Ben bu ay tedaviye baslicam canim amh degerim dusuk gecen ay hazirlik yaptik d vitamini argifertil imom folik asit corasprin kullandim beslenmeme cok dikkat edemesemde meyve ve saglikli seylere yonelmeye calisiyorumArkadaşlar öncelikle Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Yumurta kalitesi,folikül sayısı için neler yaptınız nasıl sonuç aldınız paylaşır mısınız?
3 ay hazırlık süresi okuyorum gerçekten bu kadar süre beklemeli mi? 1, 1.5 ayda da güzel değişimler olamaz mı?
İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın bizimle paylaşırsın. Dr mı 1 ay hazırlanalım dedi?Ben bu ay tedaviye baslicam canim amh degerim dusuk gecen ay hazirlik yaptik d vitamini argifertil imom folik asit corasprin kullandim beslenmeme cok dikkat edemesemde meyve ve saglikli seylere yonelmeye calisiyorum
amin canim.Evet yumurtalari besleyelim dedi bende istedim zaten vitamin kullanmak.Genelde amh degeri dusuk olanlar vitamin kullaniyorlarİnşaAllah güzel sonuçlar alırsın bizimle paylaşırsın. Dr mı 1 ay hazırlanalım dedi?
Gebe kalmakta D vitamini eksikliği olmaması çok önemli. Fakat hamile kalmayı kolaylaştırmak için doktor İMPRYL önerdi. Hızlandırıyormus. Araştırabilirsin.
Araştırma yaptım proxyfemin diye başka bir alternatif var. İçerik bakımından daha zengin ve mg daha yüksek. Fiyatı daha uygun. Sanırım doktor alternatifini bilmediği için önerdi ama proxyfemin almak daha mantıklı gibi…Daha önce duymamıştım, şuan sizden duydum İmpryl. Ve içeriğine baktım, buarada 10 yıllık diyetisyenim alanımda yükseklisans doktora da yaptım. Bu besin takviyesinin fiyatına inanamadım. Bin küsür lira. İçinde 30 tane var. İçeriğine baktım, Betain, L-sistin, çinko, b6 vitamini, riboflavin, folik asit ve b12 vitamini. Bunların hepsini tek tek devlette yazdırıp daha ucuza getirebilirsiniz. Hatta yazdırmışken demir ve d vitamininiz düşükse onları da yazdırın derim. Betain ve L sistini yazdıramazsınız ama bunlar da zaten sağlıklı bir diyette elzem değil. Bu ikisini koymasalardı heralde çok sıradan olurdu diye eklemişler. Bari coenzimQ10 de olsaydı. Fiyata çok şaşırdım gerçekten bir fertilite piyasası oluşmuş.
Araştırma yaptım proxyfemin diye başka bir alternatif var. İçerik bakımından daha zengin ve mg daha yüksek. Fiyatı daha uygun. Sanırım doktor alternatifini bilmediği için önerdi ama proxyfemin almak daha mantıklı gibi…
Bilgilendirme için çok teşekkür ederimSiz söyleyince ona da baktım, evet daha iyi gerçekten. Ek olarak c vitamini, çinko, selenyum, inositol, coenzimQ10 gibi takviyeler var bunlar gayet iyi. Tanımadığım birkaç ekstre var, onları tek tek bi araştırmak lazım. Belki de faydalıdır. Hayıt ekstresini gördüm, iyi olabilir. Bence de daha doğru bir tercih gibi duruyor.
Güzelim benim ilk aşılamada E2 değerim 450 idi, bebeğimi kaybettim 5+2 de 2. Aşılamada E2 değerim 186 ıydı üzüntü stres kaynaklı düştüğünü düşünüyorum. 3. Aşılamada ise E2 değerim 800 oldu. Argifertil f ve omegrav kullandım aynı zamanda eşimde kullandı argifertil m.Arkadaşlar öncelikle Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Yumurta kalitesi,folikül sayısı için neler yaptınız nasıl sonuç aldınız paylaşır mısınız?
3 ay hazırlık süresi okuyorum gerçekten bu kadar süre beklemeli mi? 1, 1.5 ayda da güzel değişimler olamaz mı?
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim
amin canim.Evet yumurtalari besleyelim dedi bende istedim zaten vitamin kullanmak.Genelde amh degeri dusuk olanlar vitamin kullaniyorlar
MaşaAllah ya çok farketmiş.sizin çift transfer miydi? Çift hem ihtimal artıyor diye istiyorum hem korkuyorum biraz zorlukları düşününce.Merhaba benim ilk opuda 4 yumurta toplandı döllenmedi. Sonra 4 ay boyunca argifertil ve bioesteron kullandım doktorum 1 ay kullan gel ddi ama ben kendimi hazır hissetmiyordum 4 ay hiç bırakmadan aksatmadan kullanıp gittim 16 yumurtam oldu 10 tanesi dolu çıktı 4 tanesi 5.güne gittişuan ikizlerime hamileyim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Proxyfemin kullandım kaç kutu gayet memnunum. Ama ara verdiğim bir dönem ani kararla tüp bebeğe gittik. Etkisi olmuştur ama uzun vadeli hazırlıkla gitmeliymiş.Kadın sağlığına özel takviyeler var eczanelerde. Belki o tarz bir besin takviyesi deneyebilirsiniz. İçlerinde her şey oluyor.
Kesinlikle imprly gibi içerikli 1500 2000 tl ürünlerde var. Dr hepsini bilmez ilaç firmaları tanıtıma gelenler bildiklerinden tavsiye verip geçiyorlar. Proxyfemin içindeki bitki ekstreleri araştırdık gayet faydalı cinsel lik yönünden felan.Daha önce duymamıştım, şuan sizden duydum İmpryl. Ve içeriğine baktım, buarada 10 yıllık diyetisyenim alanımda yükseklisans doktora da yaptım. Bu besin takviyesinin fiyatına inanamadım. Bin küsür lira. İçinde 30 tane var. İçeriğine baktım, Betain, L-sistin, çinko, b6 vitamini, riboflavin, folik asit ve b12 vitamini. Bunların hepsini tek tek devlette yazdırıp daha ucuza getirebilirsiniz. Hatta yazdırmışken demir ve d vitamininiz düşükse onları da yazdırın derim. Betain ve L sistini yazdıramazsınız ama bunlar da zaten sağlıklı bir diyette elzem değil. Bu ikisini koymasalardı heralde çok sıradan olurdu diye eklemişler. Bari coenzimQ10 de olsaydı. Fiyata çok şaşırdım gerçekten bir fertilite piyasası oluşmuş.
Zaman konusundan biraz acelemiz var. Bir an evvel ilerlemek istiyoruz artık. 1 ayda güzel etki olmuş MaşaAllah.Güzelim benim ilk aşılamada E2 değerim 450 idi, bebeğimi kaybettim 5+2 de 2. Aşılamada E2 değerim 186 ıydı üzüntü stres kaynaklı düştüğünü düşünüyorum. 3. Aşılamada ise E2 değerim 800 oldu. Argifertil f ve omegrav kullandım aynı zamanda eşimde kullandı argifertil m.
Ama bunları tüp bebeğe geçtiğimiz için 3 ay boyunca kullanacaktık, 3. Aşılama benim ısrarımla oldu 25 günlük kullanımda bu etkiyi gördüm canımcım
Prowomen da bir alternatif. E vit, Selenyum, d vit, omega çok faydalı diye okuyoruz. Omega takviye alacaksanız dışarıdan ceviz gibi ürünlerden kontrollü alın. Çünkü fazlasi yumurta kalitesizliği yapıyormuş.Rica ederim ne demek ben de araştırınca bilgilenmiş oluyorum:) araştırırken Prowomen ve Maxijuno diye 2 ürüne daha rastladım. Onlar da fena değilmiş aslında. Maxijino baya zengin D vitamini de var içerisinde. Konu başlığı altında ilgilenen olursa içerik fotolarını eklemek istedim :) buarada karnitin de mantıklı bir takviye. Vücuttaki depo yağların hücre içine girmesini sağlayarak yakılmasını kolaylaştırır böylece aslında dolaylı yoldan üremeyi destekler. Bazı kadın takviyeleri içerisinde gördüm, tercih edilen üründe bulunursa güzel olur gibi geldi :)
Evet çift transfer oldum bizde ihtimal artsın diye çift olsun dedik canım ikisi tuttu çok şükür.MaşaAllah ya çok farketmiş.sizin çift transfer miydi? Çift hem ihtimal artıyor diye istiyorum hem korkuyorum biraz zorlukları düşününce.
Kesinlikle katılıyorum size impryl içeriğine gore gereksiz pahalı bir ilaç onun yerine üreme saglıgı için gerekli olan olmazsa olmazlardan Quenzim Q10, inositol, selenyum gibi en onemli bileşenleri içinde bulunduran Maxijuno yu öneririm. Erkekler içinde Maxigo. Ben bu vitaminler hakkında makaleler okudum. O yuzden bu üçü mutlaka olmalı ilac içinde tabi ek olarak c, e, b12 bunlarda onemli ama zaten cogunda var bunlar. Ayrıca yine omega 3 mutlaka almalısınız. Haftada iki kere balık tuketin veya haftada 2-3 kere balık yağı hapı alın. (ifos onaylı ocean plus) omeganın yumurta saglıgı uzerinde ciddi olumlu etkileri var, fazlası zarar değil hergün de kullanılabilir ama malum ilaclar pahalı bence 2-3 defa haftalık olarak yeterli. Günlük cevizde tüketirseniz omega alımınız yeterli olur bence.Daha önce duymamıştım, şuan sizden duydum İmpryl. Ve içeriğine baktım, buarada 10 yıllık diyetisyenim alanımda yükseklisans doktora da yaptım. Bu besin takviyesinin fiyatına inanamadım. Bin küsür lira. İçinde 30 tane var. İçeriğine baktım, Betain, L-sistin, çinko, b6 vitamini, riboflavin, folik asit ve b12 vitamini. Bunların hepsini tek tek devlette yazdırıp daha ucuza getirebilirsiniz. Hatta yazdırmışken demir ve d vitamininiz düşükse onları da yazdırın derim. Betain ve L sistini yazdıramazsınız ama bunlar da zaten sağlıklı bir diyette elzem değil. Bu ikisini koymasalardı heralde çok sıradan olurdu diye eklemişler. Bari coenzimQ10 de olsaydı. Fiyata çok şaşırdım gerçekten bir fertilite piyasası oluşmuş.