Gebeliğe Hazırlık Yumurta kalitesi için neler yapılabilir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen arızalı olabilir yeniden bi yap bakalım canım
Tamam canım benim testte koyulasmaya başladı yavaştan bakalım ama yinede her vakit bulduğunda değerlendir bende öyle yapicam ama doktor üstün körü bakmaz umarım inşallah iyi inceler testlerinide götür yada fotosunu çek göster hakkımızda hayırlısı olsun canım

Tamam canım benim testte koyulasmaya başladı yavaştan bakalım ama yinede her vakit bulduğunda değerlendir bende öyle yapicam ama doktor üstün körü bakmaz umarım inşallah iyi inceler testlerinide götür yada fotosunu çek göster hakkımızda hayırlısı olsun canım
Canım doktorumdan memnunum iyi bir doktor üstün körü bakmaz resimlerini çektim testlerin. Kasıklarımda da 3 gündür ağrı var geçmiyo bakalım hayırlısı

Canım doktorumdan memnunum iyi bir doktor üstün körü bakmaz resimlerini çektim testlerin. Kasıklarımda da 3 gündür ağrı var geçmiyo bakalım hayırlısı
Ay inşallah bebeğin gelir günün dolar inşallah ya doktor zaten çok önemli bu konularda iyisini bulmak zor vallahi o konuda sonunda benim şansım döndü git bakalım doktor ne diyecek haberini bekliyorum yarın

Arkadaşlar yumurtalık kalitesini artırmak için neler yapılabilir ovulasyon testi yapıyorum yumurta kalitesi nasıl artırılır cylo provagana kullanıyorum rahim küçüklüğü için lh testi yapmaya başladım önerileriniz nelerdir ve sizler neler yaptınız gebe kalabilmek için ovulasyon testi ile nasıl gebe kaldınız ve yumurta kalitesini artırmak için neler yediniz içtiniz bilgilendirirmisiniz
yumurta kalitesini arttırmak ve büyümesini sağlamak için, bol bol nar ve kuru hurma yiyeceksiniz

Ben kullandım onu bende işe yaramadı sadece vitamin almış oldum umarım sende işe yarar ben kestane balı tüketiyorum yumurta kalitesi için çikolata kistinide İngiliz karbonati 1 ay boyunca içince eriyor yengem denedi eridi kalmamisti kuzenimde denedi kisti erimisti dene istersen sabahları aç karnına 1 çay kaşığı 1 lt suya katıp aç karnına içtiler
Aaa ciddi misiniz gercekten işe yaradı mı aktardan bulabılırmıyız

Basladnz mı peki ınofolıc kullanmaya
Insallah faydası olur vitaminlerin cok katkısı var omega 3 c vitamini demir folık asit kullandgm ay ovü testinde belirgin cift cızgı gordum ilk kez
Yok canım bi dahaki ay nasipse bu ay işler biraz tersine döndü adet göremedim lekelenme oldu geçen aydan çatlamayan yumurtam varmış o da benim hormonlarımı falan değiştirdi göğüs ağrımdan duramıyorum:KK43: adet olmayı bekliyorum bu ay sadece soğan kürü ve arada İngiliz karbonatı içiyorum

Ay inşallah bebeğin gelir günün dolar inşallah ya doktor zaten çok önemli bu konularda iyisini bulmak zor vallahi o konuda sonunda benim şansım döndü git bakalım doktor ne diyecek haberini bekliyorum yarın
Amin kuzum inşallah rabbim hepimize nasip etsin. 3,5 yıl oldu inşallah bu ay gelir bebeğim. Bende doktordan yana çok çektim ama buldum sonunda doktorumu
selam canım gittim doktora bana klomen başalattı. 6 aya tamamlayalım klomeni dedi. Her ay 5.günü başla gebelik olmazsa 6 ay sonra gel tüp bebek başlayalım dedi. Bide bugun adetimin 17.günü progesteron hormonu testi istedi 0.38 çıktı. Şimdi aldım sonucu internetten araştırdığıma gör çok düşük :KK43: moralim bozuldu

Amin kuzum inşallah rabbim hepimize nasip etsin. 3,5 yıl oldu inşallah bu ay gelir bebeğim. Bende doktordan yana çok çektim ama buldum sonunda doktorumu

selam canım gittim doktora bana klomen başalattı. 6 aya tamamlayalım klomeni dedi. Her ay 5.günü başla gebelik olmazsa 6 ay sonra gel tüp bebek başlayalım dedi. Bide bugun adetimin 17.günü progesteron hormonu testi istedi 0.38 çıktı. Şimdi aldım sonucu internetten araştırdığıma gör çok düşük :KK43: moralim bozuldu
Iyıde tatlım progesterona 17.gün bakılmaz ki doktor size soylemıs olmalı normalde her ayın 21.gunu bakılır eger 15.gun yumurtladıysanız oda diyelim ki gec yumurtlama oldu 19. Gun o zaman da 7 gun uzerıne ekleyip test yapıyosunz

Iyıde tatlım progesterona 17.gün bakılmaz ki doktor size soylemıs olmalı normalde her ayın 21.gunu bakılır eger 15.gun yumurtladıysanız oda diyelim ki gec yumurtlama oldu 19. Gun o zaman da 7 gun uzerıne ekleyip test yapıyosunz
Canım nasıl oluyo bi anlatır mısın ? Ben ovulasyon testimin 15. Gününde koyu olduğunu söyleyince bi bakalım yumurtlama olmuş mu dedi progesteron 5 in üstündeyse ilişki yapın dedi. Sonuç çıkınca da daha yumurta oluşmamıs dedi. Şindi ben 15inde yumurtlamadım mi test pozitifti. 7 gün neden üzerine koyuluyor ?

X