Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Resmini çekmiştim bu ürünleri kullandım

Eklentiler

• IMG_20200107_153446.jpg
    IMG_20200107_153446.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 82
Benim Amh değerim 0.067 idi yaşım 39 ilk tüp bebek tedavisinde 6 folikül görüldü ve toplandı maalesef boş çıktı. Sonrasında araştırmalara başladım ve yanıklar baharata gittim. Bana arısütü bal karışımı (küçük bir kavanoz) yanında üzüm çekirdeği ekstraktı kırmızı pancar ekstraktı verdiler. İki ay boyunca muntazam kullandım. 350 TL ödedim. Hani derler ya denize düşen yılana sarılır. Şifa Allah'tan dedim. Vesile olmasını diledim. 2.Tedavi başladı ve sağ yumurtalık ta 0 solda 2 folikül görüldü biri gelişti ve maalesef boş çıktı. Fayda gören çok olmuş bana yaramadı ve yıkıldım resmen. Araştırmalara devam ettim. Vitamin tahlilleri yaptırdım. B12 ve D3 depolarım azalmış doktor vitaminleri verdi kullandım. Yanında folik asit ve omepa q kullandım. Clife ballı karışımı aldım Zade vital arısütü kapsülü kullanmaya devam ediyorum. Haziran başında birde maxiper aldım onu kullanmaya başlayınca folik asit ve omepa yı bıraktım D3 kapsül devam ediyorum.Hazıran ayındaydı randevum malum pandemiden dolayı ertelendi. Ağustos ayına verildi gün. Şimdi raporumu yenilemek için hormon tahlilleri yapıldı. Çok şükür iyi çıktı. Amh değerim 0.376 olmuş . ultrason da sağda 4 5 solda 7 8 folikül görüldü. Raporum bir hafta sonra çıkacak Allah izin verirse Ağustos başı tedavim hayırlısıyla başlayacak. O vakte kadar takviyelerle devam etmeyi düşünüyorum. Bu arada Zeynep Kamil hastanesin de tedavi görüyorum. Bu son hakkım rabbim beni ve isteyen tüm annelerin kucaklarını doldursun. Gayret bizden tevfik Allah'tan.
meraba öncelikle maşallah diyim inşallah hep böyle devam eder yumurtalarınız ve bol bol kaliteli olur :) önceki 2 tedaviyi demi zeynep kamilde denediniz?

Benim Amh değerim 0.067 idi yaşım 39 ilk tüp bebek tedavisinde 6 folikül görüldü ve toplandı maalesef boş çıktı. Sonrasında araştırmalara başladım ve yanıklar baharata gittim. Bana arısütü bal karışımı (küçük bir kavanoz) yanında üzüm çekirdeği ekstraktı kırmızı pancar ekstraktı verdiler. İki ay boyunca muntazam kullandım. 350 TL ödedim. Hani derler ya denize düşen yılana sarılır. Şifa Allah'tan dedim. Vesile olmasını diledim. 2.Tedavi başladı ve sağ yumurtalık ta 0 solda 2 folikül görüldü biri gelişti ve maalesef boş çıktı. Fayda gören çok olmuş bana yaramadı ve yıkıldım resmen. Araştırmalara devam ettim. Vitamin tahlilleri yaptırdım. B12 ve D3 depolarım azalmış doktor vitaminleri verdi kullandım. Yanında folik asit ve omepa q kullandım. Clife ballı karışımı aldım Zade vital arısütü kapsülü kullanmaya devam ediyorum. Haziran başında birde maxiper aldım onu kullanmaya başlayınca folik asit ve omepa yı bıraktım D3 kapsül devam ediyorum.Hazıran ayındaydı randevum malum pandemiden dolayı ertelendi. Ağustos ayına verildi gün. Şimdi raporumu yenilemek için hormon tahlilleri yapıldı. Çok şükür iyi çıktı. Amh değerim 0.376 olmuş . ultrason da sağda 4 5 solda 7 8 folikül görüldü. Raporum bir hafta sonra çıkacak Allah izin verirse Ağustos başı tedavim hayırlısıyla başlayacak. O vakte kadar takviyelerle devam etmeyi düşünüyorum. Bu arada Zeynep Kamil hastanesin de tedavi görüyorum. Bu son hakkım rabbim beni ve isteyen tüm annelerin kucaklarını doldursun. Gayret bizden tevfik Allah'tan.
Canim masallah degerlerin duzelmiss..allah cabalarimizi bosa cikartmaz insallah benimde eylulde baslicak Allah kismet ederse..arisutu sizde de agri yaptimi kasiklatinizda.

meraba öncelikle maşallah diyim inşallah hep böyle devam eder yumurtalarınız ve bol bol kaliteli olur :) önceki 2 tedaviyi demi zeynep kamilde denediniz?
Allah razı olsun. Evet ilki Aralık 2019 da ikincisi Mart 2020 de aynı hastanede oldu.

Canim masallah degerlerin duzelmiss..allah cabalarimizi bosa cikartmaz insallah benimde eylulde baslicak Allah kismet ederse..arisutu sizde de agri yaptimi kasiklatinizda.
Sağolasın amin. İki gündür şişkinliğim var ama ağrım yok şükür. İnşallah hayırlı olsun tedavin şimdiden

:KK43: :KK43: bende özelde yaptırıcaktım öyle kaldım maddiyattan :KK43: özür dilerim bu arada umarım yaşadıklarımı yaşamazsın en çok duam bu olur sana kusura bakma :KK43:
Estağfurullah Bende herşeyin farkındayım aslında ama rabbim dilerse burda da olur diye niyaz ediyorum.

Ne kadar kotu bi hayat ya..zaten bi olumsuzluk yasiyoruz..birde bu maddiyat kismi ayri..bizdede canim artik para kalmadi elimizde ne varsa verdik subattan beri..bakalim eylule Allah kerim.Allah yardimcimiz olsun..
Rabbim tez vakitte dualarına icabet etsin. Tedavi başlamadan o müjdeyi bize verirsin rabbim ol der oluverir tüm kalbimle inanıyorum ve niyaz ediyorum senin ve isteyen herkesin adına

Kuzcuklarım biz transfer iptal olunca dağıldık iice.tatile erken çıkalım dedik.memlekete gidiyoruz yoldayız.yazamasamda takipteyim.ordada takviyelere devam ayrıca eşimle kısmet olursa her sabah yürüyüş yapmak istiyoruz.sizleri öpüyorum.yılmak yok yola devam 😘

Kuzcuklarım biz transfer iptal olunca dağıldık iice.tatile erken çıkalım dedik.memlekete gidiyoruz yoldayız.yazamasamda takipteyim.ordada takviyelere devam ayrıca eşimle kısmet olursa her sabah yürüyüş yapmak istiyoruz.sizleri öpüyorum.yılmak yok yola devam 😘
Iyi yolculuklarr tatlim benimm..yilmak yokk..her ne olursa olsun modumuzda dusse cabuk toparlancaz hepp..takviyelere devam et lutfenn..sakin birakma..aman bugunde icmiyim ne olcakki deme..🤗🤗bende adetimi bekliyorum..😍😍🤗🤗tatil icin

Ben biseyi cok merak edyorum bilgisi olan yazarsa cok sevinirim. Ben 2 tane vitamin kullanyorum ama bazi şeyler ikisinde de var.mesela folik asit gunluk 400mg alnmali dye blyorum..her ikisinde de 400 oldugu icin toplam 800mg alms oluyorum bi günde..bunun gibi bazi vitamnler ayni olduğu icn tedrgn oluyorum. Doktra sordm bsy olmz dedi ama karn agrisi,siskinlik gibi problmlerim oluyor..bununla ilgili olablr mi sizce?ya da folik asitin ya da dger maddelerin fazlaligi sorun olmz mi?
Merhaba. Folik asit suda çözüldüğü için fazlasi idrarla atılıyormuş. Bence doktor un da sorun olmaz dediyse endişe etme

Tüp bebek serüveninden sonra tatile gidip gebe kalan nicesi ne tanık olduk burda rabbim o müjdeyle döndürsün seni iyi tatiller bizim için de dinlen ☺️🌹

X