- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 34
Eczanelerde satılıyor aktari bilmiyorumAaa ciddi misiniz gercekten işe yaradı mı aktardan bulabılırmıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eczanelerde satılıyor aktari bilmiyorumAaa ciddi misiniz gercekten işe yaradı mı aktardan bulabılırmıyız
Canım doktor değiştir bence aşılama yapmadan tüp bebeğe geçen doktormu olurAmin kuzum inşallah rabbim hepimize nasip etsin. 3,5 yıl oldu inşallah bu ay gelir bebeğim. Bende doktordan yana çok çektim ama buldum sonunda doktorumu
selam canım gittim doktora bana klomen başalattı. 6 aya tamamlayalım klomeni dedi. Her ay 5.günü başla gebelik olmazsa 6 ay sonra gel tüp bebek başlayalım dedi. Bide bugun adetimin 17.günü progesteron hormonu testi istedi 0.38 çıktı. Şimdi aldım sonucu internetten araştırdığıma gör çok düşük moralim bozuldu
Canım ben 3 yıldır çocuk istiyorum olmadı. Rahim filmi de çekildi eşim sperm testi de yaptırdı herşey normal. 2 ay klomen kullandım olmadı şimdide bu doktor 6 aya tamamlayalım dedi 4 ay daha kullan ilk iki ay günde 2 defa iç olmazsa sonraki ay günde 3 defa iç dedi. Önceki doktorum sürekli yumurta takibi yapıyodu bu gelmene gerek yok adetin gecikirse gel dedi. 4 ay sonunda da olmazsa gel o zaman tüp bebek bakalım dedi bende anlamadım yani klomen takibine de cagırmadıCanım doktor değiştir bence aşılama yapmadan tüp bebeğe geçen doktormu olur
Bana yaptıklarını yapıyorlar sana işte banada pko var çikolata kisti var yok yumurta transferi olsan tutmazsin tüp bebek yaptirsan senin çocuğun olmaz yaşlı bı doktor buldum özelde bunları anlatımda bana bakıp güldü 62 yaşında bayan doktor buldum kızım senin birşeyin yok dedi rahim gelişmemiş dedi bide östrojen eksikliği var yumurtanda sıvı bile yok dedi bana 6 aylık cylo provagana başladı yumurta takibi yap test al dedi yapıyorum 3 kere ultrasona soktu patolojiye kadar yolladı beni hiç birşeyim yokmuş bile seninki direk paraya dökmüş işi bence sakın kendini üzme ben öyle diye diye 6 yılı bitirdim şimdide kafamı duvarlara vuruyorum gerçekten bunami uzulmusum diye bı tüp bebek kaç milyar adamin işine gelir ankaradaysan sana yardımcı olayım istersen benim doktora randevu alırız sanaCanım ben 3 yıldır çocuk istiyorum olmadı. Rahim filmi de çekildi eşim sperm testi de yaptırdı herşey normal. 2 ay klomen kullandım olmadı şimdide bu doktor 6 aya tamamlayalım dedi 4 ay daha kullan ilk iki ay günde 2 defa iç olmazsa sonraki ay günde 3 defa iç dedi. Önceki doktorum sürekli yumurta takibi yapıyodu bu gelmene gerek yok adetin gecikirse gel dedi. 4 ay sonunda da olmazsa gel o zaman tüp bebek bakalım dedi bende anlamadım yani klomen takibine de cagırmadı
Valla bakalım cnaım ben değiltirceö doktoruCanım doktor değiştir bence aşılama yapmadan tüp bebeğe geçen doktormu olur
Yaşlı bir doktor olursa çok iyi olur bence daha bilgili oluyorlar o konuda canım benim bulunduğun şehirdeki yorumları güzel bir doktor bulursan sana neyinin olduğunu daha iyi söyler moralini sakın bozma sakın ben internette arastira arastira günlerce arastirdimda öyle buldum doktor yorumlarına baktım herkes memnun dedim gideyim en fazla oradan çıkınca yine ağlarım dedim ama neyim olduğunu bana 1 gün içinde buldu söyledi sende iyi araştır para tuzağına dusme bizim bı tanıdık var 50 milyar para harcadı tam 20 yıl çocukları olmadı sırf tüp bebeğe harcadığı tedavi 100 milyarı askinmis ilaçlara sadece 20 yıl içersinde 50 milyara yakın para dökmüş sonra yeter artık demiş gitmicem demiş o ay hamile kalmış kadın doğurdu çocuğunu halıya koymuş foto çekmiş 20 yıldır kullandığı ilaçları bebeğin etrafında çember yapmış whatsapa durum atmış 20 yıllık ilaç serüvenim sona erdi diyede paylaşmış gün doğmadan neler doğar hiç ama hiç üzülme sakın bende moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ilaclardan dolayı çok bitkinim artık ama devam diyorum ve yoluma devam ediyorum asla pes etme canım asla işin peşini bırakma tedavini ol bu süreçte doktor çok önemli sana demiş ya yumurtlama olmamış diye o zaman bu testleri neden satıyorlar çoğu kişi bu şekilde hamile kalmış senin doktor zaafını kullanmış resmen hemen değiştir doktor araştır derimValla bakalım cnaım ben değiltirceö doktoru
Canım istanbuldayım. Bir de 3-4 günlük kasık ağrım vardı bugunde kahverengi kanamam oldu acaba klomen kist mi yaptı bilmiyorumBana yaptıklarını yapıyorlar sana işte banada pko var çikolata kisti var yok yumurta transferi olsan tutmazsin tüp bebek yaptirsan senin çocuğun olmaz yaşlı bı doktor buldum özelde bunları anlatımda bana bakıp güldü 62 yaşında bayan doktor buldum kızım senin birşeyin yok dedi rahim gelişmemiş dedi bide östrojen eksikliği var yumurtanda sıvı bile yok dedi bana 6 aylık cylo provagana başladı yumurta takibi yap test al dedi yapıyorum 3 kere ultrasona soktu patolojiye kadar yolladı beni hiç birşeyim yokmuş bile seninki direk paraya dökmüş işi bence sakın kendini üzme ben öyle diye diye 6 yılı bitirdim şimdide kafamı duvarlara vuruyorum gerçekten bunami uzulmusum diye bı tüp bebek kaç milyar adamin işine gelir ankaradaysan sana yardımcı olayım istersen benim doktora randevu alırız sana
Arap bir irktir ve peygamber efendimiz bir Arap'ti. Kullandigimiz kelimelerin ne manaya geldigini bilmeden kullanmak dogru degildir.Vallahi birşey anladıysam Arap olayım
Sıkma canını herşey yoluna girer inşallah yumurtlama kanaması da olabilir herşeyi kötüye yorarsan kötü gider iyi düşün iyi olsunCanım istanbuldayım. Bir de 3-4 günlük kasık ağrım vardı bugunde kahverengi kanamam oldu acaba klomen kist mi yaptı bilmiyorum
İnşallah canı. Herşey güzel olur bakalımSıkma canını herşey yoluna girer inşallah yumurtlama kanaması da olabilir herşeyi kötüye yorarsan kötü gider iyi düşün iyi olsun
Olabilir canım inşallah yumurtlamissindirKızlar çok ilginç.
17. gün doktora gittiğimde progesteron 0.38 di. Doktor yumurta olmadı ve çatlamadı için 5 in üstü olmalı dedi. 18-19. Günlerde kahverengi akıntım oldu ama bugun yok. Ve bugün ovulasyon testi yaptığımda pozitif çıktı ve control çizgisinden daha koyu. Anlayamıyorum artık bugün gerçekten yumurtladım mı acaba Eki Görüntüle 2744319 Eki Görüntüle 2744320
İnşallah canım yarın hastaneye gidip tekrar progesteron testi yaptırcam bakalım kaç çıkacakOlabilir canım inşallah yumurtlamissindir
Vallaha bende ovulasyon testi yapıyorum 17.ci günüm bugün 15 16 testlerim pozitife yakın renkte ama pozitif değil bugün yaptım siliklesmis çizgi kafam karıştı seninki gibi net değil benim testlerİnşallah canım yarın hastaneye gidip tekrar progesteron testi yaptırcam bakalım kaç çıkacak
Canım aynısı bende oldu 15.gün çok koyuydu C çizgisine yakındı ama aynı renk değildi. Şimdi 20.gün aynı rengi yakaladım ben ama benimde kafamı progesteron testi karıştırdı işteVallaha bende ovulasyon testi yapıyorum 17.ci günüm bugün 15 16 testlerim pozitife yakın renkte ama pozitif değil bugün yaptım siliklesmis çizgi kafam karıştı seninki gibi net değil benim testler
Bende şu anda progestan kullanıyorum 5 günlük progestan daha varCanım aynısı bende oldu 15.gün çok koyuydu C çizgisine yakındı ama aynı renk değildi. Şimdi 20.gün aynı rengi yakaladım ben ama benimde kafamı progesteron testi karıştırdı işte
Progesteron testini nasıl kullanıyosun canım doktorun nasıl kullan dedi ?Bende şu anda progestan kullanıyorum 5 günlük progestan daha var
Aşkım ben 11 günlük östrojen hormonu 10 günlükte progestan hormonu kullanıyorum doktor dediki bana ovulasyon testi al yumurta takibi yap şu an progestan hormonu kullanıyorum fakat progestan testi kandan yapılıyor diye biliyorumProgesteron testini nasıl kullanıyosun canım doktorun nasıl kullan dedi ?
Canım progesteron a adetin 10. Günü başlanıp 10 gün kullanılmıyor mu ? Ne gün başlattı doktor.Aşkım ben 11 günlük östrojen hormonu 10 günlükte progestan hormonu kullanıyorum doktor dediki bana ovulasyon testi al yumurta takibi yap şu an progestan hormonu kullanıyorum fakat progestan testi kandan yapılıyor diye biliyorum
Yok aşkım benim doktor ilk ilaca başladığında adetin 5.ci günü gece iç dedi ilk önce beyaz tablet östrojen başla 11 gün dedi daha sonra o bitince kahverengi progestan başlıyorsun dedi 10 günlük ilaç oda ama tek tablet içinde bu ilaç bu ayda kontrole gittiğimde adetliydim 3.cu gün gittim ve dediki 3.cu aya giriyoruz ovulasyon testi al takip yap dedi bu arada ilaç bitince 7 gün bekliyorsun 8.ci gün başlıyorsun adet olursam eğer ilaç bitince doktora gidip testleri gostericem belkide ona göre tedavi degistirebilirmis 6 aylık ilaç bu bana verdiğiCanım progesteron a adetin 10. Günü başlanıp 10 gün kullanılmıyor mu ? Ne gün başlattı doktor.
eveg canım benimde kanda bakıldı ağrım var diyince doktor yumurtlama olabilir dedi ve 17. Gün 0,38 çıktı bugün 20.gün ovulasyon pozitif çıktı 3 gündd yükselebiliyo mu ona sasırdım bende