Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

Selam canım forma giriyorum ama değişen birsey yok sen nasılsın bebiş nasıl❣
Bende de durumlar aynı en son 3 hafta önce gitmiştim doktora daha haftaya gideceğim şimdilik iyi durumlar

Kızlar değişen bişeyler var mı artık buraya uğramıyorsunuz nasılsınız
Aynı hala bebiş yok
Bu aydan itibaren ilaca ara verdik
Üç ay hiç bişey kullanmıcam
Ocağa kadar olmazsa kendiliğinden ocakta aşılama

Aynı hala bebiş yok
Bu aydan itibaren ilaca ara verdik
Üç ay hiç bişey kullanmıcam
Ocağa kadar olmazsa kendiliğinden ocakta aşılama
Rahim filmi çektirdin mi Bi de kaç tane iğne kullandın kafana takma hiç birşeyi düzenli ilişki yap yumurtlama günlerini anlıyorsan o günleri kaçırma Allah İn izniyle olur

İyiyim canım maşallah 11.haftadasın zaman ne hızlı geçiyor
Bana hiç geçmiyor inanki bir kayıp var ya her gün diken üstünde olduğum için tadını da çıkaramıyorum sen ne yaptın adet falan oldun mu

Bana hiç geçmiyor inanki bir kayıp var ya her gün diken üstünde olduğum için tadını da çıkaramıyorum sen ne yaptın adet falan oldun mu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım olmadım daha yine döngü bugünle 39 oldu gecikmeye başladı dün test yaptım bişey çıkmadı

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım olmadım daha yine döngü bugünle 39 oldu gecikmeye başladı dün test yaptım bişey çıkmadı
Hımm kısmet canım benim de başım çok dönüyor ilaçlardan ayakta duramıyorum

Ağızdan aldığın için baş dönmesi yaşıyorsundur yan etkilerini daha çok gösteriyor ben hep fitil olarak aldım rahatsız etmedi
Geçen hamilelikte 2 şekilde de kullandım hiç birşey yapmamıştı bana bu sefer sarstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…