Yumurta Kalitesi/Rezervi Arttırma

Merhabalar yaklasik 1 senedir bende cocuk sahibi olamadim.Doktora gittigimde yapilan tahlillerde fsh bende 17.77 cikmisti.doktorum hemen amh istedi onunda sonucu berbatti 0.25. Hemen tup bebek yapmami menepoza girmek uzere oldugumu filan soyleyip dunyayi basima yiktilar.her ay kontrole gittigimde 1 yumurta solda 1 yumurta sagda goruyolardi ve kalitesizdi.Ben yilmadim tabikide oncelikle 1 ay boyunca hayit tohumu ve testere disli aslan pencesi ictim.Bir dahaki ayki kontrollerimde fsh 8 e inmisti.Bu ay yoluma farkli bi doktorla devam etmek istedim cunku tam 6 doktor degistirmistim ve hepsi farkli bir sorun cikartiyordu karsima.Ve son doktora gittigim ay bal tarcin corek otu karisimini yapmistim.Ve inanamadim biliyormusunuz tam 5 tane yumurtam vardi hatta birtanesi oyle gelismisti ki hemen catlatma ignesi vurmaliyiz dedi.Yani o 2 yumurta 1 ayda 5 olmustu.Kalitesi cok guzeldi.Su an bi gebeligim yok igme vuruldum bekliyorum ama doktorum tup bebek yapmak istemedigini soyledi.Bu bile bir mucize benim icin.Yumurta rezervinde sikinti olan tum arkadaslara kesinlikle bal tarcin corek otunu tavsiye ediyorum.. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayin

Sagol canim bizimle paylastigin icin. Ben de denicem benim sorunum kalite. Umarim kaliteyede iyi geliyordur. Ven yurtdisinda yasiyorum. Hayit, Aslan pencesi ve civan percemini bulamadim. Ama tableti var burda belki ondan alicam. Umarim devamida iyi olur senin icin. Haberdar et bizleri.

Tabiki haberdar ederim canim.Bu arada kaliteye bal tarcin corek otu cok iyi geliyor.Fsh icin hayit birebir.Ancak bal tarcin corek otunu adetin 2. gunu baslayip 12. gunu mutlaka birakmalisin aklinda bulunsun.Mesela o ay bir gebelik olusmadi bir sonraki ay yine adetin 2. Gunu baslayip 12. Gunu birakiyorsun.

Sagol canim. Bu sekilde deneyim yarin gidip alicam corek otunu, tarcini falan. FSHim ve diger hormonlarim normal onun icin hayit otundan emin olamadim.

Sagol canim. Bu sekilde deneyim yarin gidip alicam corek otunu, tarcini falan. FSHim ve diger hormonlarim normal onun icin hayit otundan emin olamadim.
Fsh 8 e indikten sonra bende bir daha kullanmadim canim.Bencede hem cok karistirmamis olursun.Lutfen sende gelismelerden beni haberdar et

Merhaba hayırlı olsun tekrar
Sıze bısey sormak isterim arısutu aldım ac karnına sabah ıcıcem, fakat bu avakado yu ne zaman nasıl dılımleyerekmı yediniz, arısutu peşinden ac yada tok karnınamı avakado pek yediğim bısey deıl ama fayda saglayan bir besin. Kötü bir deneyim oldu transfer iptal olunca bende ne yapabılrm diye arastırırken yazına denk geldim.
Arısutu, krill Omega 3, promotıl women ve kuenzim q10 gibi bır planım var avakadoyu buna dahil etmek istedim ark cok ısrar etmıştı ama pek umursamamıstım

Teşekkür ederim allah size de tez zamanda doğal yoldan nasip etsin.ben beeo marka propolis arı sütü hambal karışımı alıp sabahları bir çay kaşığı yedim.olgun çeyrek avokadoyu çatalla ezip üzerine peynir katıp kahvaltıda yedim.peynir yerine yoğurtla karıştırıp sos da yapabilirsiniz.pul biberle falan tatlandırdım ama avokadonun olgun olması lazım ona dikkat edin.haftada 1 avokado yeter.normal ekmek yerine bir dilim çavdar ya da tam tahıl etmek yedim.haftada 4 gün de köy yumurtası yedim.Bence insan ne yerse o dur.ben beslenme ve sporun çok faydasını yaptım.inşallah sen de görürsün.ben söylediğin takviyeleri kullandım.Öncesinde impryl da kullandım 3 ay.takviyelerin de faydası çok.Ben 6 ayda sonuç aldım çok şükür hemde doğal yoldan.

Merhabalar, yazınızı okudum banada umut oldu, imprl nasıl kullandınız adetlemi başladınz yumurtlamaya kadarmı, yardımcı olursanız sevinirim

Bu vitaminleri aynı günmü tükettiniz neswka imrl ve prowomen i,

Merhabalar, yazınızı okudum banada umut oldu, imprl nasıl kullandınız adetlemi başladınz yumurtlamaya kadarmı, yardımcı olursanız sevinirim
Her gün bir tane kahvaltı sonrası için.bu takviye olduğu için 3 6 ay arası kullanmak gerekir.tabi bunun yanında omegaq10 prowomen gibi takviyeleri de öneririrm

Bu vitaminleri aynı günmü tükettiniz neswka imrl ve prowomen i,
Evet hep bir arada.mesela sabah impryl aldıysam akşam prowomen içtim sabahları aç karnına arı sütü. öncelikle kan değerlerinize baktırın bu süreçte d vit demir b12 de çok önemli.bi de mesela bunlar bana iyi geldi ama size gelmeyebilir.sizin ne gibi sorunlarınız var

Rezerv az canım, amh düşük. Sanırım kalitede kötüdür, d vit 17 b12 300lerde, geçen yıl 3 kutu sadece prowomen kullandım değişiklşk olmadı, bugünde adetim 6 gün oldu gecikeli test yaptım tertemiz, rezerv kalmadımı acaba moralim çok kötü sürekli ağlıyorum

İmprl mesela 30 gün boyunca kullandınızmı yoksa yumurtlama zamanı bıraktınızmı, buarada hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah darısı bize olsun umut oldun inşallah çok tşk edeeim

Ben imprylı 3 ay boyunca aralıksız kullandım ayrıca tabi diğer takviyeleri de çok uzun süreler kullandım hiç bırakmadım.bunun yanında akdeniz usulü beslendim spor yaptım kilo verdim ki zaten kilolu değildim her gün çeyrek avokado yedim yani bir tek takviye kullanmadım hayatımı değiştirdim eşimde aynı şekilde sigarayı bıraktı devamlı spor yaptı yani bu işler sadece ilaçla ya da tek kişiyle olmuyor.Bi de kullandığım bitkisel çaylarda vardı testeredişli aslanpençesi ve hayıt tohumu gibi.Sanırım sizin başka çocuğunuz var allah ona sağlık versin ama tavsiyem tüp bebeğe başlayın.bu arada ben bebeğimi 5.ayında kaybettim farklı bir nedenden dolayı.3 ay oldu toparlanmaya çalışıyorum bir iki aya ben de tekrar takviyeleri almaya başlayacağım.

Amin tşk ederim, kaybınız için üzüldüm Allah bidaha yaşatmaSın, benimki kardeş deyince içim parçalanıyor, geçen yıl okulda öğretmeni annen baban ölünce tek kalacan demiş nasıl üzüldü anlatamam yıkıldım aklıma gelince vücudum kaskatı kesiliyır, zamanında yapmadığım için kendimi suçlayıp sıkıyorum, allah inşallah tekrar nasip eder

Amh testim yapıldı sonuç 0.86

çörek otu bal tarçın denemeyi düşünüyorum. iki tane de birisi takviye olmak üzere ilaç verildi.

gerçekten çörek otu bal tarçın deneyip nasıl bir tarif ve kullanım şekli uyguladığınızı paylaşır mısınız benimle?

adetin 2. günü başlayan var,sürekli kullanan var,1 kere yiyen var,günde 3 kere yiyen var....

Mrb iyi akşamlar çok geçmiş olsun öncelikle bal çörek otu tarçın tarifini nasıl yaptınız yazarmisiniz smdi bende yapicam
cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…