- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyur canım bana mesajlar düşmüyor yeni gördümCanım bakarmisin çok acil
Sağol canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsunCanım nasılsın bayramın kutlu olsun varmı bir gelişme
Yok ya her zmnki adet belirtileri var sadece 2 gün kaldı ztn adetimeCanım nasılsın bayramın kutlu olsun varmı bir gelişme
Adetin mi söküldü yerleşme kanaması mıBen bugün karnım çok ağrıyor belim az önce lavaboya gittim kan gördüm kasıklarım çok ağrıyor adete dokuz gün var
Vallahi canım hiç belli olmaz adet olana kadar hiç test yapmadinmiYok ya her zmnki adet belirtileri var sadece 2 gün kaldı ztn adetime
Yok sokulmedi o iki gün leke oldu sonrası yok ya inşallah kötü bir şey yoktur adete beş gün varAdetin mi söküldü yerleşme kanaması mı
Yok yapmadım bugün iğne vuralı 15 gün olduVallahi canım hiç belli olmaz adet olana kadar hiç test yapmadinmi
Bana doktor hiç ver demedi daha adete iki gün var hiç belli olmuyor canimBen bayramın 1. Günü progesteron testi verdim sonuç 40 çıktı doktor çok iyi dedi ama onda gebelik belli olmuyor sadece yumurtlama olmuş
Yerleşme kanaması büyük ihtimalYok sokulmedi o iki gün leke oldu sonrası yok ya inşallah kötü bir şey yoktur adete beş gün var
Ben iki gün önce yaptım negatif iğnenin etkisi gecmiş bende pozitif görsem bile iğne etkisi mi dusunurdum hepYok yapmadım bugün iğne vuralı 15 gün oldu
Hımm belli etmez ya adetin gecikmesini bekleBen iki gün önce yaptım negatif iğnenin etkisi gecmiş bende pozitif görsem bile iğne etkisi mi dusunurdum hep
Ben yapmak istemiyorum gecikene kdrBen iki gün önce yaptım negatif iğnenin etkisi gecmiş bende pozitif görsem bile iğne etkisi mi dusunurdum hep
Bilmiyorum ki belime çok sancı girdi bir se sağ kasıkta batma oluyordu sasece belim ayaklarim ağrıyordu lavaboya gittim idrarla beraber çok az leke geldi sonra ikinci gün yine belime ağrı girdi bu sefer afedersin iç camaşirda leke gördüm sonrası yok olması artık belim agirsa bile o iki gün gibi agirmiyorYerleşme kanaması büyük ihtimal
Bende adet bir hafta geçsin yapicam şuan öğrensem bir şey yapamicam kese gözükmezHımm belli etmez ya adetin gecikmesini bekle
BencedeBen yapmak istemiyorum gecikene kdr
Ben iki gün önce yaptım negatif iğnenin etkisi gecmiş bende pozitif görsem bile iğne etkisi mi dusunurdum
Zaten 2 gün kaldı bunun burasındaBencede