- 16 Haziran 2023
- 215
- 13
- 27
Çatlatma iğnesin den 14 ,16 gün sonra eğer gebelik olmadıysa adet geliyor Muş benim bugün 15. GünBencede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlatma iğnesin den 14 ,16 gün sonra eğer gebelik olmadıysa adet geliyor Muş benim bugün 15. GünBencede
İnşallah gelmez canimÇatlatma iğnesin den 14 ,16 gün sonra eğer gebelik olmadıysa adet geliyor Muş benim bugün 15. Gün
Evet benim beş günZaten 2 gün kaldı bunun burasında
İnşallah canım da adet belirtisi dışında hiçbir belirtim yok ya normalde de ben adete yakın meme ucu ağrırdı şimdide öyle başka da bir belirti birşey yok dün ara ara 2,3 defa adet sancısı gibi ağrı girdi oda aç durduğumdan galibaİnşallah gelmez canim
İnşallah canim gebesindir bende iğne olduğu zaman göğüsüm agirirdi valla iğne olali14 gün oldu hayla aynı ağırı belim çok ağrıyor kasıkta bir şey yok sık idrar cikiyorum midem yanıyor bazen beyaz akıntı geliyirİnşallah canım da adet belirtisi dışında hiçbir belirtim yok ya normalde de ben adete yakın meme ucu ağrırdı şimdide öyle başka da bir belirti birşey yok dün ara ara 2,3 defa adet sancısı gibi ağrı girdi oda aç durduğumdan galiba
Hayırlısıyla bebişdir inşallahİnşallah canim gebesindir bende iğne olduğu zaman göğüsüm agirirdi valla iğne olali14 gün oldu hayla aynı ağırı belim çok ağrıyor kasıkta bir şey yok sık idrar cikiyorum midem yanıyor bazen beyaz akıntı geliyir
Belim falan çok ağrıyor ya dinlenince değil ama gidip gelince ağrıyorHayırlısıyla bebişdir inşallah
Belim falan çok ağrıyor ya dinlenince değil ama gidip gelince a
Benimde bilgim yok birşey diyemiyorum ya doktoruna sor istersen bi
Ayy gördüm çok sevindim bence hemen bir kan testi verKaranlık olunca flaşla c ktim
Benimde bugün adet sancım başladı yaAyy gördüm çok sevindim bence hemen bir kan testi ver
Bilmiyorum ki yaAyy gördüm çok sevindim bence hemen bir kan testi ver
Karnında sancı varmıBenimde bugün adet sancım başladı ya
Var dün 2,3 defa bir sancı oldu bugün ara ara sürekli hafif bir adet sancım varKarnında sancı varmı
karnımda şişkinlikde başladıKarnında sancı varmı
Hiiim adet olabilir canım karnında varsa yani benim belimde var ama karnimda yok karnım ağrısı olunca biliyorum yani adet olacağımıVar dün 2,3 defa bir sancı oldu bugün ara ara sürekli hafif bir adet sancım var
Sen adet olunca öyle oluyormusun ben adet olacağım zaman karnım şişer senin bahsetigin durum gibikarnımda şişkinlikde başladı