Yumurta kalitesi ve sayısı, embriyo kalitesi için neler yaptınız?

Canim merhaba benim amh degerim 0.97di 1 yumurtam toplana bildi ve embriyo olamadan ttedavi bitti moralim baya bozuldu sen nerede tedavi olmustun bende 1 ay argifertil kullanmistim sanirim en az 3 ay kullanmak lazimdi

Canim merhaba benim amh degerim 0.97di 1 yumurtam toplana bildi ve embriyo olamadan ttedavi bitti moralim baya bozuldu sen nerede tedavi olmustun bende 1 ay argifertil kullanmistim sanirim en az 3 ay kullanmak lazimdi
Bende 0,93 olarak ölçtüm sonraki gün tekrar verdim ve 2 geldi 1 yıl sonra tekrar verdim 1,2 geldi çok değişiyor sizde de öyle oldu mu

Ben denizlide tedavi oldum canım argifertili 1 ay kullan gel ddi doktorum ama ben kendmi yeni tedaviye hazır hissetmeğim için 4 ay argifertille bieosteronu kullandım. 4 yumurtamda ilerleme olmayınca 2. Tedavimde aynı zamanda piezo uygulandı

Piezo nedir acaba amh dusuk benimde yumurta saglıklı ilerlemiyor

Piezo nedir acaba amh dusuk benimde yumurta saglıklı ilerlemiyor
Ben amh hiç baktırmadım ama ilkinde 4 yumurta toplanınca yaşına göre çok düşük yunurta sayın ddiler. 2.de yumurtalar toplanınca piezo uygulayalım ddler 4 yumurta embriyo olmadğı için piezo elektrk akımı gibi bşymiş bende tam bilmiyorum yumurtları hareketlendiriyrmş embriyo oluşması için tam yanlş olmasın ben böyle anladım araştırırsın canım

Nerde tedavi oldunuz canım

Merhaba argifertili yumurta toplanana kadar igneleri vurulurken de devam ettiniz mi

Ne yaptin cnm yumurta kalitesi duzelebildi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…