- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 26
Bende iyiyim canimİyim canım sen nasılsın
Lekelenme gibi bişeyler var
Kırmızı kahve dünden beri
Olcak galiba kuzu
Dün aksama kadar olmayınca ümitlenmiştim ama aksamdan sonra kaçtı biraz keyfim
Amin kuzum aminnnBende iyiyim canimhayırlısı olsun üzme canını elbet bir gün olacak vakti zamanı var Rabbim en kısa zamanda bugunlerimizi unuttursun
Ulaştık kan verin tedaviye devam etmek dedi sonucu gonderdik geri donus yapmadıAmin kuzum aminnn
Sen naptın ulasabildin mi doktoruna, başlayabildin mi ilac falan
Aa evet kagida baktim simdi usg yazıyorUsg ile hsg yi mi karıstırdınız acaba
12. Gidip usg ile yumurta boyutunuza bakıcak
Bahsettiği hsg değil gibi geldi bana
Hsg regli biter bitmez bi iki gün içinde çekilir çünkü mutlaka
Yumurtlama zamanına ve varsa gebslik dönemlerine denk gelmesin diye
Usg ile hsg yi mi karıstırdınız acaba
12. Gidip usg ile yumurta boyutunuza bakıcak
Bahsettiği hsg değil gibi geldi bana
Hsg regli biter bitmez bi iki gün içinde çekilir çünkü mutlaka
Yumurtlama zamanına ve varsa gebslik dönemlerine denk gelmesin diye
Ney ki acaba yumurtlama zamanında mısın clife kullanmaya devam mıSelam kızlar nasilsiniz adettim hafif agrilı gecmisti bittikten sonra agrilar devam etti ic bacaklarima kadar hissediyorum agriyi az once afedersiniz koyu akıntı ve hafif kanama geldi anlamadim
c life kullaniyorum bugun almadim yumurtlama zamanina daha var diye dusunuyorumNey ki acaba yumurtlama zamanında mısın clife kullanmaya devam mı
Ara vermeseydin keşke o zaman akıntını takip etc life kullaniyorum bugun almadim yumurtlama zamanina daha var diye dusunuyorum
Sadece bugun almamistim koyu kahve akinti gelince endiselendimAra vermeseydin keşke o zaman akıntını takip et
Mesaj atsaydın clife aSadece bugun almamistim koyu kahve akinti gelince endiselendim
Attim canim bir gönderide kasık ağrısı ve lekelenme olmasınin normal oldugunu yazmislar galiba benimde oyle oldu sen nasilsin bebis nasilMesaj atsaydın clife a
Şükür iyiyiz canım dün kalp atışını duyduk bence yumurtlamaya kadar devam et kafanı fazla takma İnş sana da nasip olur bu ayAttim canim bir gönderide kasık ağrısı ve lekelenme olmasınin normal oldugunu yazmislar galiba benimde oyle oldu sen nasilsin bebis nasil
Maşallah sağlilikla gelsin insallahŞükür iyiyiz canım dün kalp atışını duyduk bence yumurtlamaya kadar devam et kafanı fazla takma İnş sana da nasip olur bu ay
İnş canım hayırlısıylaMaşallah sağlilikla gelsin insallahgeri donus yaptilar yumurtama oldugu icin normal akıntiyı takip edip 3. gunu bırakmaliymisim insallah faydasi olur canim
Bence Bi test yap canım bugün ya da yarın göğüslerinin damarları belirginleşti mi şişti mimerhaba benim bu ay 2.ovitrelle iğne denemem oldu bugün iğnenin yapıldığı günden itibaren 14.günüm sizde ne gibi belirtiler olmuştu test yapmak istemiyorum regl gününü bekleyeceğim. bende şuan göğüs hassasiyeti ve ara ara kasıklarımda batma var tabi bunlar regl belirtiside olabilir
Selam canım forma giriyorum ama değişen birsey yokKızlar değişen bişeyler var mı artık buraya uğramıyorsunuz nasılsınız