- 16 Haziran 2023
- 215
- 13
- 27
Yok canım ya internetten bi bak istersen ne için yapıdığınaHiim dedim beki.anliyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya internetten bi bak istersen ne için yapıdığınaHiim dedim beki.anliyorsun
Tiroit için bakılıyor galibaYok canım ya internetten bi bak istersen ne için yapıdığına
Yaa bilmiyorum heveslenmek istemiyorum sonrası çok kötü oluyor
Hadi hayırlısı inşallahBenimde normalde akıntım olurdu iğne vurduğumdan bu yana yokdu dünden beyaz akıntım var
AminnHadi hayırlısı inşallah
Ayy hemde nasıl dediklerim dışında benim bir belirtim yok amaBeklemek çok zor ya
Benim var ama erkenmi bilmiyorum yaAyy hemde nasıl dediklerim dışında benim bir belirtim yok ama
Bekleyecez artıkBenim var ama erkenmi bilmiyorum ya
Canım bugün varmı bir belirtiBekleyecez artık
Bugün biraz bisiklet sürdüm baya bi akıntım oldu bir de yine kabızlık var geçmedi yaCanım bugün varmı bir belirti
İnşallah hamilelik tendir hiç göğüs hassasiyet olmadimi.sen iğne olduğun günden mi sayiyorsunBugün biraz bisiklet sürdüm baya bi akıntım oldu bir de yine kabızlık var geçmedi ya
Yok göğsümde birşey de gaz alt karında ağrı bir de kabızlık var bende iğneden bu yana 6 gün geçti 3 gündür bu belirtiler var bendeİnşallah hamilelik tendir hiç göğüs hassasiyet olmadimi.sen iğne olduğun günden mi sayiyorsun
İnşallah canım da çok affedersin kabızlıkdan dolayı kendimi zorluyorum ya eğer gebelik olduysa bebeğe birşey olmaz demiİnşallah hamilelik tendir hiç göğüs hassasiyet olmadimi.sen iğne olduğun günden mi sayiyorsun
Yok canım ya bebek başka yerde o başka ağır bir şey kaldırma yeter den gel bana sor ben çok ağır şeyler kaldırıyorumİnşallah canım da çok affedersin kabızlıkdan dolayı kendimi zorluyorum ya eğer gebelik olduysa bebeğe birşey olmaz demi
Ya ağır kaldırmamaya çalışıyorum da hani derlerye kendini zorlamak iyi değil hamilelik de ya ondan dedimYok canım ya bebek başka yerde o başka ağır bir şey kaldırma yeter den gel bana sor ben çok ağır şeyler kaldırıyorum
Benimde bugün göğüs hasasiyeti var biraz bugün ağrı gelip gidiyor sızlıyor bazen sağ ve sol kasık batma ağrı oluyirYok göğsümde birşey de gaz alt karında ağrı bir de kabızlık var bende iğneden bu yana 6 gün geçti 3 gündür bu belirtiler var bende
Yok bence bana göre sadece ev ortamında dikkat etYa ağır kaldırmamaya çalışıyorum da hani derlerye kendini zorlamak iyi değil hamilelik de ya ondan dedim
Yaa inşallah bebektendirBenimde bugün göğüs hasasiyeti var biraz bugün ağrı gelip gidiyor sızlıyor bazen sağ ve sol kasık batma ağrı oluyir