- 10 Ocak 2023
- 108
- 185
- 42
-
- Konu Sahibi Selimeankara06
Bende araştirma üzerindeyim 13 yillik evliyiz ve yumurta kalitesizligi var 5 kez tup bebek yaptirdk ama negatif. Kibristaki birkaç merkeze msj attik donüş sagladilar 5000 euro ulasim ve konaklama haric dediler isterseniz sizde araştirin bi iletisime gecinbiz 13 yıllık evliyiz bende kist var 43 yaşındayım eşimde sorun yok çok nadir adet görüyorum 3 defa tüp bebek yaptırdık olmadı yumurtalarım kalitesiz yok gibi bişiy kıbrısta yumurta dönasyonu yaptırmak istiyoruz ücreti gidişi gelişi olanı olmayanı bilgi verebilir misiniz hiç uçağa da binmedik ankarada yaşıyoruz. yapıpta mutlu olan oldu mu uçak bileti ne kadar, kaç gün sürüyor aklımızda bir sürü soru var yardımcı olur musunuz lütfen
4500 Euroya yaptırmış bazı arkadaşlarBende araştirma üzerindeyim 13 yillik evliyiz ve yumurta kalitesizligi var 5 kez tup bebek yaptirdk ama negatif. Kibristaki birkaç merkeze msj attik donüş sagladilar 5000 euro ulasim ve konaklama haric dediler isterseniz sizde araştirin bi iletisime gecin
İlaçlar da 5 bin Euro'ya dahil değilmisBende araştirma üzerindeyim 13 yillik evliyiz ve yumurta kalitesizligi var 5 kez tup bebek yaptirdk ama negatif. Kibristaki birkaç merkeze msj attik donüş sagladilar 5000 euro ulasim ve konaklama haric dediler isterseniz sizde araştirin bi iletisime gecin
KEndi kullanacağimiz ilaçlar sadece rahim hazirlayici olacagi icin bildigim kadariyla cok maliyetli degilİlaçlar da 5 bin Euro'ya dahil değilmis
Merhabalar bende kibrista yumurta domasyonu yaptıracağım zor bir süreç sorularınız varsa bildiğim kadar sizlere bilgi verebilirimhani hiç yardımcı olan olmamış
Türk de var yabancı sizin isteğiniz doğrultusunda ilerliyorlarsiz hiç denediniz mi nasipse deneyeceğiz peki yumurtasını verecek kişi türk mü nerden bileceğiz böyle mavi gözlü sarı saçlı yabancı birisinden filan olsun istemiyoruz türk olsun
Yurt dışından gelenler var inanın umutsuz olmayın biz kadınlar herseyi başarırBiz bu işi beceremeyiz galiba Kıbrıs nereee biz nere daha Ankara dışına çıkmadık hic
Nereymis acaba merak ettim benim yaptıracağım hastane 5000 euro istiyor ve konaklama yol ve ilaçlar haricbize kıbrısta bir merkez var isimlerini bilmiyorum da bu ay mesela ilaçlar ulaşım konaklama dönasyon herşey dahil 100 bin dediler 3750 euro dönasyon ücreti indirim yaptılar
azerbaycanmış burası uçak bileti çokmuş biz kıbrıs sandıkNereymis acaba merak ettim benim yaptıracağım hastane 5000 euro istiyor ve konaklama yol ve ilaçlar haric
Merkez nedir karar verdiniz mibize kıbrısta bir merkez var isimlerini bilmiyorum da bu ay mesela ilaçlar ulaşım konaklama dönasyon herşey dahil 100 bin dediler 3750 euro dönasyon ücreti indirim yaptılar
Uçak gidiş dönüş yaklaşık kişi başı 4000 toplam 8000.
Otel konaklama city Royal Hotel 630 TL (indirim yaptırdım burdada)
80000 hastane ücreti
Sigorta yoksa ilaçlar çok pahal
Merhaba, umarım bebiş sizinledirSürece gelince o kadar stres yapmanıza gerek yok, ben iki merkezle görüştüm ve arkadaşımın tavsiyesi ile Vita Altera ile başladık sürece. Normalde 5000 euro olan ücreti indirim rica ettik 4000 euroya anlaştık, konaklama yol hariç, zaten konaklama ve uçak çok fazla değil.
Önce benim ve eşimin kan tahlili ve sperm tahlillerini istediler, sonrasında estrofem adında bir hormon ilacı başlattılar, 1 2 aylık hazırlık sürecinden sonra nihayet gün geldi.
Biz maliyeti düşürmek adına eşimle beraber gidip 1hafta orda kalmadık, gerek te yoktu. Önce eşim gitti günübirlik sperm verdi geldi 21 ocakta, 4 gün sonra da ben gittim 1 gece yakında ki bir otelde konakladim, ertesi gün 26 ocakta 5 günlük 2 embriyo transferim gerçekleşti. Akşama kadar hastanede dinlendikten sonra akşam uçaga bindim geldim antalyaya.
Sizin tercihlerinize göre belirleniyor. Türk müslüman namazında niyazında.ben türk tercih etmedim mesela. Dünya küçüksiz hiç denediniz mi nasipse deneyeceğiz peki yumurtasını verecek kişi türk mü nerden bileceğiz böyle mavi gözlü sarı saçlı yabancı birisinden filan olsun istemiyoruz türk olsun