Merhaba, üzüldüm sizin adınıza ama pes etmeyin. Maalesef cogu insanın kolaylıkla yaptıgı bir sey bizlerin sınavı. Sizin arkadasınız hangi klinige gitmiş? Benim hiç yumurtam yok 1 kere kısa protokol tüp bebek tedavisi denedik onda da yumurta oluşmadı. Prp yaptırdım sonuc alamadım. Yıllardır donasyondan baska carem olmadıgını biliyorum. Yasım genc oldugu için belki yeni bir tedavi olur diye ümit ettim ama maalesef yasım ilerliyor. Esim basından beri durumumu biliyor cocuk konusunda kararı bana bıraktı istersen yapalım istemezsen bana sen lazımsın sorun değil diyor. Bende baslarda kabullenemedim cok düşündüm ama kendimi hazır hissediyorum artık. Siz donasyon istiyor musunuz iyi düşünün. Önemli olan sizin kararınız.Merhaba bizde araştırma yapıp Bi bilgi alıp gelelim diyoruz burdan bir çift gitti Kıbrısa sonuç aldılar bebişleri şuan kucaklarında sanırım onların yaptırdığı merkez ve Dr da deneriz karar verirsek hakkımızda hayırlısı dün negatif sonuç aldım bu arada 9. Tüp bebek denemem Di pes etmezsem kıbrısıda eşim istiyor açıkçası bakalım kısmet..
Eşim banada çok destek herşey çocuk değil benim için sen önemlisin dedi yıllardır ama işte orda yaptıran arkadası baskın karakter galiba eşimide bu konuda nasıl desem ikna yada olumluya sürüklemiş olmalı ki eşim istiyor ben manevi yönden başta katiyen olumsuz baktım ama son çare denemek orası kaldı zaten 2 seçenek var bizim için ya evlat edinme ki ben bunu çok istiyorum yada dönosyon bakalım birde doktorumun fikrini alıcaz oda olumlu bakarsa bikaç ay dinlenip birde orayı denemeyi düşünüyorum ama sadece bunu eşim için yapıcam çünkü eşim benim için Herşeyin en iyisini yaptı bu zamana kadar bana o Herşeyin iyisini hakediyor sanırım evlilik fedakarlık isteyen bir müessese her şeyden önemlisi bakalım nasip canımMerhaba, üzüldüm sizin adınıza ama pes etmeyin. Maalesef cogu insanın kolaylıkla yaptıgı bir sey bizlerin sınavı. Sizin arkadasınız hangi klinige gitmiş? Benim hiç yumurtam yok 1 kere kısa protokol tüp bebek tedavisi denedik onda da yumurta oluşmadı. Prp yaptırdım sonuc alamadım. Yıllardır donasyondan baska carem olmadıgını biliyorum. Yasım genc oldugu için belki yeni bir tedavi olur diye ümit ettim ama maalesef yasım ilerliyor. Esim basından beri durumumu biliyor cocuk konusunda kararı bana bıraktı istersen yapalım istemezsen bana sen lazımsın sorun değil diyor. Bende baslarda kabullenemedim cok düşündüm ama kendimi hazır hissediyorum artık. Siz donasyon istiyor musunuz iyi düşünün. Önemli olan sizin kararınız.
Eş destegi cok önemli ne güzel sizde sanslısınızEşim banada çok destek herşey çocuk değil benim için sen önemlisin dedi yıllardır ama işte orda yaptıran arkadası baskın karakter galiba eşimide bu konuda nasıl desem ikna yada olumluya sürüklemiş olmalı ki eşim istiyor ben manevi yönden başta katiyen olumsuz baktım ama son çare denemek orası kaldı zaten 2 seçenek var bizim için ya evlat edinme ki ben bunu çok istiyorum yada dönosyon bakalım birde doktorumun fikrini alıcaz oda olumlu bakarsa bikaç ay dinlenip birde orayı denemeyi düşünüyorum ama sadece bunu eşim için yapıcam çünkü eşim benim için Herşeyin en iyisini yaptı bu zamana kadar bana o Herşeyin iyisini hakediyor sanırım evlilik fedakarlık isteyen bir müessese her şeyden önemlisi bakalım nasip canım
Ahhh öyle güzel yazmışsınız ki eşimin evlat edinme konusunda hep şüpheleri var sanırım TV de orda burda yasanan evlat edinme sonrasındaki durumlardan çok korkuyor bunu benimle paylaştı zaten. Diğer yönden arkadasım aldı 2 ay oldu ama onlar 0 yaş bekledikleri için 2 seneyi bitirdiler 3. Senede geldi bebişleri.. Donosyan içinse benim kaygım manevi yonden acaba günahamı gireriz diye korkum o ben elimden geldiği kadar namazımı kılan bir bayanım yaşımda 40 cnm..Eş destegi cok önemli ne güzel sizde sanslısınızManevi yönden nasıl kaygılarınız var paylasmak isterseniz merak ettim. Evlat edinme prosedürü cok cetrefilli geldi bize ilerde yasanabilecek psikolojik sorunlar da gözümüzü korkuttu yoksa cok anlamlı bir sey bir yavrunun hayatını kurtarmak. Bilmiyorum paylastınız mı ama paylasmadıysanız bence bu duygularınızı esinizle paylasın zaten anlayıslı bir adam oldugu belli icinize sinmeden böyle bir karar almak ilerde sizi zorlayabilir. Dediğiniz gibi dinlenin zaten yeni tedaviden cıkmıssınız. Etraflıca düşünün acele karar vermeyin derim. Yasınız kaç?
Düşüncenize saygı duyuyorum. İkinizin de endişelerinde haklılık payı var. Umarım içinize sinen yolu secersinizAhhh öyle güzel yazmışsınız ki eşimin evlat edinme konusunda hep şüpheleri var sanırım TV de orda burda yasanan evlat edinme sonrasındaki durumlardan çok korkuyor bunu benimle paylaştı zaten. Diğer yönden arkadasım aldı 2 ay oldu ama onlar 0 yaş bekledikleri için 2 seneyi bitirdiler 3. Senede geldi bebişleri.. Donosyan içinse benim kaygım manevi yonden acaba günahamı gireriz diye korkum o ben elimden geldiği kadar namazımı kılan bir bayanım yaşımda 40 cnm.
Benim amh 0.01 di senin daha iyi neden donasyon yaptırmak istiyorsun ki düşük evet ama mfk nın ilacını falan deneseneMerhaba Benimde 0.8 amh değerim sanırım bizde deneyeceğiz Kıbrıs'ı denedinizmi siz...?
Ne güzel bir örnek oldun bana vallahi bende 44
bende Vita altera yı gideceğim ve doktor ve embriylog aynı kişiler bende toplamda 8 embriyo elde edildi sizce nasıl sayıAmin inşallah tüm isteyen arkadaşlarımda sağlıkla kavuşsunlar. Bende adıma ohh diyemiyorum hala kritik dönemdeyiz. Benim dr Ali Enver kurt. Embriyoloğumda Ali Kızılkanattı. Doğuş için evet çok olumlu yorumlar yok ki burda tanıştığım bir artadaşımda olumsuzluk yaşamış asla tavsiye etmiyor. Benim ilk denemem 48 yaşındayım. Yumurtam vardı hatta ilk ay yumurtlama olduğu için tedavim bir ay ötelendi kş iyiki ötelenmiş rahim kalınlığım 11 e ulaştı. Tüm tetkiklerimin değerlendirilmesi anatomik yaşımın 42 olduğu yönündeydi ama neticede bir 48 elde kaliteli yumurta bulunamayabilir dendi bende risk almadım. Allah yardımcın olsun arkadaşım umarım kendin için en hayırlı tercihi yapıp başarı yakalarsın
Ben çok macun kullandım cnm hatta 1 kere gebelik elde ettim ama kayıp yaşadım kürtaj oldum Dr dedi ne kullandıysan gene kullan bak kaç seneden sonra kaç tedavi arası bu kendiliğinden olmuş dedi ama biz ne yaptıysak o macunu bir daha yaptaramadık adam hiç hatırlayamadı ne koyduğunu karışıma o macunda arkadasıma muştan gelmişti onun yarım kalanı nı yemiştim o ay kalmışımBenim amh 0.01 di senin daha iyi neden donasyon yaptırmak istiyorsun ki düşük evet ama mfk nın ilacını falan denesene
Sağolun teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun belirtileriniz oldumu acaba teste kadar süre içinde? Kaçıncı denemeniz bu hep kıbrısmı denediz acaba?
Sağlıkla gelsin minnoş çok geçmiş olsun canımSağolun teşekkür ederimbelirtim ilk haftada kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu bir iki kez...sonrasinda pek birşey hatırlamıyorum çünkü çok kötü grip öksürük oldum trasfer olduğumu bile unuttm o derece evet ilk denemem Kıbrısı tercih ettk
Amin amin teşekkür ederimSağlıkla gelsin minnoş çok geçmiş olsun canım
Nasıl oldun canım herşey yolunda mıKizlar selam tekrar kan ve gaitada enfeksiyon çıktı doktor ilaç yazdı yarın transfer yapan doktoruma da Türkiye’de kontrole gittiğim doktora da sorup öyle başlayacağım ilaçlara salgın varmış yediğiniz içtiğinizden bulaşmış olabilir dedi sizlerde dikkat edin kendinize
Sadece donasyon ücreti 5000 Euro canım otel uçak ve ilaçlar hariçMerhabalar ne kadar tuttu acaba Kıbrıs ta tüp bebek toplam? inş güzel sonuç almışsınızdır..
Çok şükür bugün daha iyiyim doktorum verdiği ilaçlar işe yarıyor gibi bebişler için biraz Endişeleniyorum bu süreçlerin üst üste gelmesinden ama nasip bakalımNasıl oldun canım herşey yolunda mı
Siz nereye gitmistinuz Hangi dr du yazabilirmisnizSağolun teşekkür ederimbelirtim ilk haftada kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu bir iki kez...sonrasinda pek birşey hatırlamıyorum çünkü çok kötü grip öksürük oldum trasfer olduğumu bile unuttm o derece evet ilk denemem Kıbrısı tercih ettk
Siz Hangi hastane ye gittinuz acabaBen genetik mutasyon sonucu erken yumurta yetmezliği yasadıgım için geniş genetik taraması yapılmış bagıscılardan seçim yapmak istedik. Süpermiş 4aa. Klinikle ilgili hislerin nasıl memnun kaldınız mı?
Sonuclandi mi acaba tedavinizDr. Hit ile devam ediyoruz
Dr. Halil İbrahim TekinSiz Hangi hastane ye gittinuz acaba