- 2 Ocak 2024
- 154
- 39
- 34
Başka şehire taşınmasını bilmiyorm ben aynı şehir içinde taşıdmBen ücretli diye biliyorum. Merak ettiğim bir konuydu. İleride dondurulmuşları başka şehire felna taşırsak nasıl olur acaba diye.
Benim gibi günde 4, 5 ceviz omega içeren besinler balık tüketip her günde hap kullananlar için bir bilgi bıraktım buraya. Makalelerde günlük mg geçince kalitesiz yumurta olur diye geçiyor. Benim geç öğrendiğim bir bilgi oldu belki bu beni etkiledi çünkü çok tüketiyorum. Teşekkürler yorum için.Her vitaminin fazlalıgı vucudumuz icin zararlı. Balık tuketirken de dip balığı olmamasına dikkat etmek gerekiyor, dip balıklarında civa oranı yuksek oldugu icin yumurta kalitesinide olumsuz etkileyecektir. Balık tuketemeyenlerde hap olarak almalı cunku yumurta kalitesi icin olmazsa olmaz bir vitamindir. Hergün alınırsa vucuda fazla gelmez(kan sulandırıcı ilac kullanılmıyorsa tabi) kullanım onerisi günlük alınması yonunde zaten, ama tercihen haftada iki üç gunde hap alınabilir.
Aşılama gününüz mü reglinib kaçıncı günü acaba?E2 değeri ne kadar olmalı ki?Benimki 34 çıktı bugün.Şu an yorumunuzdan korktum
Reglin ilk günüAşılama gününüz mü reglinib kaçıncı günü acaba?
Merhabalar. Biz eşimle normal yoldan Anne baba olamayacağımızı eylül ayında öğrendik. Ekimde opu oldum. 18 yumurta toplandı ve elimde sadece 1 orta kalite dondurulmuş embriyom vardı. 2. Opumu geçen Salı oldum. Yani demek istediğim bu süre zarfında karı-koca beslenmeniz, kullandığınız takviyeler bence çok önemli. Çünkü bizdeki sorun erkek faktörlü. İleri hareket yok. Eşim spero kullandı. Yani ne kadar övsek az bu takviyeyi. Bir araştırın derim. Doktorumuz tavsiye etmişti. 2. Opumda 25 yumurta toplandı 8ini işleme aldılar 4 embiriyom iyi kalitede donduruldu, diğer 4 ü yarına kadar izleniyor. Yani evet süre ve takviyeler bence çooook önemli. 1.5 ayda da olabilir 3 ayda da çünkü her kadın her ay farklı kalitede yumurta üretir. Ancak sizde erkek faktörlü sorun varsa bence en az 2-3 ay.Arkadaşlar öncelikle Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Yumurta kalitesi,folikül sayısı için neler yaptınız nasıl sonuç aldınız paylaşır mısınız?
3 ay hazırlık süresi okuyorum gerçekten bu kadar süre beklemeli mi? 1, 1.5 ayda da güzel değişimler olamaz mı?
Merhaba. Bizim herşey normal sebepsiz infertiliteydi. İleriye dönük 2.opu düşünüyoruz ilkinde 2 tane donduruldu. Çeşitli takviyeler zaman zamn da kullandık ama her ay değişiyor bence de. Şimdi arı sütü arı ürünlerine ağırlık veriyorum. İnşaallah güzel sonuçlar alırız. Teşekkür ederim yorum için.Merhabalar. Biz eşimle normal yoldan Anne baba olamayacağımızı eylül ayında öğrendik. Ekimde opu oldum. 18 yumurta toplandı ve elimde sadece 1 orta kalite dondurulmuş embriyom vardı. 2. Opumu geçen Salı oldum. Yani demek istediğim bu süre zarfında karı-koca beslenmeniz, kullandığınız takviyeler bence çok önemli. Çünkü bizdeki sorun erkek faktörlü. İleri hareket yok. Eşim spero kullandı. Yani ne kadar övsek az bu takviyeyi. Bir araştırın derim. Doktorumuz tavsiye etmişti. 2. Opumda 25 yumurta toplandı 8ini işleme aldılar 4 embiriyom iyi kalitede donduruldu, diğer 4 ü yarına kadar izleniyor. Yani evet süre ve takviyeler bence çooook önemli. 1.5 ayda da olabilir 3 ayda da çünkü her kadın her ay farklı kalitede yumurta üretir. Ancak sizde erkek faktörlü sorun varsa bence en az 2-3 ay.
Merhaba. Bende arı sütü polen ürünlerini kullanmak istiyorum internetten mi aldnzMerhaba. Bizim herşey normal sebepsiz infertiliteydi. İleriye dönük 2.opu düşünüyoruz ilkinde 2 tane donduruldu. Çeşitli takviyeler zaman zamn da kullandık ama her ay değişiyor bence de. Şimdi arı sütü arı ürünlerine ağırlık veriyorum. İnşaallah güzel sonuçlar alırız. Teşekkür ederim yorum için.
Ben bulunduğum şehirdeki arı ürünleri satan balcı dan yorumlara bakarak gidip görerek aldım. İnternetten alırsanız saf Arı sütü soğuk kalması için buzaküsüyle gelmeli buna dikkat edin.Merhaba. Bende arı sütü polen ürünlerini kullanmak istiyorum internetten mi aldnz
Tmm sağolun araştıracamBen bulunduğum şehirdeki arı ürünleri satan balcı dan yorumlara bakarak gidip görerek aldım. İnternetten alırsanız saf Arı sütü soğuk kalması için buzaküsüyle gelmeli buna dikkat edin.
Kaç embriyonuz oluştu bu takviyelerden sonraSelamlar ben de yumurta kalitesi için yaptıgim bir kaç şeyi paylaşmak isterim. Öncelikle benim yumurtam az çıkıyordu o sebeple 1 tane çıkıyorsa o da kaliteli olsun diye uğraştım ve her toplama da bir ya da iki tane yumurta toplandi kaliteleri de hep güzeldi. Toplamda 4. Denemede başarıya ulaştık bazı sebeplerden ötürü merkez falan değiştirdik vs yumurta sayım az olduğu için nerdeyse 2 ayda bir tüp bebek denedik. Ben tedaviye başladığım andan itibaren yememe içmeme dikkat ettim Akdeniz usulü beslendim bol kırmızı meyve sebze yedim antioksidan ağırlıklı beslendim. İdil Bozkurt’un smootie tariflerini denedim. Çeşitli antioksidan önerileri var onlari uygulamaya çalıştım. Yağlı tohumlardan yararlandım keten tohumu, susam, çörekotu kabak çekirdeği gibi. O sırada Kevser kurnaz diyetisyen üreme sağlığı çalışıyor bir süre ondan destek aldım.
Kırmızı et yerine balık özellikle somon tükettim tavuk hiç yemedim (organik dışında) omega3, qoenzimq10, ari sütü bal polenle egricayirdi galiba onu, folat, d vit. surekli kullandım. Arada da başka takviyeler aldım nmn,resveratrol gibi,2 seans glutatyon serum aldım. Ben çok şey yaptım bazısının araştırması var bazısının yok hangisi ise yaradı bilmiyorum ama bu bir süreç herkes kendine göre ayarlamalı bence. Bunlar tavsiye değil benim uyguladığım şeyler. Doktorlar da hiç inanmıyor bunlara en son gittiğim hoca keşke her şey iki takviye alıp düzelecek kadar kolay olsa demişti. O hiç inanmıyordu bir tek q10 önermişti. Dediğim gibi biraz araştırıp size ne iyi geliyorsa o şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim.
Ama benim fikrim olmazsa olmaz Akdeniz usulü beslenme balık ağırlıklı olarak kırmızı meyve sebzelerin faydasına çok inanıyorum ve de hani hiç vazgeçmeyeceğim takviyeler de omega3 q10 ve folat olurdu sanırım. Herkese bu yolda emek veren bekleyen herkese rabbim en kısa zamanda güzel duyguları tattırsın insallah. Umarım hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız
Zaten 2 yumurta toplanmıştı 2 si de embriyo oldu.Kaç embriyonuz oluştu bu takviyelerden sonra
Merhaba nasıl kullandınız bunları acabaAynı zamanda saf Arı sütü, Arı ekmeği veya polen, soğuk sıkım çörek otu yağı yanında kompleks takviye vitamin öneririm. Arı sütü ile mucize yaşayanlar var.
Saf Arı sütü her gün aç karnına çay kaşığını yarısı kadar tahta kaşıkla yeniliyor. Gün içinde Arı ekmeği 1 tatlı kaşığı çiğneyip, çörek otu yağı 1 tatlı kaşığı, bal polen karışımı arada tükettim bazen. Hayıt ve karakovan balı. Proxyfemin takviyeyi akşamları 1 su bardağı olarak içtim.Merhaba nasıl kullandınız bunları acaba
Çok teşekkür ediyorumSaf Arı sütü her gün aç karnına çay kaşığını yarısı kadar tahta kaşıkla yeniliyor. Gün içinde Arı ekmeği 1 tatlı kaşığı çiğneyip, çörek otu yağı 1 tatlı kaşığı, bal polen karışımı arada tükettim bazen. Hayıt ve karakovan balı. Proxyfemin takviyeyi akşamları 1 su bardağı olarak içtim.
Merhaba, ben pcosluyum doktorum tüp bebek öncesi üç aylık biosteron verdi. Yumurta kalitesini arttırmak için, çünkü dhea hormonum düşükmüş. Pcosla alakası yok bence, dhea testi verip ona göre kullanılabilirArkadaşlar önerileriniz ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Bende takviye arayisindayim. Bende pcoslu birisi olarak pcos lu bayanlarin biosteron dhea kullanması önerilmiyor. Takviye alırken aranızda pcoslu varsa buna dikkat ederse daha iyi olur. İnternetten de arastirabilir yada hekiminize sorabilirsiniz. İyi akşamlar .
Bnde pkoluyum dediğiniz hormonuma bakılmadı hiç, doktorunuz mu baktırdıMerhaba, ben pcosluyum doktorum tüp bebek öncesi üç aylık biosteron verdi. Yumurta kalitesini arttırmak için, çünkü dhea hormonum düşükmüş. Pcosla alakası yok bence, dhea testi verip ona göre kullanılabilir
Evet, en son gittiğim prof baktıBnde pkoluyum dediğiniz hormonuma bakılmadı hiç, doktorunuz mu baktırdı
Yorumlar böyleydi ve bununla alakalı internette yazılar da okudum. Bilgi verdiginiz için teşekkür ederim. Dhea testine bakilmayali yıllar olduMerhaba, ben pcosluyum doktorum tüp bebek öncesi üç aylık biosteron verdi. Yumurta kalitesini arttırmak için, çünkü dhea hormonum düşükmüş. Pcosla alakası yok bence, dhea testi verip ona göre kullanılabilir