Yumurta kalitesi ve sayısı, embriyo kalitesi için neler yaptınız?

Geçen yıl tedavi gördüm 2 ay vitamin kullanmıştım 2 ay yeterli demişti doktor ama malesef 2 embriyom oluşmuştu

Haklısınız şimdiden vitamin kullanmak istiyorum ama hangisi en iyisi onu bilmiyorm devletteki doktor en düşük vitamini veriyorlar onu kullanmak istemiyorum

Haklısınız şimdiden vitamin kullanmak istiyorum ama hangisi en iyisi onu bilmiyorm devletteki doktor en düşük vitamini veriyorlar onu kullanmak istemiyorum
Kilonuz var mı? Varsa kilo vermek yumurta kalitesini artırıyor kilo yoksa bile egzersiz yapmakta aynı sekilde etkili, rahime ve yumurtalıklara ne kadar kan akısı olursa o kadar kaliteli oluyor. Tedaviyi hangi merkezde yaptırmıstınız devlette mi?
Multivitamin önerimi yukarıda ki postta yazmıstım ben. Fiyat ve içerik karsılastırması yaparak kendinizde alabilirsiniz.

Kilolu değilim 1.65 boyum 63 kiloyum biraz göbek bölgem var Özelde yaptırdm ama bir embriyomu devlete taşıyıp transfer oldm düşük yaptm 2 aydr adet görmedim

İMPRYL bnde geçen yıl tedavi öncesi kullanmıştm 1 ay kullandm 1 ayda inofolic kombi kullandm

Bende tedaviye başlamadan d vitamini eksikliğini tamamlamak istiyorum doktorun yazdığı d vitamini haricinde ne kullanmalıyım yumurta kalitesini de etkiler mi
Solgar ın d vitaminini kullanıyorum her gün. Baya artış gösterdi… tavsiye ederim. Impryl de kullanın mutlaka. Ama internette almayın sahteleri varmış. Eczaneye getirtin

Arı poleni çok faydalı.

Omega 3 ün fazlasının yumurta kalitesizlik yaptığı ile ilgili makaleler var. Düzenli ceviz balık tüketiliyorsa hap olarak almak fazla geliyor.

Bende en uygun ve en zengin içerikli proxyfemin öneririm. Araştırıp eczaneye getirerek alın. Imprly az içerik mg karı düşük yüksek fiyat tavsiye etmem.

Aynı zamanda saf Arı sütü, Arı ekmeği veya polen, soğuk sıkım çörek otu yağı yanında kompleks takviye vitamin öneririm. Arı sütü ile mucize yaşayanlar var.

E2 değeri ne kadar olmalı ki?Benimki 34 çıktı bugün.Şu an yorumunuzdan korktum

Omega 3 ün fazlasının yumurta kalitesizlik yaptığı ile ilgili makaleler var. Düzenli ceviz balık tüketiliyorsa hap olarak almak fazla geliyor.
Her vitaminin fazlalıgı vucudumuz icin zararlı. Balık tuketirken de dip balığı olmamasına dikkat etmek gerekiyor, dip balıklarında civa oranı yuksek oldugu icin yumurta kalitesinide olumsuz etkileyecektir. Balık tuketemeyenlerde hap olarak almalı cunku yumurta kalitesi icin olmazsa olmaz bir vitamindir. Hergün alınırsa vucuda fazla gelmez(kan sulandırıcı ilac kullanılmıyorsa tabi) kullanım onerisi günlük alınması yonunde zaten, ama tercihen haftada iki üç gunde hap alınabilir.

Ücretsiz olmasına şaşırdım üniversite hastanesi mi talep etti taşımayı? Özelden taşırken ücret alırlar normalde de.
Hayr kendim üniversitede transfer olmayı istedim o yüzden taşıdım ücretli mi oluyor ki şaşırdınız

Hayr kendim üniversitede transfer olmayı istedim o yüzden taşıdım ücretli mi oluyor ki şaşırdınız
Ben ücretli diye biliyorum. Merak ettiğim bir konuydu. İleride dondurulmuşları başka şehire felna taşırsak nasıl olur acaba diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…