Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Hangi hastane hangi lab.iyi bilemiyoruz ki ne yapsak.bana son drum yumurta donasyonu kıbrısta dedi ama ben başkasının yumurtasını kaldıramam canım yaa.allah o duruma getirmesin ama zor yani.
Benimde aklimin bir kosesinde var donasyon olayi...ama bu sefer turkiyede son denicem ..hersey yolunda gidip embriyom olsursaa..ama daha denemem diye dusunuyorum..

Masllah kuzum..buarada adete yakin benim kasiklarimda agri var..bole sanki icinde yumurta varda patlicak gibi..ve bende olmazdi adetten bi gun once yada adet olacagim gun olurdu..sendede bole seler oldumu canim
ilk gebeliğimde yumurtalığımda ağırlık vardı onu hissetmiştim bir de göğüslerim çok şişmişti baya acıyordu , süt kesiği akıntım vardı git gide adete kadar çoğalmıştı, pozitifi gördüm daha küçük diye doktora 2.hafta gittim 5 haftalıktı , 6.hafta da kalbi atmadı 9.haftada kürtaj oldum

Bi adet olayım.şu dönemi atlatayım sık fiki fiki yi deneyelim bakalım.tabi eşim bunalmazsa.çünkü ikimizde yüksek performanslı değiliz
Canim sterslii olabiliyo..biz basta zorlanmadik ama sonra esimde stres oldu..ama kavga dovus oluyoruz bi sekilde..stres olursaniz hic canini sikma cok normal..bi cok aile bu sekilde oluyo..

Cok gecmis olsun canimmmm..cok uzuldum...inan..ben biesteron felanda kullaniyorum suan birde transferden yeni ciktim sayilir belkide o ignelerin getirdikleridir..bilmiyorum ama..yumurtalarimin oldugu kasiklarda dedigim gibi agirlik gibi degilde..patlicak gibii hissediyorumm..onun disinda adetimde 3-4 gun sonra olmasi gerekiyor..oda yakin..

ben onun için bile plan yaptım öyle duruma gelirsem ki tutmazsa gelicek gibi geliyor ablamı araya sokucam eğer hastaneler kabul ederse en azından kanım canım yani
ama o ablanla kocanın çocuğu olur ki Rabbim zor durumdaki herkesin yardımcısı olsun tez vakitte kucaklarımız dolsun da o durumları hiç düşünmeyelim inşallahdoktorlara ne kadar kolay donasyon önermek...senin çocuğun olmuyor istiyosan git donasyon yaptır...

Benim yalnızca 2 embriyom var dr bi daha toplama yapabilirim dedi maddi manevi zorluğunu bi yana bıraktım yumurtalık kısmında damar varmış sıkıntı yaratabilir diyor o yüzden sordum teşekkür ederim.çözünme sırasında bozulma ihtimali olur diye mi istiyor

Hormonlar baya insanın ayarını bozuyor anlayabiliyorum ben de hepn yine hamile kalırım ki diye düşünüyordum fakat bu sefer öyle olmadı mecbur tüp bebeğe yöneldik. Allah herkese evlat kokusu tattirsin insallah

Amin canimm..insallah..su onumuzdeki aya kaliriz..bu ay hadi hepimiz kampa girelim..hamilelik topikleri var orda dogal yolla deniyen arkadaslarr varr..ve cok az yorumlara bakabilmistim..tup bebek topikleeindekinden farkli onlar tedavisiz ayri bir cabanin icindeler..hadi 1 ay zorliyalim bakalimm..ne kaybedebilirizki..bi 10 gundur deniyorum ben..ama bu ay kalcagimi dusunmuyorum..onumuzdeki ay daha sıkı tutcam bu isi adetim cok yaklasti zaten adetten sonra..calismalara baslicam...

ben çok sey yaptım. ovulasyon testleri, kürler vb. hiçbiri fayda etmedi ve her ay bunları yaptığım için daha fazla hamilelik beklemeye başladım. Adete yakın sürekli erken gebelik testi yaptım. Her defasında negatifi gördüğümde yıkıldım. O yuzden bunları yapmayı bıraktım. Çünkü psikolojimi çok yıprattım.

Ablm da 39 yasnda evlndikten 5 6 ay sonra hamile kaldi :) degisyor ..

Canim ben hic denememistim..yogun is sartlari..felan..da..etkili oldu sanirim..dedihin dogru ama..3 kere daha once tedavim oldugu icin1 asilama 2 tup bebbek..ordan tahmin edebiliyorum..psikolojisi kotu oluyoo..

Canim ben hic denememistim..yogun is sartlari..felan..da..etkili oldu sanirim..dedihin dogru ama..3 kere daha once tedavim oldugu icin1 asilama 2 tup bebbek..ordan tahmin edebiliyorum..psikolojisi kotu oluyoo..
kendimi dinlenmeye aldım şu dönemde bakalım ne zamansa transfer olcam inşallah o tuar. sizin eşinizin sonuçları iyi mi ?

kendimi dinlenmeye aldım şu dönemde bakalım ne zamansa transfer olcam inşallah o tuar. sizin eşinizin sonuçları iyi mi ?
Evet canim..sorun bendee .esinle alakali bi sıkınti yok.suana kadar 2 doktorumda rahimle alakali sıkıntı olmadigini soyledi. Hem rahim filmi hemde sulu ultrasonla bakildi..ayrica baska tahlillerde yapildimi hatirlamiyorum..bende sadece yumurta rezerv azligi ve kalitesizligi var..

benim eşimin sonuçları da gayet iyi. İnşallah bebeginize kavusursunuz yaa dua edicem sizin için

Cozdurmede sıkıntı olabiliyor diye burada okumustum bende.Ne kadar doğru bilemiyorum fakat elinizde iki embriyonuz var ne kadar güzel benim tekti tutundu şükür ama bir tanede dondurulmuş kalmasini Cok istiyordum.Simdi dogumdan sonra zaten tekrar baslamam imkansiz biraz toparladiktan sonrada yaklasik 1.5 2 yıl gececek o zamana kadar tekrar folikül bulunabilirmi muamma.Aslinda bende tekrar toplayalim istemiştim ama esim bi deneyelim dedi kaldi o sekilde hakkinzda hayirlisi olsun

Yok planım şu ablamın kocasından değilde dışarda benim eşimle döllencek eşimde sorun yok çünkü tabi rabbim yaşatmasın ogünleri de son çaremiz olsun donasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…