Yumurta donasyonu ile tup bebek yaptiranlar

İyi akşamlar arkadaşlar ben konuyu açan. yorumları tam okuyamadım ama anca girdim Allah isteyen hepinize nasip etsin biz 27 haftalık olduk bi kız bi erkek Allah hepinize sağlıkla nasip etsin inanın dua edin bol havuc cig kabak çekirdeği hazır şu tüketin eğilip kalkıp uzanmayin banada dua edin erken doğum riski çok yüksek herseyi hazırladık ne kadar sabredebilirsek.hepinizin göbüşü dolması dileğiyle

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah siz hit de mi oldunuz donasyonu ve kaç bin Euro

Gemiyle gittim canm doktorum başka bi doktor önermişti ben araştırdım hit daha güven verdi hayir donör ü gormyorsunuz

Rabbım isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza alın.Bende ayni süreçteyim şu an. Kıbrıs yumurta donasyona karar verdik eşimle. Araştırmaya başladim. Merkez ve doktor araştırması yapıyorum. Umarım hepimiz mutlu oluruz. Doktor hit mi tavsiye ediyorsunuz. Başka bir önerisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…