Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Resmini çekmiştim bu ürünleri kullandım

Eklentiler

• IMG_20200107_153446.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 82
meraba öncelikle maşallah diyim inşallah hep böyle devam eder yumurtalarınız ve bol bol kaliteli olur :) önceki 2 tedaviyi demi zeynep kamilde denediniz?

Canim masallah degerlerin duzelmiss..allah cabalarimizi bosa cikartmaz insallah benimde eylulde baslicak Allah kismet ederse..arisutu sizde de agri yaptimi kasiklatinizda.

meraba öncelikle maşallah diyim inşallah hep böyle devam eder yumurtalarınız ve bol bol kaliteli olur :) önceki 2 tedaviyi demi zeynep kamilde denediniz?
Allah razı olsun. Evet ilki Aralık 2019 da ikincisi Mart 2020 de aynı hastanede oldu.

Canim masallah degerlerin duzelmiss..allah cabalarimizi bosa cikartmaz insallah benimde eylulde baslicak Allah kismet ederse..arisutu sizde de agri yaptimi kasiklatinizda.
Sağolasın amin. İki gündür şişkinliğim var ama ağrım yok şükür. İnşallah hayırlı olsun tedavin şimdiden

bende özelde yaptırıcaktım öyle kaldım maddiyattan özür dilerim bu arada umarım yaşadıklarımı yaşamazsın en çok duam bu olur sana kusura bakma
Estağfurullah Bende herşeyin farkındayım aslında ama rabbim dilerse burda da olur diye niyaz ediyorum.

Ne kadar kotu bi hayat ya..zaten bi olumsuzluk yasiyoruz..birde bu maddiyat kismi ayri..bizdede canim artik para kalmadi elimizde ne varsa verdik subattan beri..bakalim eylule Allah kerim.Allah yardimcimiz olsun..
Rabbim tez vakitte dualarına icabet etsin. Tedavi başlamadan o müjdeyi bize verirsin rabbim ol der oluverir tüm kalbimle inanıyorum ve niyaz ediyorum senin ve isteyen herkesin adına

Kuzcuklarım biz transfer iptal olunca dağıldık iice.tatile erken çıkalım dedik.memlekete gidiyoruz yoldayız.yazamasamda takipteyim.ordada takviyelere devam ayrıca eşimle kısmet olursa her sabah yürüyüş yapmak istiyoruz.sizleri öpüyorum.yılmak yok yola devam

Iyi yolculuklarr tatlim benimm..yilmak yokk..her ne olursa olsun modumuzda dusse cabuk toparlancaz hepp..takviyelere devam et lutfenn..sakin birakma..aman bugunde icmiyim ne olcakki deme..bende adetimi bekliyorum..tatil icin

Merhaba. Folik asit suda çözüldüğü için fazlasi idrarla atılıyormuş. Bence doktor un da sorun olmaz dediyse endişe etme

Tüp bebek serüveninden sonra tatile gidip gebe kalan nicesi ne tanık olduk burda rabbim o müjdeyle döndürsün seni iyi tatiller bizim için de dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…