Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

Kesinlikle hazir vücut hormona ve hapi alişmişken devam etmeliyim
Zaten kaç gündür moralimi çok bozuyor kaynanam benimle düşük yapanların hepsinin çocuğu olmuş benim olmamış her gelene bunu söylüyor

Zaten kaç gündür moralimi çok bozuyor kaynanam benimle düşük yapanların hepsinin çocuğu olmuş benim olmamış her gelene bunu söylüyor
Ahh şu çevreden konuşanlar zaten siz mücadele içindesiniz destek olmak yerine köstek oluyorlar sizin elinizdeymis gibi sanki büyük olarak kapatmak yerine açıyorlar ne ayıp Allah yardımciniz olsun

Ahh şu çevreden konuşanlar zaten siz mücadele içindesiniz destek olmak yerine köstek oluyorlar sizin elinizdeymis gibi sanki büyük olarak kapatmak yerine açıyorlar ne ayıp Allah yardımciniz olsun
Amin canım 11. Gün içimde çok umut vardı şimdi yok zaten test yaparım sabah herşey adeti gösteriyor bu ay da konuşsunlar Allah büyük

Amin canım 11. Gün içimde çok umut vardı şimdi yok zaten test yaparım sabah herşey adeti gösteriyor bu ay da konuşsunlar Allah büyük
Zor olsada kulağınızı kapayın evlat hasretini çekmeyen bilemez sabredelim gelcek ay olur inşallah siz gönlünüzü ferah tutmaya çalışın 😊

Hayırlısi olsun umudumuz gelcek aya kaldi ne yapalım Allah yardımcımız olsun🤗
Amin her ay bekle bekle sabır taşı olduk ben biliyordum böyle olacağını da gene de ne olur ne olmaz diye bakıp duruyordum

Amin her ay bekle bekle sabır taşı olduk ben biliyordum böyle olacağını da gene de ne olur ne olmaz diye bakıp duruyordum
İnsan bir umut bekliyor işte neyi çok istersek onunla imtihan oluyoruz bende çok üzuldum sonucta tedavi olunca bekliyordum belki olur diye🤦‍♀️

M MAdes kaynananıza sinir oldum 😠
Şu insalar destek olması gerekirken birde apur supur konusuyor ya cinnetlik😠
Zaten hep bunların yüzünden daha çok stres yapıyo insan
Hiç kaçırma keyfini
Bilmiyorum kaç aydır deniyosun ama ben 2 senedir bekliyorum
Allah biliyo doğru zamanı elbet nasip olcak bizede merak etme sen

M MAdes kaynananıza sinir oldum 😠
Şu insalar destek olması gerekirken birde apur supur konusuyor ya cinnetlik😠
Zaten hep bunların yüzünden daha çok stres yapıyo insan
Hiç kaçırma keyfini
Bilmiyorum kaç aydır deniyosun ama ben 2 senedir bekliyorum
Allah biliyo doğru zamanı elbet nasip olcak bizede merak etme sen
İnş canım inş bende kaç gündür sinirden çatlıyorum ama cenaze olduğu için bişey diyemiyorum 3 yıllık evliyiz geçen sene 8. Ayda 5 buçuk aylık doğum yaptım o zamandan beri deniyorum 3 sefer iğne kullandım nasip olmadı

X