- 10 Şubat 2023
- 565
- 229
Canim merhaba benim amh degerim 0.97di 1 yumurtam toplana bildi ve embriyo olamadan ttedavi bitti moralim baya bozuldu sen nerede tedavi olmustun bende 1 ay argifertil kullanmistim sanirim en az 3 ay kullanmak lazimdiMerhaba benim ilk opuda 4 yumurta toplandı döllenmedi. Sonra 4 ay boyunca argifertil ve bioesteron kullandım doktorum 1 ay kullan gel ddi ama ben kendimi hazır hissetmiyordum 4 ay hiç bırakmadan aksatmadan kullanıp gittim 16 yumurtam oldu 10 tanesi dolu çıktı 4 tanesi 5.güne gittişuan ikizlerime hamileyim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende 0,93 olarak ölçtüm sonraki gün tekrar verdim ve 2 geldi 1 yıl sonra tekrar verdim 1,2 geldi çok değişiyor sizde de öyle oldu muCanim merhaba benim amh degerim 0.97di 1 yumurtam toplana bildi ve embriyo olamadan ttedavi bitti moralim baya bozuldu sen nerede tedavi olmustun bende 1 ay argifertil kullanmistim sanirim en az 3 ay kullanmak lazimdi
Ben denizlide tedavi oldum canım argifertili 1 ay kullan gel ddi doktorum ama ben kendmi yeni tedaviye hazır hissetmeğim için 4 ay argifertille bieosteronu kullandım. 4 yumurtamda ilerleme olmayınca 2. Tedavimde aynı zamanda piezo uygulandıCanim merhaba benim amh degerim 0.97di 1 yumurtam toplana bildi ve embriyo olamadan ttedavi bitti moralim baya bozuldu sen nerede tedavi olmustun bende 1 ay argifertil kullanmistim sanirim en az 3 ay kullanmak lazimdi
Bn sadece 1 kere verdim canım ama 0.93 netede 2 nerede bir tuhaflık var bu işteBende 0,93 olarak ölçtüm sonraki gün tekrar verdim ve 2 geldi 1 yıl sonra tekrar verdim 1,2 geldi çok değişiyor sizde de öyle oldu mu
Piezo nedir acaba amh dusuk benimde yumurta saglıklı ilerlemiyorBen denizlide tedavi oldum canım argifertili 1 ay kullan gel ddi doktorum ama ben kendmi yeni tedaviye hazır hissetmeğim için 4 ay argifertille bieosteronu kullandım. 4 yumurtamda ilerleme olmayınca 2. Tedavimde aynı zamanda piezo uygulandı
Ben amh hiç baktırmadım ama ilkinde 4 yumurta toplanınca yaşına göre çok düşük yunurta sayın ddiler. 2.de yumurtalar toplanınca piezo uygulayalım ddler 4 yumurta embriyo olmadğı için piezo elektrk akımı gibi bşymiş bende tam bilmiyorum yumurtları hareketlendiriyrmş embriyo oluşması için tam yanlş olmasın ben böyle anladım araştırırsın canımPiezo nedir acaba amh dusuk benimde yumurta saglıklı ilerlemiyor
Nerde tedavi oldunuz canımBen amh hiç baktırmadım ama ilkinde 4 yumurta toplanınca yaşına göre çok düşük yunurta sayın ddiler. 2.de yumurtalar toplanınca piezo uygulayalım ddler 4 yumurta embriyo olmadğı için piezo elektrk akımı gibi bşymiş bende tam bilmiyorum yumurtları hareketlendiriyrmş embriyo oluşması için tam yanlş olmasın ben böyle anladım araştırırsın canım
Yukarda yazmıştım canım denizlide yunus Aydın doktorumNerde tedavi oldunuz canım
Merhaba argifertili yumurta toplanana kadar igneleri vurulurken de devam ettiniz miBen denizlide tedavi oldum canım argifertili 1 ay kullan gel ddi doktorum ama ben kendmi yeni tedaviye hazır hissetmeğim için 4 ay argifertille bieosteronu kullandım. 4 yumurtamda ilerleme olmayınca 2. Tedavimde aynı zamanda piezo uygulandı
Merhaba özelden cevapladımMerhaba argifertili yumurta toplanana kadar igneleri vurulurken de devam ettiniz mi
Tesekkur ederimmmMerhaba özelden cevapladım
Biosteron u günde kaç kez kullanıyorsunuz acaba ?Merhaba, ben pcosluyum doktorum tüp bebek öncesi üç aylık biosteron verdi. Yumurta kalitesini arttırmak için, çünkü dhea hormonum düşükmüş. Pcosla alakası yok bence, dhea testi verip ona göre kullanılabilir
3 kez kullanıyorumBiosteron u günde kaç kez kullanıyorsunuz acaba ?
Ne yaptin cnm yumurta kalitesi duzelebildi miİyi akşamlar bunu nasıl kullandınız banada söylermisiniz acaba bende kullansam olurmu bende de yumurta yetersizliyi var hemde baya var yardımcı olursanız sevinirim çok çaresizim cevap verirseniz sevinirim yaş 47 bitmeyen miyom var yumurta yezmezliyi var olanda kalitesiz
Ne yaptin cnm yumurta kalitesi duzelebildi mi
Yok düzelmedi çok çaresizim bi şekilde yardım edin ne olur çok mutsuzumNe yaptin cnm yumurta kalitesi duzelebildi mi
Benim yaş 47 acaba yardımcı olurmuYukarda yazmıştım canım denizlide yunus Aydın doktorum
T
Tesekkur ederimmm
Benim yaş 47 acaba yardımcı olurmuYukarda yazmıştım canım denizlide yunus Aydın doktorum
Hiç bilmiyorum canım danışmak lazımBenim yaş 47 acaba yardımcı olurmu
Benim yaş 47 acaba yardımcı olurmu