- 2 Ocak 2024
- 154
- 39
- 34
Geçen yıl tedavi gördüm 2 ay vitamin kullanmıştım 2 ay yeterli demişti doktor ama malesef 2 embriyom oluşmuştuSiz daha once yumurta toplatmadan bir aylık surecte mi hazırlık yaptınız? Evet her ay yumurta kalitesi farklı cıkıyor ama daha once denediyseniz bir aylık takviye ile kalitesiz cıktıysa şimdi ki denemede süreci uzatırsanız daha iyi olur. Birde erkekler için üç ay cok onemli cunku üç ayda yenileniyor sperm hucreleri..Tüp bebek tedavisi maddi manevi zor bir surec yavas yavas emin adımlarla ilerlemek onemli..
Haklısınız şimdiden vitamin kullanmak istiyorum ama hangisi en iyisi onu bilmiyorm devletteki doktor en düşük vitamini veriyorlar onu kullanmak istemiyorumSiz daha once yumurta toplatmadan bir aylık surecte mi hazırlık yaptınız? Evet her ay yumurta kalitesi farklı cıkıyor ama daha once denediyseniz bir aylık takviye ile kalitesiz cıktıysa şimdi ki denemede süreci uzatırsanız daha iyi olur. Birde erkekler için üç ay cok onemli cunku üç ayda yenileniyor sperm hucreleri..Tüp bebek tedavisi maddi manevi zor bir surec yavas yavas emin adımlarla ilerlemek onemli..
Kilonuz var mı? Varsa kilo vermek yumurta kalitesini artırıyor kilo yoksa bile egzersiz yapmakta aynı sekilde etkili, rahime ve yumurtalıklara ne kadar kan akısı olursa o kadar kaliteli oluyor. Tedaviyi hangi merkezde yaptırmıstınız devlette mi?Haklısınız şimdiden vitamin kullanmak istiyorum ama hangisi en iyisi onu bilmiyorm devletteki doktor en düşük vitamini veriyorlar onu kullanmak istemiyorum
Kilolu değilim 1.65 boyum 63 kiloyum biraz göbek bölgem varKilonuz var mı? Varsa kilo vermek yumurta kalitesini artırıyor kilo yoksa bile egzersiz yapmakta aynı sekilde etkili, rahime ve yumurtalıklara ne kadar kan akısı olursa o kadar kaliteli oluyor. Tedaviyi hangi merkezde yaptırmıstınız devlette mi?
Multivitamin önerimi yukarıda ki postta yazmıstım ben. Fiyat ve içerik karsılastırması yaparak kendinizde alabilirsiniz.
İMPRYL bnde geçen yıl tedavi öncesi kullanmıştm 1 ay kullandm 1 ayda inofolic kombi kullandmKilonuz var mı? Varsa kilo vermek yumurta kalitesini artırıyor kilo yoksa bile egzersiz yapmakta aynı sekilde etkili, rahime ve yumurtalıklara ne kadar kan akısı olursa o kadar kaliteli oluyor. Tedaviyi hangi merkezde yaptırmıstınız devlette mi?
Multivitamin önerimi yukarıda ki postta yazmıstım ben. Fiyat ve içerik karsılastırması yaparak kendinizde alabilirsiniz.
Solgar ın d vitaminini kullanıyorum her gün. Baya artış gösterdi… tavsiye ederim. Impryl de kullanın mutlaka. Ama internette almayın sahteleri varmış. Eczaneye getirtinBende tedaviye başlamadan d vitamini eksikliğini tamamlamak istiyorum doktorun yazdığı d vitamini haricinde ne kullanmalıyım yumurta kalitesini de etkiler mi
Tamam sağolun araştıracam dediğiniz vitaminiSolgar ın d vitaminini kullanıyorum her gün. Baya artış gösterdi… tavsiye ederim. Impryl de kullanın mutlaka. Ama internette almayın sahteleri varmış. Eczaneye getirtin
Arkadaşlar öncelikle Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Yumurta kalitesi,folikül sayısı için neler yaptınız nasıl sonuç aldınız paylaşır mısınız?
3 ay hazırlık süresi okuyorum gerçekten bu kadar süre beklemeli mi? 1, 1.5 ayda da güzel değişimler olamaz mı?
Omega 3 ün fazlasının yumurta kalitesizlik yaptığı ile ilgili makaleler var. Düzenli ceviz balık tüketiliyorsa hap olarak almak fazla geliyor.Kesinlikle katılıyorum size impryl içeriğine gore gereksiz pahalı bir ilaç onun yerine üreme saglıgı için gerekli olan olmazsa olmazlardan Quenzim Q10, inositol, selenyum gibi en onemli bileşenleri içinde bulunduran Maxijuno yu öneririm. Erkekler içinde Maxigo. Ben bu vitaminler hakkında makaleler okudum. O yuzden bu üçü mutlaka olmalı ilac içinde tabi ek olarak c, e, b12 bunlarda onemli ama zaten cogunda var bunlar. Ayrıca yine omega 3 mutlaka almalısınız. Haftada iki kere balık tuketin veya haftada 2-3 kere balık yağı hapı alın. (ifos onaylı ocean plus) omeganın yumurta saglıgı uzerinde ciddi olumlu etkileri var, fazlası zarar değil hergün de kullanılabilir ama malum ilaclar pahalı bence 2-3 defa haftalık olarak yeterli. Günlük cevizde tüketirseniz omega alımınız yeterli olur bence.
Tüp bebek tedavisinden once en az üç ay multivitamin kullanımı saglıklı beslenme onemli. Erkekte veya kadında sorun olsun veya olmasın. Görünürde belki spermlerde sorun yok ama içerigi yani dnasında sorun varsa dollenme azlığı oluyor. Yine yumurta içinde aynı sey gecerli. Kadının amh ı yeterli sayıdadır cok yumurta toplanmıstır ama hücre kalitesi yasına göre düşük oldugu için kalitesiz döllenme olabilir yada hiç dollenme olmayabilir.
Ayrıca hazırlık sürecinde egzersiz yapmakta yumurta saglıgı için cok onemli. Rahime yumurtalıklara ne kadar fazla kan akısı olursa o kadar kalite yukseliyor. Günler yürüyüş olabilir veya evde yarım saatlik egzersiz spor yapılabilir. Özellikle bacak kalça egzersizleri.
Embriyo taşımak nasıl oluyor maliyeti nedir?Kilolu değilim 1.65 boyum 63 kiloyum biraz göbek bölgem varÖzelde yaptırdm ama bir embriyomu devlete taşıyıp transfer oldm düşük yaptm 2 aydr adet görmedim
Bende en uygun ve en zengin içerikli proxyfemin öneririm. Araştırıp eczaneye getirerek alın. Imprly az içerik mg karı düşük yüksek fiyat tavsiye etmem.Haklısınız şimdiden vitamin kullanmak istiyorum ama hangisi en iyisi onu bilmiyorm devletteki doktor en düşük vitamini veriyorlar onu kullanmak istemiyorum
Aynı zamanda saf Arı sütü, Arı ekmeği veya polen, soğuk sıkım çörek otu yağı yanında kompleks takviye vitamin öneririm. Arı sütü ile mucize yaşayanlar var.Haklısınız şimdiden vitamin kullanmak istiyorum ama hangisi en iyisi onu bilmiyorm devletteki doktor en düşük vitamini veriyorlar onu kullanmak istemiyorum
Aynı şehir içinde özel hastaneden üniversite hastanesine embriyomu taşıdm ücretsizEmbriyo taşımak nasıl oluyor maliyeti nedir?
Proxyfemin daha önce kullandm içeriği iyi evetBende en uygun ve en zengin içerikli proxyfemin öneririm. Araştırıp eczaneye getirerek alın. Imprly az içerik mg karı düşük yüksek fiyat tavsiye etmem.
E2 değeri ne kadar olmalı ki?Benimki 34 çıktı bugün.Şu an yorumunuzdan korktumGüzelim benim ilk aşılamada E2 değerim 450 idi, bebeğimi kaybettim 5+2 de 2. Aşılamada E2 değerim 186 ıydı üzüntü stres kaynaklı düştüğünü düşünüyorum. 3. Aşılamada ise E2 değerim 800 oldu. Argifertil f ve omegrav kullandım aynı zamanda eşimde kullandı argifertil m.
Ama bunları tüp bebeğe geçtiğimiz için 3 ay boyunca kullanacaktık, 3. Aşılama benim ısrarımla oldu 25 günlük kullanımda bu etkiyi gördüm canımcım
Ücretsiz olmasına şaşırdım üniversite hastanesi mi talep etti taşımayı? Özelden taşırken ücret alırlar normalde de.Aynı şehir içinde özel hastaneden üniversite hastanesine embriyomu taşıdm ücretsiz
Her vitaminin fazlalıgı vucudumuz icin zararlı. Balık tuketirken de dip balığı olmamasına dikkat etmek gerekiyor, dip balıklarında civa oranı yuksek oldugu icin yumurta kalitesinide olumsuz etkileyecektir. Balık tuketemeyenlerde hap olarak almalı cunku yumurta kalitesi icin olmazsa olmaz bir vitamindir. Hergün alınırsa vucuda fazla gelmez(kan sulandırıcı ilac kullanılmıyorsa tabi) kullanım onerisi günlük alınması yonunde zaten, ama tercihen haftada iki üç gunde hap alınabilir.Omega 3 ün fazlasının yumurta kalitesizlik yaptığı ile ilgili makaleler var. Düzenli ceviz balık tüketiliyorsa hap olarak almak fazla geliyor.
Hayr kendim üniversitede transfer olmayı istedim o yüzden taşıdım ücretli mi oluyor ki şaşırdınızÜcretsiz olmasına şaşırdım üniversite hastanesi mi talep etti taşımayı? Özelden taşırken ücret alırlar normalde de.
Ben ücretli diye biliyorum. Merak ettiğim bir konuydu. İleride dondurulmuşları başka şehire felna taşırsak nasıl olur acaba diye.Hayr kendim üniversitede transfer olmayı istedim o yüzden taşıdım ücretli mi oluyor ki şaşırdınız