Aynen canm benim hep dikkatimi cekiyor ama adapte olup okuyamadim hicKizlar su topigi bi inceleyelimmi..hep birlikte..Popüler Konu - Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar
Söz büyüdür. Bu nedenle kullandığınız her sözcüğün niyetinizle, varmak istediğiniz noktayla ilgili olmasına özen gösterin. Ağzımızdan çıkan en küçük bir söz bile tüm vücudumuza, tüm evrene yaydığımız bir emirdir. Dolayısıyla odaklandığımız düşünceler ve sıkça ağzımızdan çıkan sözler bir süre...www.kadinlarkulubu.com
Buda burda dursun kuzum inan bendede ayni durumlar var..ama bigun bakariz insallahAynen canm benim hep dikkatimi cekiyor ama adapte olup okuyamadim hic
Aaahh kuzucum o şans bize güler mi keşkee.inş.Tüp bebek serüveninden sonra tatile gidip gebe kalan nicesi ne tanık olduk burda rabbim o müjdeyle döndürsün seni iyi tatiller bizim için de dinlen ☺
Çok teşekkürler canımIyi yolculuklarr tatlim benimm..yilmak yokk..her ne olursa olsun modumuzda dusse cabuk toparlancaz hepp..takviyelere devam et lutfenn..sakin birakma..aman bugunde icmiyim ne olcakki deme..bende adetimi bekliyorum.. tatil icin
Allah seni kuzum yaaa sen mi çizdin o çizgiyiAz once idrar testi yaptim kizlarr..oncesi ve sonrasi..careler tukenmiyor
Biraz gulelim istedim canim..moral onemli..zaten stresliyiz surekli..mutlu olalim hepAllah seni kuzum yaaa sen mi çizdin o çizgiyivalla baştan farketmedim anam bir sevindim bi an allahım ilk hamilemiz dedim sonra bi baktım senmişsin ve fotoyu büyütünce gördüm ama iyi bi totem oldu işte birgün bunu bizde göreceğiz
Tüm kalbimle diliyorumAaahh kuzucum o şans bize güler mi keşkee.inş.
hormon aldın mı geçen aylarda cnmMerhaba canlar..bugun adet olmam gerekiyordu olmadim..bebismi geliyor yoksamm saka bi yanada kizlarr..bu kullandigimiz vitaminler felan adette gecikme yaparmi..biliyomusunuz..hic adet olcak gibi degilim..bugun..normalde 22 gunde bir olurum..20 gunde oldugum bile oldu..ama uzun zmandir 23 gun bile olmamisti..
Canim suanda biesteron kullaniyorum..ondanmidir..hormon aldın mı geçen aylarda cnm
Canim suanda biesteron kullaniyorum..ondanmidir..
Upss anladim..canimm.o zman bi 4-5 gun sonra felan olcam..simdi sen soleyince baktim..internette hakkaten bole bisey varmis..bazi arakdaslarda geciktirmis adeti..tesekkur ediyorum canim..iyiki varsiniz yaa..evet tatlım, inşallah değildir diye umalım biz tabi.. Adetlerin düzene girecek 20 gün den normale gelecek yani artık
Canim cok bor bilgim yok..fakat herkesin biyolojik yapisi farkli..kimilerinin yumurtalari hemen olgunlasirken..benimki mesela cok hizli buyuyodu..kimilerinin bu sure gec olabiliyoo..insallah kontrolunde cikar diye dusunuyorum..canini sikma lutfen..Merhaba arkadaslar ben ikinci asilamami yapicam bugun dra gittim yumurtan olusmamis dedi bu normal bir seymi cumaya verdi randevuyu verdi. Ve icinde su var yumurta goremiyorum dedi ve kan aldi orada yumurtlamayi takip etmek icin yardimci olurmusunuz bana .
1. Asilamamda klomen kullandim ve 2 yumurtam olusmustu ama bu defa olusmamis anlamadim neden.ve su var biraz dedi kan aldi kaninda gorcem yumurtlama donemini kacirdikmi yoksa gelicekmi diyeCanim cok bor bilgim yok..fakat herkesin biyolojik yapisi farkli..kimilerinin yumurtalari hemen olgunlasirken..benimki mesela cok hizli buyuyodu..kimilerinin bu sure gec olabiliyoo..insallah kontrolunde cikar diye dusunuyorum..canini sikma lutfen..
Adetinden kac gun sonra dedi bunu canim1
1. Asilamamda klomen kullandim ve 2 yumurtam olusmustu ama bu defa olusmamis anlamadim neden.ve su var biraz dedi kan aldi kaninda gorcem yumurtlama donemini kacirdikmi yoksa gelicekmi diye
Yanlis anlamadiysam adetin biteli yaklasik bi 5 gun olmus..olabilir kuzum..benim adetim bitince buyutme ignelerine basliyodum da..1 hafta sonra 16.17 mm oluyodu..olabilir canim..icini rahat tut..Adetim gecen hafta cuma gelmisti ptesi doktora gittim ve o carsamba hapa baslamami soyledi dun bitti bugun gittim olusmamis dedi
Oylemi dersiniz tam bir hafta oldu iste bugun biteli ay cok cok tesekkurler yardimin icin ne dilegin varsa versin allahYanlis anlamadiysam adetin biteli yaklasik bi 5 gun olmus..olabilir kuzum..benim adetim bitince buyutme ignelerine basliyodum da..1 hafta sonra 16.17 mm oluyodu..olabilir canim..icini rahat tut..