Tabiiki canım her yer hastane burdaTürkiyede olsaydim işim daha kolay olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiiki canım her yer hastane burdaTürkiyede olsaydim işim daha kolay olurdu
Sağlık ve doktorlarin araştırma konusunda Türkiye daha iyi gerçekten burada doktor randevulari çok geç oluyor prosedürler yavaş ilerliyor imkani olan bebek konusunda Türkiye yi tercih ediyorTabiiki canım her yer hastane burda
Elimde estradiol lh progesteron hormon testi var acaba onunla kan versem çıkar mı ki?Tabiiki canım her yer hastane burda
Onun için de hastaneye gitmiyor musun ki hormon testinde betaya da bakılıyorElimde estradiol lh progesteron hormon testi var acaba onunla kan versem çıkar mı ki?
Laboratuvara gidebilirimOnun için de hastaneye gitmiyor musun ki hormon testinde betaya da bakılıyor
Laboratuvara gidebilirim
Verdim kanı zaten negatif ama iğneye tekrar başlamak için vermem gerekliydi henüz adet olmadımdaHımm Bi git bakalım ne olacak
Belli olmaz canım belki tutar yani hiç sıkma canını ümidini de hiç kaybettiBenim de bu ay 16 mm de vurulacaktı ben doktora güvenemeyip 2 gün bekleyip vurdum şans işte keşke vursaymışım belki tutardı 18 mm in altında vurulmuyor diye biliyordum
Ben bugün gittim kontrole yarın geri başlıyorum ilaçlaraVerdim kanı zaten negatif ama iğneye tekrar başlamak için vermem gerekliydi henüz adet olmadımda
Yarın tekrar başlıyorum ilaçlara bakalım kısmetse bu ay olurBelli olmaz canım belki tutar yani hiç sıkma canını ümidini de hiç kaybetti
İns canımYarın tekrar başlıyorum ilaçlara bakalım kısmetse bu ay olur
Hadi insallah bu ay olur☺Ben bugün gittim kontrole yarın geri başlıyorum ilaçlara
Şuan klomen kullanıyorum canım sen ne yaptın regl olabildin mi
Dun kan testi verdin çok ağrim vardı negatif bugün lekelenmem başladı anca sökülcek sanırım klomeni oral olarak mı aliyorsunŞuan klomen kullanıyorum canım sen ne yaptın regl olabildin mi
Hımm kısmet canım normal de bu kadar gecikme yapmazdı iğne sende niye böyle oldu anlamadım Evet canım hap zaten yutuluyor ama ben hiç sevmiyorum yutamıyorum zorla yutuyorumDun kan testi verdin çok ağrim vardı negatif bugün lekelenmem başladı anca sökülcek sanırım klomeni oral olarak mı aliyorsun
Bende anlamadim bu kadar gecikmesini kist olmus olabilir ilk iğneyi yaptigim zamandan daha farklı bir ağriydi bana doktor klomen vermedi ama burda ki yorumlarda klomenin etkili olduğu soyleniyor ben önce iğne kullaniyorum daha sonra fitil aliyorumHımm kısmet canım normal de bu kadar gecikme yapmazdı iğne sende niye böyle oldu anlamadım Evet canım hap zaten yutuluyor ama ben hiç sevmiyorum yutamıyorum zorla yutuyorum
Klomen yumurtayı geliştirmek için yutuluyor acaba senin yumurtan kendiliğinden büyüyor mu ki bizde pcos olduğu için çok geç yumurtlama oluyor kullanmazsak fitil progesteron muBende anlamadim bu kadar gecikmesini kist olmus olabilir ilk iğneyi yaptigim zamandan daha farklı bir ağriydi bana doktor klomen vermedi ama burda ki yorumlarda klomenin etkili olduğu soyleniyor ben önce iğne kullaniyorum daha sonra fitil aliyorum
Fitil progesteron canım yumurta gelistirmek icin iğne kullaniyorum 12 taneKlomen yumurtayı geliştirmek için yutuluyor acaba senin yumurtan kendiliğinden büyüyor mu ki bizde pcos olduğu için çok geç yumurtlama oluyor kullanmazsak fitil progesteron mu