- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
Doğru onu sormayı unuttumBen normalde de ağrı çekmiyorum ki canım arada hafif kasıkta ve vajina da oluyor
Sende o zaman çok bi farklılık olmamıstır, benim çok ağrım varda ümitlenmesem mi diye bi sorım dedim =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru onu sormayı unuttumBen normalde de ağrı çekmiyorum ki canım arada hafif kasıkta ve vajina da oluyor
Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin kuzu, hiç kötü bişey getirme aklınaBende ultrasona girdim kalp atışını zor duydu kötü bişey olur mu bilemiyorum haftaya geri gideceğim
Merhaba, o bazen doktora göre değişiyor canımArkadaşlar merhaba ben dun doktora gittim adetim 3 günuydu ve bana Letu adinda yumurta geliştirici verdi bugunden basla iki tane ic 12.gunu tekrar gel yumurtalarina bakalim dedi sizce banada catlatma iğnesi verirmi ?
Insallah canım sağol bilgilendirdigin icin insallah adet ağrisi değildirEvet, ağrım hep oluyo
Hemde çok
Ulaşırsın bi an önce insallah
Haplara en geç reglin besinci günü baslıyolar çünkü
Kaçırma gününü kuzucan
Hep ara=)
Bol bol dua et canım Sağlıkla ilerlesin insallah tekrar kan verdin mi?Bende ultrasona girdim kalp atışını zor duydu kötü bişey olur mu bilemiyorum haftaya geri gideceğim
Bende ozmaan riske atmayim kendim isteyeyim 3 senedir bekliyorum cunki benm icin 1 ay 1 aydirMerhaba, o bazen doktora göre değişiyor canım
Bazısı kendi kendine çatlamasını bekliyo öyle takip ediyo
Bazı doktorda riske atmamak için direkt iğne veriyor
Ben kendimde iğne istemiştim zamanı hiç şansa bırakmim diye
Kullanmak istiyosan sende talep edebilirsin verir muhtemelen kendin istersen
Seninde epey uzunmuş bekleme sürenBende ozmaan riske atmayim kendim isteyeyim 3 senedir bekliyorum cunki benm icin 1 ay 1 aydir
Yok canım Bi kadın adet olmuş dün konu açmıştı 7 gün adet sürmüş 8. Gün ovülasyon testi yapmış koyu çıkmıştı geri gebelik testi yaptı o da pozitif kan verdi o da pozitif umut her zaman varDoğru onu sormayı unuttum
Sende o zaman çok bi farklılık olmamıstır, benim çok ağrım varda ümitlenmesem mi diye bi sorım dedim =)
Yok canım hamilelik kesinleşince kan almıyorlarBol bol dua et canım Sağlıkla ilerlesin insallah tekrar kan verdin mi?
Hayir 6 ay once gittim prolaktin yüksek çıktı onu dusurduk 2 aydır gene birsey olmadı doktor da dedi yumurtani buyutelimSeninde epey uzunmuş bekleme süren
Var mı peki bilinen bi probleminiz
Aynen ben gec kaldım doktora gitmekle uğraşmadan olsun istedim ama ugrasmadan emek vermeden bisey olmazmis bunu anladımHayir 6 ay once gittim prolaktin yüksek çıktı onu dusurduk 2 aydır gene birsey olmadı doktor da dedi yumurtani buyutelim
Yani adet bitiminden mi yumurtalama olmus bnmde 7gun sürüyorYok canım Bi kadın adet olmuş dün konu açmıştı 7 gün adet sürmüş 8. Gün ovülasyon testi yapmış koyu çıkmıştı geri gebelik testi yaptı o da pozitif kan verdi o da pozitif umut her zaman var
Hayır adet bitiminde hamile olduğunu öğrendi ovülasyon testiyle ama şimdi düşük yapıyormuş galibaYani adet bitiminden mi yumurtalama olmus bnmde 7gun sürüyor
Bu arada arkadaşlar letu adinda bir yumurta geliştirici kullandinizmiHayır adet bitiminde hamile olduğunu öğrendi ovülasyon testiyle ama şimdi düşük yapıyormuş galiba
Yok canım ben klomen kullanıyordum ama adet bitiminde yumurtlama olabiliyor bende kaç kez oldu ve bu bebeğimde de 9. Gün ve 17. Arasında oldu yumurtlamaBu arada arkadaşlar letu adinda bir yumurta geliştirici kullandinizmi
Normal gibi canım cumartesi 18.5 mm olurKızlar adetimin 3. Gününde Femaraya başladım. 8. Günü bugün doktor kontrolünde yumurtam 14,5 olmuş sizce boyut nasıl? Cumartesi sabah gel çatlatma yapalım dedi. Sizce büyür mü o zamana kadar?
Sizce banada mi çatlatma yapar ?Normal gibi canım cumartesi 18.5 mm olur
Ovulasyon testi mi kullandin canımYok canım ben klomen kullanıyordum ama adet bitiminde yumurtlama olabiliyor bende kaç kez oldu ve bu bebeğimde de 9. Gün ve 17. Arasında oldu yumurtlama