İyi az kalmış canım7.gün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi az kalmış canım7.gün canım
Evet dün ağrim vardi biraz ama yine olmıcak gbiİyi az kalmış canım
Daha erken canım ya takma bu ayEvet dün ağrim vardi biraz ama yine olmıcak gbi
Doktor bazı eksikleri göz ardı ediyor farkındayim hormon takibi yapiyor ama degerlerim düsuk olmasi gerektiği gibi degil bu ayda olmazssa gelcek aya klomen kullanmak istiyorum hep ayni igneler önceki ignelerin izi gecmedi dahaDaha erken canım ya takma bu ay
Yumurtan hapla gelişmediği için mi iğne vuruyor acaba daha önce kullandın mı hapDoktor bazı eksikleri göz ardı ediyor farkındayim hormon takibi yapiyor ama degerlerim düsuk olmasi gerektiği gibi degil bu ayda olmazssa gelcek aya klomen kullanmak istiyorum hep ayni igneler önceki ignelerin izi gecmedi daha
Hic hap kullanmadim ki bilmiyorum neden hep igne verdiginiYumurtan hapla gelişmediği için mi iğne vuruyor acaba daha önce kullandın mı hap
Kanda bakılırsa 9-10 gün belli oluyormuş ama yüksek çıkması lazım öyle 5-10 gibi Bi değer değil en iyisi 14 günü beklemek benim 13 gün bile evde pozitif çıktığı olduKızlar iğne etkisi ne kadar sürede geçiyor? En erken ne zaman test yapılabilir? 14 güne kadar sürebiliyor biliyorum fakat ortalama olarak soruyorum
Hımm anladım canım hayırlısı benim de adet bu ay gecikecek herhaldeHic hap kullanmadim ki bilmiyorum neden hep igne verdigini
Hadi ya, kimi arkadaşlarda 8. Günde falan test negatif olmuş sonra tekrar takip etmişler giderek koyulaşmış.. bünyeden bünyeye değişiyor demekki etkisinin geçtiği süre. Evet kesinlikle en mantıklısı 14. Gün ama günler geçmiyor resmenKanda bakılırsa 9-10 gün belli oluyormuş ama yüksek çıkması lazım öyle 5-10 gibi Bi değer değil en iyisi 14 günü beklemek benim 13 gün bile evde pozitif çıktığı oldu
Amin canım film çektirecektin demi?Hımm anladım canım hayırlısı benim de adet bu ay gecikecek herhalde
Kaçincı gundesiniz ve kaçinci denmeniz?Hadi ya, kimi arkadaşlarda 8. Günde falan test negatif olmuş sonra tekrar takip etmişler giderek koyulaşmış.. bünyeden bünyeye değişiyor demekki etkisinin geçtiği süre. Evet kesinlikle en mantıklısı 14. Gün ama günler geçmiyor resmen
Kaçıncı gündesin İnş tutar seninki ilk iünen miHadi ya, kimi arkadaşlarda 8. Günde falan test negatif olmuş sonra tekrar takip etmişler giderek koyulaşmış.. bünyeden bünyeye değişiyor demekki etkisinin geçtiği süre. Evet kesinlikle en mantıklısı 14. Gün ama günler geçmiyor resmen
Olursam çektireceğim daha olmadımAmin canım film çektirecektin demi?
Anladim canm insallah sorun çıkmazOlursam çektireceğim daha olmadım
Kaçincı gundesiniz ve kaçinci denmeniz?
İğne günü ile birlikte 10. Gün kızlar. İlk iğne denemem. Klomen ya da fermara kullanmadım 18 mm oluşan bir yumurtam vardı doktor riske atmayalım çatlatma iğnesi vuralım dedi. Ayrıca duphatson kullanıyorum ilk defa. Haziranda bir düşüğüm var bu düşük sonrası 2. Korunmasız ay.Kaçıncı gündesin İnş tutar seninki ilk iünen mi
Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah canım 3. denemem 11.gündeyimİğne günü ile birlikte 10. Gün kızlar. İlk iğne denemem. Klomen ya da fermara kullanmadım 18 mm oluşan bir yumurtam vardı doktor riske atmayalım çatlatma iğnesi vuralım dedi. Ayrıca duphatson kullanıyorum ilk defa. Haziranda bir düşüğüm var bu düşük sonrası 2. Korunmasız ay.
Sizlerin kaçıncı denemesi?
Hepimize inşallah canım..ne zaman test yapacaksın 14. Günü mü bekleyeceksin?Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah canım 3. denemem 11.gündeyim
Cuma günü kan vericemHepimize inşallah canım..ne zaman test yapacaksın 14. Günü mü bekleyeceksin?
İnş canım bakalım 30 günü de geçtim gene düzensizleşti adetAnladim canm insallah sorun çıkmaz