Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

Benim doktorum 20 mm den aşağıda vurdurtmuyor. Ama burda 17 mmde olanları gördüm.
benim de 22 den once igne vermezdi yalvarsan bile. soke oluyorum buradaki rakamlari gorunce. ya tutarsa bu ay bos gecmesin diye veriyor dr lar bence. hem umitleniyorsun hem para veriyorsun. vermedigi icin dr umu daha cok seviyorum.

benim de 22 den once igne vermezdi yalvarsan bile. soke oluyorum buradaki rakamlari gorunce. ya tutarsa bu ay bos gecmesin diye veriyor dr lar bence. hem umitleniyorsun hem para veriyorsun. vermedigi icin dr umu daha cok seviyorum.
Vardır bir bildikleri diye düşünüyorum ama yine de bilmiyorum ki canım. Ben kalitesini anlıyormusunuz diye sorduğumda hayır onu anlayamayız diyor. Mesela burada görüyorum kimi doktor anlıyormuş.
ama bu ayki tedavimde iğne olduğum gün baktığında ooo çok güzel dedi. Ve bu ay oldu çok şükür

gozunuz aydin Allah saglikla kavustursun yavrunuza. sanirim seklinden vs anliyorlar anormal sekilde olanlardan umitleri olmuyor. sonucta klomen femara gibi ilaclar yerine gore kalitesini arttirmak icin. ise yarayip yaramadigini bir sekilde anliyor olmalari lazim.

Çok teşekkür ederim canım rabbim hayırlısıyla sana da her isteyene de nasip etsin inşallah E2 tahlili varmış mesela onu duydum yalnış bilmiyorsam kimi doktor ona bakıyormuş yumurta kalitesi için. Ben sordum o tüp bebekte bakılıyor dedi. Biz anlayamayız kalitesini dedi.
Bu ay çok ilaç kullandırdı ama 5 gün femera 4 gün klomen 5 günde merional iğne baya bir dobingli yumurta oldu galiba benimkiler

hem klomen hem femara mi.. ilk defa duyuyorum. ayri ayri verilen ilaclar bunlar. ben yurt disinda yasiyorum. E2 burada hic onemsenmiyor. bakilmiyor bile. etkisi olmadigi son yillardaki bilimsel calismalarda kanitlandi dedi dr um bir keresinde.

hem klomen hem femara mi.. ilk defa duyuyorum. ayri ayri verilen ilaclar bunlar. ben yurt disinda yasiyorum. E2 burada hic onemsenmiyor. bakilmiyor bile. etkisi olmadigi son yillardaki bilimsel calismalarda kanitlandi dedi dr um bir keresinde.
3 ay tedavi gördüm 3ünde de böyle karışık kullandım. Yumurtalarım inatcı biraz o yüzden veriyor bende burda görüyorum birkaç defadır onu

Bugün gittim canım sağdaki yumurtalardan biri 16 diğeri 15 mm olmuş soldakiler gelişmemiş iğneyi cuma sabahı yap dedi sen ne yaptın
Az kalmiş insallah tutar bende dün başladım gonalf kullanmaya bugün 2.günüm cuma gunü randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…