- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 26
Gelcek aya umutla sabirla bekleyelim insallahYok canım stres yapmıyorum biliyordum zaten olmayacağını hem alıştım her ay boş geçmesine
İnş canım inşGelcek aya umutla sabirla bekleyelim insallah
Ben 17 mm'ken verdi doktor hemen vurdurman gerekiyor dedi aldım vurdurdum hemen ve 6 ayın sonunda Allah şükürler olsun ki 1 haftalık hamileyimAdetimin 5. Günü klomen kullanmaya başladım pazar günü bitti bugün kontrole gittim yumurta 16 cm olmuş doktor yazmayacaktı ama ben ovitrelle iğne istedim bugün yapabilirsin dedi ama bana boyt küçük geldi acaba 1-2 gün beklesem mi
Bu sefer mi 17 mm iken vurdurdunuz hayırlı olsun bu arada ben güvenemedim 16 mm olduğu için 2 gün sonra vurdum o da kısmet olmadıBen 17 mm'ken verdi doktor hemen vurdurman gerekiyor dedi aldım vurdurdum hemen ve 6 ayın sonunda Allah şükürler olsun ki 1 haftalık hamileyim
Hayirli olsun Allah kucağiniza almayi nasip etsinBen 17 mm'ken verdi doktor hemen vurdurman gerekiyor dedi aldım vurdurdum hemen ve 6 ayın sonunda Allah şükürler olsun ki 1 haftalık hamileyim
Yaptırdın mı testiHayirli olsun Allah kucağiniza almayi nasip etsin17mm olan yumurtaniz mi tuttu benimde 17 mm yarin test gunum umidim yok ama insallah olur bizlerede dua eder misiniz
Sabah yaptim test bozuk cikti öglen tekrar yaptim negatif kan vermedimYaptırdın mı testi
Hımm bugün 16. Gün zaten belirti yok muSabah yaptim test bozuk cikti öglen tekrar yaptim negatif kan vermedim
Hafif agrilar giriyor aradaHımm bugün 16. Gün zaten belirti yok mu
Hımm kan verseydin keşkeHafif agrilar giriyor arada
Hayirli olsun Allah kucağiniza almayi nasip etsin17mm olan yumurtaniz mi tuttu benimde 17 mm yarin test gunum umidim yok ama insallah olur bizlerede dua eder misin
Evet o tuttu tek bu tane yumurtam oluştu zaten bu 6 ay içinde bu ayda adet olduğumda aşılama vericekti Allah kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasınHayirli olsun Allah kucağiniza almayi nasip etsin17mm olan yumurtaniz mi tuttu benimde 17 mm yarin test gunum umidim yok ama insallah olur bizlerede dua eder misiniz
Şubat ayında çatlatma iğnesi kullandım 6 ay sonunda sonuç alabildik ben bazıları 3 ay da alıyorBu sefer mi 17 mm iken vurdurdunuz hayırlı olsun bu arada ben güvenemedim 16 mm olduğu için 2 gün sonra vurdum o da kısmet olmadı
Aslinda kesin sonuc için kan vermeliyim elimde reçete yok doktor vermemisti uygulamaya pozitifse girmemi istemisti ama reçetesiz veremem pazartesi doktoru arayıp durumu söylicez artikHımm kan verseydin keşke
Evet o tuttu tek bu tane yumurtam oluştu zaten bu 6 ay içinde bu ayda adet olduğumda aşılama vericekti Allah kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın
Amin inşallah sağlikla kucağınıza alınŞubat ayında çatlatma iğnesi kullandım 6 ay sonunda sonuç alabildik ben bazıları 3 ay da alıyor
Nasıl reçete canım gidip Bi acilde verebilirsinAslinda kesin sonuc için kan vermeliyim elimde reçete yok doktor vermemisti uygulamaya pozitifse girmemi istemisti ama reçetesiz veremem pazartesi doktoru arayıp durumu söylicez artik
Benim de bu ay 16 mm de vurulacaktı ben doktora güvenemeyip 2 gün bekleyip vurdum şans işte keşke vursaymışım belki tutardı 18 mm in altında vurulmuyor diye biliyordumEvet o tuttu tek bu tane yumurtam oluştu zaten bu 6 ay içinde bu ayda adet olduğumda aşılama vericekti Allah kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın
Fransada yaşiyorum hastanede hiç verememNasıl reçete canım gidip Bi acilde verebilirsin
Hımm anladım ben Türkiye desin sandımFransada yaşiyorum hastanede hiç veremem
Türkiyede olsaydim işim daha kolay olurduHımm anladım ben Türkiye desin sandım