- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 34
Naptın gördün mü kırmızıları yoksa yeni yıla gebemi girdin canımİnşalalh bir an önce kucağına alırsın canım benimde umudum yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın gördün mü kırmızıları yoksa yeni yıla gebemi girdin canımİnşalalh bir an önce kucağına alırsın canım benimde umudum yok
Sorma canım çok üzüldüm dün adet oldum 3 senedir ilk defa bu kadar umutlanmıştım doktor gebelikten şüpheleniyorum rahimde kalınlaşma var diyince ama o da olmadı yarın doktora gidicem yine klomen yumurta takibine başlicaz son 2 deneme olmazsa artık tüp bebek.. hiç bir sorununuz yok ama 3 yıldır olmadığı için doktor artık tüp bebek dediNaptın gördün mü kırmızıları yoksa yeni yıla gebemi girdin canım
Üzüldüm adına ama umudunu yitirme illaki bir gün olucak seninde benimde olursa da kimseye demicem ne olur ne olmazSorma canım çok üzüldüm dün adet oldum 3 senedir ilk defa bu kadar umutlanmıştım doktor gebelikten şüpheleniyorum rahimde kalınlaşma var diyince ama o da olmadı yarın doktora gidicem yine klomen yumurta takibine başlicaz son 2 deneme olmazsa artık tüp bebek.. hiç bir sorununuz yok ama 3 yıldır olmadığı için doktor artık tüp bebek dedi
Bende üzüldüm ama napalım elden bişey gelmiyo. Bugun doktora gittim bu ay için klomen yerine famera diye bi ilaç verdi bittikten 5 gün sonrada muayeneye gel dediÜzüldüm adına ama umudunu yitirme illaki bir gün olucak seninde benimde olursa da kimseye demicem ne olur ne olmaz
Beslenmeye dikkat etmek gerekiyor kalitesi beslenildiğinde yumurtalara da çok faydası oluyor doğurganlığı artıran besinler var araştırıp bulabilirsiniz kendinize o besinlerden öğünler hazırlayın hepArkadaşlar yumurtalık kalitesini artırmak için neler yapılabilir ovulasyon testi yapıyorum yumurta kalitesi nasıl artırılır cylo provagana kullanıyorum rahim küçüklüğü için lh testi yapmaya başladım önerileriniz nelerdir ve sizler neler yaptınız gebe kalabilmek için ovulasyon testi ile nasıl gebe kaldınız ve yumurta kalitesini artırmak için neler yediniz içtiniz bilgilendirirmisiniz
İnşallah tez zamandaİnşallah Allah yüzümüze baksın inşallah cümle evlat hasretiyle yanıp tutusanlarin kucaklari dolar inşallah
1. Avakado yemek, çünkü içinde çokça folik asit bulunuyor tam bir folik asit bombası yumurtlama yaptırır. Zaten eğer görüntüsüne bakarsanız ortadan ikiye böldüğünüzde Rahime benziyor :)Arkadaşlar yumurtalık kalitesini artırmak için neler yapılabilir ovulasyon testi yapıyorum yumurta kalitesi nasıl artırılır cylo provagana kullanıyorum rahim küçüklüğü için lh testi yapmaya başladım önerileriniz nelerdir ve sizler neler yaptınız gebe kalabilmek için ovulasyon testi ile nasıl gebe kaldınız ve yumurta kalitesini artırmak için neler yediniz içtiniz bilgilendirirmisiniz