- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğne yapacağım dediyse yapar canımSizce banada mi çatlatma yapar ?
Hayır canım ben şeffaf akıntıdan öyle tahmin ediyorumOvulasyon testi mi kullandin canım
Test yapacak mısın Allah gönlüne göre versin canımGünaydın kızlarrrrr
Bugün bat günü-1 EKİm
Geldi çattı bakalımm
İğne günüyle beraber tam 17. Günn
Umarımm gelmez kırmızılar, birlikte dua edelim=)))
Tabi olmasın ama gecikme de olmasın bebişş olsunn insallahhhh =)
Valla kuzu haftasonunu atlatırsam yapim diyorumm testTest yapacak mısın Allah gönlüne göre versin canım
İnş canım hayırlı Bi şekilde bebiş gelir inşallahValla kuzu haftasonunu atlatırsam yapim diyorumm test
Ağrıım var çünküü baya, gelcek gibide ama insallah gelmezz
İnsallahh kuzuİnş canım hayırlı Bi şekilde bebiş gelir inşallah
Yok hayir demedi ilacdan sonra 12.gun gel yumurtalarina bakalim dediİğne yapacağım dediyse yapar canım
Hsg cekelim dediYok hayir demedi ilacdan sonra 12.gun gel yumurtalarina bakalim dedi
Cnm seffaf akıntının oldugu gunku iliski olmalıHayır canım ben şeffaf akıntıdan öyle tahmin ediyorum
Valla kontrolde kalp atışını pek göremiyorum demişti onun dışında sıkıntı yok bakalım bu hafta ne diyecekİnsallahh kuzu
Sen nasılsınn, yok dimi bi sıkıntı
Hımm anladım canım gerek duyarsa vurur o zamanYok hayir demedi ilacdan sonra 12.gun gel yumurtalarina bakalim dedi
Hsg yumurtlama olduğu tarihte çekilmez ki canım adet bitiminde çekilir ki eğer tutunma olduysa bebeğe zarar vermesin diyeHsg cekelim dedi
Evet şeffaf akıntı yumurtlama olduğunda oluyor geneldeCnm seffaf akıntının oldugu gunku iliski olmalı
Bende öyle düşünüyorumHsg yumurtlama olduğu tarihte çekilmez ki canım adet bitiminde çekilir ki eğer tutunma olduysa bebeğe zarar vermesin diye
Belki bu ay olmazsa çekeriz demiştirBende öyle düşünüyorum
Belkide kagida yazmis 12.gun usg diye anlamadim valla canımBelki bu ay olmazsa çekeriz demiştir
Usg ile hsg yi mi karıstırdınız acabaBelkide kagida yazmis 12.gun usg diye anlamadim valla canım
İyim canım sen nasılsınM-Mavera2048 nasılsn canım adet oldun mu?