Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki günde bitirdi benim ki hepsiniBana neden getirmedin bunlardaannnn. Çok güzel olmusssss
![]()
Çok teşekkür ederim, bana burdan bildirim gelmiyormuş kusura bakmayın biraz geç olduAy çok şekerlerelinize sağlık çok güzel olmuş
![]()
Olmaz olur mu çok güzel tariflerle yarışıyorum, çok teşekkür ederimBayıldımmnmm o nasıl sirinlik öyle
Sansa hic ihtiyacınız yok ama yinede adet yerini bulsun bol şans
Peki mazur görün bilmiyorum o yumurta nasıl öyle kırılıyorÇok teşekkür ederim, bana burdan bildirim gelmiyormuş kusura bakmayın biraz geç oldu![]()
Üstten iğneyle deldikten sonra açıyoruz, çok minik değil dolum yapabilecek kadar delik oluyor, çıkmazsa kürdanla içini karıştırıp akıtıyoruz, kolay oluyorPeki mazur görün bilmiyorum o yumurta nasıl öyle kırılıyoriçindeki tüm yumurta o küçük delikten akıyormu
![]()
Haşladığım yumurtayı gösterdiğiniz şekilde kırayım dedim saçma sapan bişi olduPeki mazur görün bilmiyorum o yumurta nasıl öyle kırılıyoriçindeki tüm yumurta o küçük delikten akıyormu
![]()
Aaa haşlanmış yumurta olduğu için olmuş olabilir mi çok kekim yaHaşladığım yumurtayı gösterdiğiniz şekilde kırayım dedim saçma sapan bişi oldu![]()
Ama haşlanmışı öyle kırmazsınız, omlet yapacakken deneyin, toplu iğneyle yaparsanız daha rahat edersiniz.Haşladığım yumurtayı gösterdiğiniz şekilde kırayım dedim saçma sapan bişi oldu![]()
Kendimi çok kötü hissettimAma haşlanmışı öyle kırmazsınız, omlet yapacakken deneyin, toplu iğneyle yaparsanız daha rahat edersiniz.
Aaa haşlanmış yumurta olduğu için olmuş olabilir mi çok kekim ya![]()
Tamam o zaman, teşekkür ederimKendimi çok kötü hissettimgidiyorum burdan
Yarışma da başarılar![]()
2 gün önceden toplamaya başladım, menemen falan yaptımo kadar yumurtayı naptın![]()
he aman iyi, israf olmasın da2 gün önceden toplamaya başladım, menemen falan yaptım![]()
Yok yok olur mu, biz zaten çok yumurta tüketiyoruzhe aman iyi, israf olmasın da![]()
şifa olsun canımYok yok olur mu, biz zaten çok yumurta tüketiyoruz![]()
Teşekkür ederimşifa olsun canım![]()