- 16 Haziran 2023
- 215
- 13
- 27
Dikkat ediyorum onaYok bence bana göre sadece ev ortamında dikkat et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkat ediyorum onaYok bence bana göre sadece ev ortamında dikkat et
AynenDikkat ediyorum ona
İnşallahY
Yaa inşallah bebektendir
Bugün adet ağrım oldu herhalde tutmadı yineCanım gelişme varmı ben çok sabırsızim ya
Canım belli.olmaz.daha.gebelik ağrısı adet aynı ben iki gebeliğimi hiç bilmiyordum ben iğneden beri adet ağrısı çekiyorum şuan bileBugün adet ağrım oldu herhalde tutmadı yine
Bilmiyorum ya hiç bir belirti yokCanım belli.olmaz.daha.gebelik ağrısı adet aynı ben iki gebeliğimi hiç bilmiyordum ben iğneden beri adet ağrısı çekiyorum şuan bile
Beklicez canım ya hiç belirti yaşamdan hamile olan varBilmiyorum ya hiç bir belirti yok
Ben acile gittim dün kabızlıkdan dolayıAyy kötüyüm biraz ya saniyelik adet sancım gelip gidiyor bacaklarıma vuruyor ya bende bugün böyle oldum neden acaba ya belime vuruyor sancı
Ee ne söyledi canım inşallah kötü bir şey yoktur çok geçmiş olsunBen acile gittim dün kabızlıkdan dolayı
Kabızlık için bir ilaç verdi sadece bakmadılar bile neden oluyor diyeEe ne söyledi canım inşallah kötü bir şey yoktur çok geçmiş olsun
Zaten acil öyle peki ilaç hamilelik için bir etkisi yoktur inşallahKabızlık için bir ilaç verdi sadece bakmadılar bile neden oluyor diye
Sordum sıkıntı olmaz dedi ztn ağızdan alınan bir ilaç değil diZaten acil öyle peki ilaç hamilelik için bir etkisi yoktur inşallah
Hiim iyi bari ben dünden beri adet sancısı çekiyorum ya saniyelik kısa sürüyor sonra tekrar niye acabaSordum sıkıntı olmaz dedi ztn ağızdan alınan bir ilaç değil di
Hiç bilmiyorum ya bende fazla tecrübeli değilim ne desem yalan olurHiim iyi bari ben dünden beri adet sancısı çekiyorum ya saniyelik kısa sürüyor sonra tekrar niye acaba
Bnde bu igneyi vurdum kendimden emin değilimHiç bilmiyorum ya bende fazla tecrübeli değilim ne desem yalan olur