Bende de durumlar aynı en son 3 hafta önce gitmiştim doktora daha haftaya gideceğim şimdilik iyi durumlarSelam canım forma giriyorum ama değişen birsey yok sen nasılsın bebiş nasıl❣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de durumlar aynı en son 3 hafta önce gitmiştim doktora daha haftaya gideceğim şimdilik iyi durumlarSelam canım forma giriyorum ama değişen birsey yok sen nasılsın bebiş nasıl❣
Allah iyilik versin sağlıkla gelsin inşallah☺Bende de durumlar aynı en son 3 hafta önce gitmiştim doktora daha haftaya gideceğim şimdilik iyi durumlar
İnş canım darısı sizlereAllah iyilik versin sağlıkla gelsin inşallah☺
Amin inşallah doktorada gitmedim bir dahaİnş canım darısı sizlere
Adet olursan gidersin ancakAmin inşallah doktorada gitmedim bir daha
Biliyorum canım bir süre ara vercemAdet olursan gidersin ancak
Aynı hala bebiş yokKızlar değişen bişeyler var mı artık buraya uğramıyorsunuz nasılsınız
Rahim filmi çektirdin mi Bi de kaç tane iğne kullandın kafana takma hiç birşeyi düzenli ilişki yap yumurtlama günlerini anlıyorsan o günleri kaçırma Allah İn izniyle olurAynı hala bebiş yok
Bu aydan itibaren ilaca ara verdik
Üç ay hiç bişey kullanmıcam
Ocağa kadar olmazsa kendiliğinden ocakta aşılama
Şükür iyiyiz canım siz nasılsınızHanımlar nasılsınız?
İyiyim canım maşallah 11.haftadasın zaman ne hızlı geçiyorŞükür iyiyiz canım siz nasılsınız
Bana hiç geçmiyor inanki bir kayıp var ya her gün diken üstünde olduğum için tadını da çıkaramıyorum sen ne yaptın adet falan oldun muİyiyim canım maşallah 11.haftadasın zaman ne hızlı geçiyor
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım olmadım daha yine döngü bugünle 39 oldu gecikmeye başladı dün test yaptım bişey çıkmadıBana hiç geçmiyor inanki bir kayıp var ya her gün diken üstünde olduğum için tadını da çıkaramıyorum sen ne yaptın adet falan oldun mu
Hımm kısmet canım benim de başım çok dönüyor ilaçlardan ayakta duramıyorumAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım olmadım daha yine döngü bugünle 39 oldu gecikmeye başladı dün test yaptım bişey çıkmadı
Allah yardımcın olsun canım o kadar zor mu geçiyorHımm kısmet canım benim de başım çok dönüyor ilaçlardan ayakta duramıyorum
Progestan yazdı geçen doktor o yapıyor yaAllah yardımcın olsun canım o kadar zor mu geçiyor
Ağızdan mı alıyorsun alttan mı?Progestan yazdı geçen doktor o yapıyor ya
Ağızdan fitil olarak kullan dedi ben istemedimAğızdan mı alıyorsun alttan mı?
Ağızdan aldığın için baş dönmesi yaşıyorsundur yan etkilerini daha çok gösteriyor ben hep fitil olarak aldım rahatsız etmediAğızdan fitil olarak kullan dedi ben istemedim
Geçen hamilelikte 2 şekilde de kullandım hiç birşey yapmamıştı bana bu sefer sarstıAğızdan aldığın için baş dönmesi yaşıyorsundur yan etkilerini daha çok gösteriyor ben hep fitil olarak aldım rahatsız etmedi