Kırmızı pancar yiyinAşılama değil de bi süre daha normal deneyip sonrası tüp düşünüyoruz ama inşallah normal gebelik elde edebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızı pancar yiyinAşılama değil de bi süre daha normal deneyip sonrası tüp düşünüyoruz ama inşallah normal gebelik elde edebiliriz
Aaa yiyorum hatta bugün pazardan aldım 2 kilo turşusunu yapıcam bitirdim bi kavanoz suyunu falan da içiyorum ne için kırmızı pancar ben bağışıklık için falan yiyorumKırmızı pancar yiyin
Yumurtalıklar için birebirAaa yiyorum hatta bugün pazardan aldım 2 kilo turşusunu yapıcam bitirdim bi kavanoz suyunu falan da içiyorum ne için kırmızı pancar ben bağışıklık için falan yiyorum
Ay hiç bilmiyordum yarın gidip 8-9 kilo daha alayım bayılırım pancara vay be Allah razı olsun paylaştığın için nedense içim bi kıpırdadıYumurtalıklar için birebir
Yiyince yumurtalıklar buyuyor ins sznde fayda olsunAy hiç bilmiyordum yarın gidip 8-9 kilo daha alayım bayılırım pancara vay be Allah razı olsun paylaştığın için nedense içim bi kıpırdadı
Kırmızı pancar iyi geliyormu yumurta geliştirmeye ve kalitesi içinKırmızı pancar yiyin
Çooook deneyinKırmızı pancar iyi geliyormu yumurta geliştirmeye ve kalitesi için
Hangi günler kullancaz sürekli hergün yiycezmi. adetliyken baslayıp sonra bırakcazmı nasıl olcak :)))Çooook deneyin
Size sorunlu olduğumu dusunduren nedirbebeklinick siz iyi misiniz?
Arkadasi Allah icin uyarmam sizi neden kızdırdı?Size sorunlu olduğumu dusunduren nedir
Duyar kastiginiz için. İnsanlar gülmeye eğlenmeye geliyor biseyleri dramatize etmeniz çok boşArkadasi Allah icin uyarmam sizi neden kızdırdı?
Kimse kimseyi kucumseyerek eğlenemez, heleki ucu dine dokunursa kişiyi tehlikeye atar. Lokman suresi 6. Ayet mealini yazayim daha anlasilir olacak İnşâAllâh; 'bayağı insanlardan kimi de vardır ki, Allah yolundan bilmeyerek sapıtmak ve onu eğlence yerine tutmak için lâf eğlencesi satın alır, işte bunlara muhin bir azap vardir'.Duyar kastiginiz için. İnsanlar gülmeye eğlenmeye geliyor biseyleri dramatize etmeniz çok boş
Zorunlunick yine noldu gıDuyar kastiginiz için. İnsanlar gülmeye eğlenmeye geliyor biseyleri dramatize etmeniz çok boş
Niye durumuma kızgın ifade attın diye kızıyor bana . dövüyor beniZorunlunick yine noldu gı
Gel yamacima sen.Dolanma ayak altinda.Gecen biride beni dövmüş haberim bile olmadi.2hfta once birine yazdigim yorumu kendi Ustune alinip,kendimde hemcimsime saldirip yerin dibine sokma hakki buldugumu yazmis.hicde ona yazmadim halbuki.Simdi uslu kiz olup ewimden sövüp sayiyom duymadilarmi okumadilarmi iyi oluyo.Niye durumuma kızgın ifade attın diye kızıyor bana . dövüyor beni