ben onun için bile plan yaptımHangi hastane hangi lab.iyi bilemiyoruz ki ne yapsak.bana son drum yumurta donasyonu kıbrısta dedi ama ben başkasının yumurtasını kaldıramam canım yaa.allah o duruma getirmesin ama zor yani.
Canimm şşşş....bol bol fifi ..unutmuyoruz lutfenn.once guzel bir aksam yemegiYaa gerçekten miöff insan işte zor durumda kalınca çaresizce medet umuyor.
Canım bize ait bir gen taşımıyormuş o durumda çocuk.yumurta sahibinin genlerini taşıyormuş.ben onun için bile plan yaptımöyle duruma gelirsem ki tutmazsa gelicek gibi geliyor ablamı araya sokucam eğer hastaneler kabul ederse en azından kanım canım yani
Ya olabiliyo canimm..ben suan ilac kullaniyorum hani kullanmasam denerdim belki bende..bende korona doneminde cok az kullanmistim..yok canım başka yerden ama oda karışık çay vericekti bana bende ilk böyle şansımı deniyim demiştim ama denemez olaydım
Bir kere toplama yapildi tek embriyo ile transfer yapildi 3.gun embriyosuBenim geçen hafta toplamam oldu 7 tane çıktı dedi dr 3 ü döllenmemiş 4 tanesi döllendi 2 tane kaldı 3.güne donduruldu siz kaç embriyo ile transfer oldunuz kaç kere toplama yapıldı
Canım sık sık fifi de kuruluk oluyor acıyor resmen.eşim çok afedersin giremiyor bileCanimm şşşş....bol bol fifi ..unutmuyoruz lutfenn.once guzel bir aksam yemegitabi en basta bakimimizi yapiyoruz sonra gerisi artik ese kalmis..esimiz dayanamiyo tabi guzel yemeklere ve guzel bi ese gerisi..zafer .arisutu propolis polen de hergun ac karnina..aa buarada ben cig badem cig findikta tuketiyorum bi tarfatan..
evet evet ama en azından ablamın yumurtası olucak tanımadığım birinin değil diye düşündüm hala yanlışmı düşünüyorum :)Canım bize ait bir gen taşımıyormuş o durumda çocuk.yumurta sahibinin genlerini taşıyormuş.
ben o otları denemedi tavsiye etmem canım tabi herkeste bir değil ama ne bilim yaramıyormuş gibi geliyor tabi rabbim ol derse her şekilde olurdaYa olabiliyo canimm..ben suan ilac kullaniyorum hani kullanmasam denerdim belki bende..bende korona doneminde cok az kullanmistim..
benim rahatsızlığımdan dolayı hep kuru benimkiCanım sık sık fifi de kuruluk oluyor acıyor resmen.eşim çok afedersin giremiyor bilebazen diyor hani şu tecavüze uğrayanlar nasıl yapıyor kadın kuru olunca imkansız.
Hee ablandan alacaksın anladım canım.o daha mantıklı evet.ama ablanın yum.ları iyimi.inş o duruma gelmeden rabbim kendi yumurtamızdan nasip eder.evet evet ama en azından ablamın yumurtası olucak tanımadığım birinin değil diye düşündüm hala yanlışmı düşünüyorum :)
Çok özel değilse rahatsızlığın neydi canım.bi ara presed jel denemiştik biz.ama oda çok pahalı.benim rahatsızlığımdan dolayı hep kuru benimki
Evet dimiBi tane kotu yorum yoktu baktgmda..sadece fiyatlari yuksek bulanlar var..bu kadar iyi yorum da işkillendryor
valla ablamın maşallahı var 35 yaşında tek denemede kendinden hamile kaldıHee ablandan alacaksın anladım canım.o daha mantıklı evet.ama ablanın yum.ları iyimi.inş o duruma gelmeden rabbim kendi yumurtamızdan nasip eder.
hiçç ama hiçç alakası yokk yani , çikolata kistlilerde kalite problemi olduğu için kesinlikle takviye kullanması gerekiyor ki erken menepoz gibi yan etkisi yok tam tersi, yumurtalıkları canlandırıyor. Doktorunun dediğine bakma , yazdığım markaların içeriklerini karşılaştır ve onu al. Tam tersi çok faydalı , tüp bebeğe başlayıp vitamin ile doğal gebelik yaşayan çok kişi var , onlardan biri de benim zaten.Hosgeldin canimm..sende bendenmissinn..beklemek cok zorr..o zman sende eylul gibi felan yapcan..peki doktorunmu verdi bu ilaclari..ben doktorumu aradim..tedaviden sonra..mesela burdan bi arakdas imprly i onermisti bana..onu kullanabilirmiyim dedim ek olarak.doktoruma.onermiyorum dedi cunki imprly tarim bakanligi onayliymis..bana verdigi quenzimq10 du..guenzimq10 saglik bakanligi onayliymis..o yuzden ben baska vitamin kullanmicam..bazi ilaclarin erken menopoz vs gibi yan etkileri zararlari olabiliyomus..sogan kurunu bende dusunuyorum..cunki bende enfeksiyonda oluyo..ama ilaclarla es zmanli uygulamak zararli olurmu bilemedim..internette cok arastirdimi zarari olurmu diye ama bunkonuyla ilgili bi bilgi bilamadim..
Psikolojik canim bunlar hep..bir doktorla gorussenize.kuruluk konusunu.isin espirisi tabi bunlar ama gerceklerde bi taraftan..Canım sık sık fifi de kuruluk oluyor acıyor resmen.eşim çok afedersin giremiyor bilebazen diyor hani şu tecavüze uğrayanlar nasıl yapıyor kadın kuru olunca imkansız.
Ayy kuzum sen küçükmüşsün daha yaa.ne menapozu bu.ilaçla mı adet oluyorsun.valla ablamın maşallahı var 35 yaşında tek denemede kendinden hamile kaldışuan 38 yaşında tabi inşallah gerek kalmazda ama bir ihtimal yani işte :) bu arada rahatsızlığım erken menopoz daha 33 yaşındayım ve bazen(genelde?) ilişkiye giresim bile yok kuruluk var
Bu arada evet doktorum verdi ama doktorum vermeden önce ben keşfedip promotil woman kullanıyordum , sonraki kutuyu prowomen ve teatrio kapsül verdi. Ben şimdi teatrioyu endovita ile değiştirdim.Hosgeldin canimm..sende bendenmissinn..beklemek cok zorr..o zman sende eylul gibi felan yapcan..peki doktorunmu verdi bu ilaclari..ben doktorumu aradim..tedaviden sonra..mesela burdan bi arakdas imprly i onermisti bana..onu kullanabilirmiyim dedim ek olarak.doktoruma.onermiyorum dedi cunki imprly tarim bakanligi onayliymis..bana verdigi quenzimq10 du..guenzimq10 saglik bakanligi onayliymis..o yuzden ben baska vitamin kullanmicam..bazi ilaclarin erken menopoz vs gibi yan etkileri zararlari olabiliyomus..sogan kurunu bende dusunuyorum..cunki bende enfeksiyonda oluyo..ama ilaclarla es zmanli uygulamak zararli olurmu bilemedim..internette cok arastirdimi zarari olurmu diye ama bunkonuyla ilgili bi bilgi bilamadim..
Masllah kuzum..buarada adete yakin benim kasiklarimda agri var..bole sanki icinde yumurta varda patlicak gibi..ve bende olmazdi adetten bi gun once yada adet olacagim gun olurdu..sendede bole seler oldumu canimhiçç ama hiçç alakası yokk yani , çikolata kistlilerde kalite problemi olduğu için kesinlikle takviye kullanması gerekiyor ki erken menepoz gibi yan etkisi yok tam tersi, yumurtalıkları canlandırıyor. Doktorunun dediğine bakma , yazdığım markaların içeriklerini karşılaştır ve onu al. Tam tersi çok faydalı , tüp bebeğe başlayıp vitamin ile doğal gebelik yaşayan çok kişi var , onlardan biri de benim zaten.