yumurta dönasyonu yaptıracağız bişiyler sorabilir miyim.

Merhabalar bende kibrista yumurta domasyonu yaptıracağım zor bir süreç sorularınız varsa bildiğim kadar sizlere bilgi verebilirim
Merhaba, yaptırdım ve ikizlerim var…6 aylıklar
Süreç zor değil, sadece maddi gücünün olması ve senin sağlıklı olman yeterli oluyor.. tabi birde yaptıracağın hastane ve yumurtayı verecek kişinin daha önce iyi sonuçlar alması…
Biraz süreci anlatayım; İstanbul da bir doktor ile 5 defa yumurta toplayıp 2 transfer sonrası negatif sonuç aldıktan sonra doktoruma direk kıbrıs için ne düşünüyorsun dedim( hem yaş itibari ile hemde tedavi süresince psikolojimi daha fazla bozmamak için),doktorum yardımcı oluruz dedi… direk tanıdığı bildiği bir hastaneyi arayıp durumu aktardı. Bizim şansımızdan donör 8 kişiye yumurta verip hiç fire vermemesi, benim tenim,boyuma ( boyum 177 zayıf bir bayanım) yakındı ve hemen gelip sperm verin dediler , eşim ertesi gün sabah uçağı ile gidip, akşam uçağı ile döndü.. benden test istediler ( ki bu testleri yaptırmıştım) ilaç tedavisine hemen başladım. Döllenen 5 yumurtanın resmin gönderdiler, ilaç tedavisi bitince sabah gittik ve akşam döndük…rakam 5500 EUR hastaneye verdik, uçak bileti o kadar

Hangi hastane ve doktor acaba ben de karar aşamasındayım

Konu üzerinden epey geçmiş ancak yaptıran arkadaşlar merkez önerileri neler olacak nasıl bir yol izlemeliyim hiç bilmiyorum yaşım 44 5 yıllık evliyim 5 defa tüp bebek denedik nasip olmadı artık donasyona karar verdik yardımcı olursanız sevinirim

çocuğunuz oldu mu şu anda hamile misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…