum. E2 degerim 33 cikti moralim cok bozuk Gecen sefer 3 toplanmisti bu sefer cok umutsuzum 2 tane buyuk 3 tane kucuk folikul gorunuyo dedi doktor. Kucukler yetismeyebilir dedi
Oyle mi diyorsunuz gercekten iyi mi.. Bu kullandigimiz hormon igneleriyle bu deger de yukseliyor galiba. İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim Allah hepimizi tez elden kavustursun yavrularimizaE2 değeri cok iyi başlangıç için. Az olsun ama kaliteli olsun. Sayıya takılmayın bence. Rezerv az olsa da yaşınız genç ve bu çok büyük bir avantaj. Tedaviniz hayırlı olsun.
E2 nin adet döneminde 25 in altında ve 50 nin üstünde olması kötü. 30 ideal bir rakam bence. Benim 49 du tedaviye basladığımda.Oyle mi diyorsunuz gercekten iyi mi.. Bu kullandigimiz hormon igneleriyle bu deger de yukseliyor galiba. İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim Allah hepimizi tez elden kavustursun yavrularimiza
Benimde amh düşük 2 yumurta gördü biri gelişti iptal ettik tüp bebek tedavimi e2 kaç olursa normel oluyor acaba
Merhaba benimde ilk tüp bebek deneyimim Eylül başında oldu. Sizin gibi iki yumurta göründü ama ilaçlara rağmen E2 yukselmedi ve tedavi sonlandirildi bir aydır biosteron dhea, prowomen, innate pronatal, omega3 ve quenzim Q10 kullanıyorum. Adetimi bekliyorum bakalım ne sonuç ne olacak..Benimde amh düşük 2 yumurta gördü biri gelişti iptal ettik tüp bebek tedavimi e2 kaç olursa normel oluyor acaba
Merhaba biraz geç gördüm kusura bakmayın benim amh değerim yüksekti ama yumurta rezervi azdı. Birde erken menopoz rahatsızlığım olduğu için kendiliğimden hamile kalabiliyordum ama fsh yüksek olduğundan kimyasala çekiyordu. O yüzden tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.Merhaba dusuk amh ile kendi yumurtanızla mi gebe kaldınız acaba
Tesekkur ederim cevabınız için saglikla gelsin inşallah dünyayaMerhaba biraz geç gördüm kusura bakmayın benim amh değerim yüksekti ama yumurta rezervi azdı. Birde erken menopoz rahatsızlığım olduğu için kendiliğimden hamile kalabiliyordum ama fsh yüksek olduğundan kimyasala çekiyordu. O yüzden tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.
Amin çok sağolun rabbim nerde evlat isteyen varsa kucağı boş kalmasınTesekkur ederim cevabınız için saglikla gelsin inşallah dünyaya
Amin insallahAmin çok sağolun rabbim nerde evlat isteyen varsa kucağı boş kalmasın
Merhaba, rahim kazıma işleminiz yapıldı mı? Hamilelik oluştu mu:) teşekkür ederimrahim kalın olunca da tutmuyormuş çünkü bebek
o yüzden histeroskopi en güzel işlem kuzum
kazıma yapıyorlarmış en uygun hale getiriyorlarmış
ben sanırım haftaya olucam
haber veririm sana da
hangimiz önce olursak haber verelim