Yumurta Kalitesi/Rezervi Arttırma

Merhaba,benim amh 0,6 idi yumurta gozukmuyordu,dr artmed dedi ben prowomen,ari poleni,hayit otu,incir havuc kuru,balık yagi icinde 17 çeşit vitamin olandan aldim onu kulkaniyotum birde folikasit...
1ci ay= prowomen,ari poleni hayit otu= muayane bir yumurta
2ci ay= prowomen hayit otu ari polen icir kuru =muayenede3 yumurta gözüktü
3 cu ayda histereskobi oldum =yapışıklık varmis temizlendi brokoli kuru uyguladim ilaclar +Biosteron

4cu ay =Biosteron,hayit ,incir kuriu,ari polen,folik asit,balık yag= muayene de 5 yumurta gozuktu tup bebegr basladik bugun ignelerimin 7 ci gunumdeyim ve hâlâ bu vitamin ilaclari kulkanmaya devam kaliteyi artirmak için... rabbim ins emeklerimizi zayi etmesin bizede hayırlı evlatlar nasip etsin versin ins..benim yaş da 35 bu duruma erken menopoz diyorlar doktorlar sende bir an once amh baktir reglinin ucuncu gunu yaptir bu testi ona göre hareket edersin..simdi senin bu halde 4 yumurtan gozuktuyse bu kürleri kullansan belki en fazla 6-7-8 yumurtan olur..
Benim hic yumurta gozukmuyordu senin basari sansi dusuk dediler bakalim sifa rabbimden tevekkül sabir irade bizden,rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Merhaba aradan baya zaman geçmiş ama banada erken menopoz olabilir dediler aşılama falan olmadan direk tüp Bebek tedavisi dediler ve ilk tüp bebek denememde 1 tane yumurta buldular gelişememiş tranfer olmadı...bu yazdığıniz kürler nasıl olacak arı poleni bişeyler karışıp mi yenecek hayıt otu cayimi içilecek incir kürü nasıl olacak denemek istiyorum bilmediğim hiç denemediğim için soruyorum ölçüleri ne olacak

Back
X