yumurta dönasyonu yaptıracağız bişiyler sorabilir miyim.

Bende araştirma üzerindeyim 13 yillik evliyiz ve yumurta kalitesizligi var 5 kez tup bebek yaptirdk ama negatif. Kibristaki birkaç merkeze msj attik donüş sagladilar 5000 euro ulasim ve konaklama haric dediler isterseniz sizde araştirin bi iletisime gecin

4500 Euroya yaptırmış bazı arkadaşlar

İlaçlar da 5 bin Euro'ya dahil değilmis

bize kıbrısta bir merkez var isimlerini bilmiyorum da bu ay mesela ilaçlar ulaşım konaklama dönasyon herşey dahil 100 bin dediler 3750 euro dönasyon ücreti indirim yaptılar
Nereymis acaba merak ettim benim yaptıracağım hastane 5000 euro istiyor ve konaklama yol ve ilaçlar haric

Merhaba Selime Hanım, ben yeni yaptırdım, 40 yaşındayım 2 senedir menopozdayim, son çare olarak Kıbrıs'ı denemeye karar verdik. 26 ocakta 5 günlük 2 embriyo transferim gerçekleşti, bugün kü doktor kontrolünde kesenin birinde kalp atışını duyduk diğeri ise boş gözüküyormus, haftaya daha net belli olur inşallah.. İnşallah biri sonuna kadar devam eder, yavrumu kucağıma alırım.

Sürece gelince o kadar stres yapmanıza gerek yok, ben iki merkezle görüştüm ve arkadaşımın tavsiyesi ile Vita Altera ile başladık sürece. Normalde 5000 euro olan ücreti indirim rica ettik 4000 euroya anlaştık, konaklama yol hariç, zaten konaklama ve uçak çok fazla değil.
Önce benim ve eşimin kan tahlili ve sperm tahlillerini istediler, sonrasında estrofem adında bir hormon ilacı başlattılar, 1 2 aylık hazırlık sürecinden sonra nihayet gün geldi.

Biz maliyeti düşürmek adına eşimle beraber gidip 1hafta orda kalmadık, gerek te yoktu. Önce eşim gitti günübirlik sperm verdi geldi 21 ocakta, 4 gün sonra da ben gittim 1 gece yakında ki bir otelde konakladim, ertesi gün 26 ocakta 5 günlük 2 embriyo transferim gerçekleşti. Akşama kadar hastanede dinlendikten sonra akşam uçaga bindim geldim antalyaya.

Uçak gidiş dönüş yaklaşık kişi başı 4000 toplam 8000.
Otel konaklama city Royal Hotel 630 TL (indirim yaptırdım burdada)
80000 hastane ücreti
Sigorta yoksa ilaçlar çok pahalı

Allah evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin bana ve eşimede inşallah .bizde düşünüyoruz donasyon için korkularım var ya olmazsa diye

Merhaba, umarım bebiş sizinledir bende Vita altera araştırıyorum memnun kaldınız mı acaba

siz hiç denediniz mi nasipse deneyeceğiz peki yumurtasını verecek kişi türk mü nerden bileceğiz böyle mavi gözlü sarı saçlı yabancı birisinden filan olsun istemiyoruz türk olsun
Sizin tercihlerinize göre belirleniyor. Türk müslüman namazında niyazında.ben türk tercih etmedim mesela. Dünya küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…