İnşallah kalitesi de iyi olur o bakımdan çok strese giriyorum.Daha önce 1 kimyasal gebelik 1 dış gebelik yaşadım.eşimde morfoloji ve hız problemliydi biraz ama en büyük problem bende çıktı.Rabbim hepimizin gönlündekini versin bu süreç çok yıpratıcı
Merhaba, ben Haziran ayında amh mi yeniledim 1,08 çıktı,Temmuz’da ise kimyasal gebelik geçirdim. Artık beklemek istemedik; bu ay tüp bebeğe başladık. 12 folikül gözüktü sağ 5 sol 7. Sağdakilerin hiçbiri tedaviye yanıt vermedi. Soldakilerin 4 ü büyümüştü, 3 ü döllenmiş. Sağ öyle çıkınca ben de şoka uğradım, geç kalmışım gibi hissediyorum şu andaMerhaba herkese 5 aydır kimse son durumunu yazmamış. Tedavi ve ilaç süreçleriniz nasıl gidiyor acaba?
Bende 36 yaşındayım yumurta rezervim azalmış yaşımdan dolayı normal dedi doktor arttırmak için birşey yapamıyoruz keşke birşey olsada yapsak dedi... tüp bebek denedik 7 yumurta saymıştı ama 5 tanesi olgunlaşmıştı... ama her ay yumurta sayısı değişiyor yani bu ay 4 yumurta saydıysa sonraki ay 7 olabilirArkadaşlar 35 yaşındayım ve yumurtalarım az.Kalitesini bilmiyorum hiçbir gebelik denemem olmadı. Doktorum Gonamax isimli besin takviyesini verdi. Acaba aranızda yumurta rezervi arttırma konusunda kullandığı takviye,yediği içtiği özel bir şeyler olup paylaşıp yardımcı olmak isteyen olur mu?
Gebelik düşüncemiz bu zamana kadar olmadı,aslında etrafımızda o kadar çok 40 yaş üzeri doğum yapan vardı ki sorun olacağını düşünmediğimden çocuk için zamanımız var sanıyorduk.
Fakat düşündüğüm gibi değilmiş.
Kısa bir sürem var yumurta sayım nedeniyle,deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba, AMH değerinizin artmasına çok sevindim. Sağ taraf bu ay tedaviye cevap vermemiş olsa da 3 tane döllenmiş yumurta elde edilmesi gayet başarılı bence. Transferiniz bu ay olucak mı? Yoksa rahimle ilgili bir tedavi önerdi mi doktor? Benim AMH değerim 0,37Merhaba, ben Haziran ayında amh mi yeniledim 1,08 çıktı,Temmuz’da ise kimyasal gebelik geçirdim. Artık beklemek istemedik; bu ay tüp bebeğe başladık. 12 folikül gözüktü sağ 5 sol 7. Sağdakilerin hiçbiri tedaviye yanıt vermedi. Soldakilerin 4 ü büyümüştü, 3 ü döllenmiş. Sağ öyle çıkınca ben de şoka uğradım, geç kalmışım gibi hissediyorum şu anda
Donduracaklarını söylediler inş gelişim gösterirMerhaba, AMH değerinizin artmasına çok sevindim. Sağ taraf bu ay tedaviye cevap vermemiş olsa da 3 tane döllenmiş yumurta elde edilmesi gayet başarılı bence. Transferiniz bu ay olucak mı? Yoksa rahimle ilgili bir tedavi önerdi mi doktor? Benim AMH değerim 0,37Omege, hayıt, arı sütü, selenyum, b vitamini desteklerine başladım. Umarım sizin gibi değerimi arttırabilirim.
Çok teşekkür ederim, CoQ10 kesin kullanmaya başlıyorum. Siz hangi merkezde tedaviye başlamıştınız?Donduracaklarını söylediler inş gelişim gösterirBir dahaki ay olacak transfer Kesinlikle omepa kullanmanızı öneririm. CoQ10 bu konuda tek kanıtlanmış şey yumurtalık rezervi için
Merhaba, çok sevindim sizin adınıza, beslenmenin ne kadar önemli olduğunu göstermişsiniz. Maalesef çoğu doktorda böyle bir bilinç bulunmuyor. Sadece ilaçlar üzerinden yol gösteriyorlar veya moral bozuyorlarMerhaba 3 ay önce ilk tüp bebek tedavimde yumurta rezervimin az olduğunu öğrendim.adetin 2.günü 4 yumurtam görünüyordu yumurta toplama işleminden sonra yumurtaların kalitesiz olduğunu öğrendim ve transfere gidemedim doktorum 3 ay boyunca takviye vitamin almamı ve akdeniz beslenmesi tarzında beslenmemi istedi.5 ay devamlı spor yaptım 3 ay boyunca avokado yeşillik nohut tarzı yiyecekler tükettim takviyeleri de aralıksız içtim balık yedim.bugün yeni tedavi için yine adetin 2.günü doktora geldim ve 3 ay önce 4 olan yumurtam 8 e yükselmiş.tabi kalitelerini henüz bilemiyorum.bu bile bir başarıdır deyip burayada yazmak istedim
Merhaba kesinlikle takviye vitamin kullanmak gerekiyor ara vermeden.Bizim insanlarımız duyduğu birşeyi bir kaç gün yapıp bırakıyor ve niye olmadı diye hayıflanıyor gerçakten 6 ay boyunca beslenmeye spora ciddi vakit harcamak lazım.Her sabah çeyrek avokado yemenin ne kadar önemli olduğunu farkettim.impryl artmed arı sütü prowomen omepaQ10 çok faydalı.benim o ay 8 yumurtam toplandı daha önce 4 yumurta görünüyordu hiç biri döllenmemişti bu kez 8 yumurta toplandı ve yarısı 3.günü geçti.Ancük doktorum 5.güne gitmesini istedi 5.gün hepsi çöp olduMerhaba, çok sevindim sizin adınıza, beslenmenin ne kadar önemli olduğunu göstermişsiniz. Maalesef çoğu doktorda böyle bir bilinç bulunmuyor. Sadece ilaçlar üzerinden yol gösteriyorlar veya moral bozuyorlarEn son yazdığınızdan beri baya zaman geçmiş. Toplama, transfer süreçleriniz nasıl geçti?
Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’ta tedavi görüyorum ben.Çok teşekkür ederim, CoQ10 kesin kullanmaya başlıyorum. Siz hangi merkezde tedaviye başlamıştınız?
Ahh ne kadar güzel bir haberMerhaba kesinlikle takviye vitamin kullanmak gerekiyor ara vermeden.Bizim insanlarımız duyduğu birşeyi bir kaç gün yapıp bırakıyor ve niye olmadı diye hayıflanıyor gerçakten 6 ay boyunca beslenmeye spora ciddi vakit harcamak lazım.Her sabah çeyrek avokado yemenin ne kadar önemli olduğunu farkettim.impryl artmed arı sütü prowomen omepaQ10 çok faydalı.benim o ay 8 yumurtam toplandı daha önce 4 yumurta görünüyordu hiç biri döllenmemişti bu kez 8 yumurta toplandı ve yarısı 3.günü geçti.Ancük doktorum 5.güne gitmesini istedi 5.gün hepsi çöp oldutabi moral bozmadım ben yine takviyelerime sporuma devam etti iki ay olmadan normal yolla hamile kaldım ikiz gebelikti kalpleri durdu kürtaj oldum.Şu an yine doğal yoldan hamileyim 6.haftam.İnşallah bu kez herşey yolunda gider.
Merhaba kesinlikle takviye vitamin kullanmak gerekiyor ara vermeden.Bizim insanlarımız duyduğu birşeyi bir kaç gün yapıp bırakıyor ve niye olmadı diye hayıflanıyor gerçakten 6 ay boyunca beslenmeye spora ciddi vakit harcamak lazım.Her sabah çeyrek avokado yemenin ne kadar önemli olduğunu farkettim.impryl artmed arı sütü prowomen omepaQ10 çok faydalı.benim o ay 8 yumurtam toplandı daha önce 4 yumurta görünüyordu hiç biri döllenmemişti bu kez 8 yumurta toplandı ve yarısı 3.günü geçti.Ancük doktorum 5.güne gitmesini istedi 5.gün hepsi çöp oldutabi moral bozmadım ben yine takviyelerime sporuma devam etti iki ay olmadan normal yolla hamile kaldım ikiz gebelikti kalpleri durdu kürtaj oldum.Şu an yine doğal yoldan hamileyim 6.haftam.İnşallah bu kez herşey yolunda gider.
[/QUOTE
Azmin zaferi. Tebrik ederim seni ya harikasin. Ben de son deneme de diyeti herseyi biraktim ve sonuc husran. Hic bir yumurta dollenmedi. Simdi senin bu yazdiklarini okuyunca moralim duzeldi ve denemeye devam edicem.
Aynen haklisin. Yok post etmicem:) Amin canim iyi olacak iyi gidicek.Zaten orda hatayı pes ederek yapıyoruz etmeyin.Ben o kadar düştüm ona rağmen sabah kalkıp yine arı sütümü yedim avokadomu yeyip takviyemi aldım ağlaya ağlaya.bak sonunda oldu 11.haftamdayım inşallah iyi gider sonu da iyi olur.
Bisey sorucam sana canim. Bu beslenme programinda tavuk ve kirmizi eti ne kadar tukettin?Zaten orda hatayı pes ederek yapıyoruz etmeyin.Ben o kadar düştüm ona rağmen sabah kalkıp yine arı sütümü yedim avokadomu yeyip takviyemi aldım ağlaya ağlaya.bak sonunda oldu 11.haftamdayım inşallah iyi gider sonu da iyi olur.
Tavuk ayda bir tükettim sayılır ama köy tavuğu organik bulduğumda haftada bir öğün tükettiğim oldu.kırmızı eti de aynı şekilde haftada 1 kere.beslenme uzmanı bana daha çok sebze proteinler yazdı nohut yeşil mercimek gibi.Ben çalışıyorum öğretmenim.Akşamdan kahvaltımı ve öğle yemeğimi hazırlıyordum öğlenleri nohut salatası yeşil mercimek salatası kereviz salatası kırmızı pancar salatası brokoli falan tükettim .1 yıl böyle.Haftada bir kere bir öğünde canım ne isterse onu yiyordum.Paketli ürün hiç tüketmedim yemeklere ilik suyu kullandım.Eşiminde benimde tüm kan değerleri hormon değerleri düzeldi.Bisey sorucam sana canim. Bu beslenme programinda tavuk ve kirmizi eti ne kadar tukettin?
Sagol canim ilik suyunu nasil yaptin komikler kaynatarakmi? Ve her yemektemi kullandin?Tavuk ayda bir tükettim sayılır ama köy tavuğu organik bulduğumda haftada bir öğün tükettiğim oldu.kırmızı eti de aynı şekilde haftada 1 kere.beslenme uzmanı bana daha çok sebze proteinler yazdı nohut yeşil mercimek gibi.Ben çalışıyorum öğretmenim.Akşamdan kahvaltımı ve öğle yemeğimi hazırlıyordum öğlenleri nohut salatası yeşil mercimek salatası kereviz salatası kırmızı pancar salatası brokoli falan tükettim .1 yıl böyle.Haftada bir kere bir öğünde canım ne isterse onu yiyordum.Paketli ürün hiç tüketmedim yemeklere ilik suyu kullandım.Eşiminde benimde tüm kan değerleri hormon değerleri düzeldi.
Yok canım onun kolojen yapısını çıkarmak evde çok uzun sürer.Ben internetten instagramdan güvenilir iki markanınkini kullanıyorum devamlı.Gurvita bi de mia.mesa isimleri.araştırınca çok iyi olduğunu anlarsın pilavlara çorbalara falan koydum.Hatta bazen içine baharat atıp içtimSagol canim ilik suyunu nasil yaptin komikler kaynatarakmi? Ve her yemektemi kullandin?
Tesekkur ederim canim hemen gittim aldim ilik suyunu, avakodalari:)Yok canım onun kolojen yapısını çıkarmak evde çok uzun sürer.Ben internetten instagramdan güvenilir iki markanınkini kullanıyorum devamlı.Gurvita bi de mia.mesa isimleri.araştırınca çok iyi olduğunu anlarsın pilavlara çorbalara falan koydum.Hatta bazen içine baharat atıp içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?