Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

Ben 17 mm'ken verdi doktor hemen vurdurman gerekiyor dedi aldım vurdurdum hemen ve 6 ayın sonunda Allah şükürler olsun ki 1 haftalık hamileyim

Ben 17 mm'ken verdi doktor hemen vurdurman gerekiyor dedi aldım vurdurdum hemen ve 6 ayın sonunda Allah şükürler olsun ki 1 haftalık hamileyim
Bu sefer mi 17 mm iken vurdurdunuz hayırlı olsun bu arada ben güvenemedim 16 mm olduğu için 2 gün sonra vurdum o da kısmet olmadı

Hayirli olsun Allah kucağiniza almayi nasip etsin 17mm olan yumurtaniz mi tuttu benimde 17 mm yarin test gunum umidim yok ama insallah olur bizlerede dua eder misiniz

Hayirli olsun Allah kucağiniza almayi nasip etsin 17mm olan yumurtaniz mi tuttu benimde 17 mm yarin test gunum umidim yok ama insallah olur bizlerede dua eder misiniz
Evet o tuttu tek bu tane yumurtam oluştu zaten bu 6 ay içinde bu ayda adet olduğumda aşılama vericekti Allah kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın

Aslinda kesin sonuc için kan vermeliyim elimde reçete yok doktor vermemisti uygulamaya pozitifse girmemi istemisti ama reçetesiz veremem pazartesi doktoru arayıp durumu söylicez artik
Nasıl reçete canım gidip Bi acilde verebilirsin

Evet o tuttu tek bu tane yumurtam oluştu zaten bu 6 ay içinde bu ayda adet olduğumda aşılama vericekti Allah kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın
Benim de bu ay 16 mm de vurulacaktı ben doktora güvenemeyip 2 gün bekleyip vurdum şans işte keşke vursaymışım belki tutardı 18 mm in altında vurulmuyor diye biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…