Merhaba Dr. Hit ile ilgili kadinlar kulubu sayfasında çok kötü yorumlar yazdigi için hiçbir zaman iletişime geçmedim, güzel yorumlar da var muhakkak fakat ic sesim orasindan yana olmadı hiç. British ile bayağı görüştüm, yumurta donasyonu için, tam karar verdim demişken illa eşiniz sperm versin dolduralım dediler, eşimde sperm sorunu yok ki, niye dondurulsun? Uygun donör çıkınca hemen kullanmak için mis. Tuhaf çünkü yumurta donoru bulunur hazırlanır, eşim de gider sperm verir, bana yumurta paylaşımı mi yapılıyor kısmını aklıma düşürdü, bilemedim. Firdevs Hanım hit gibi hiç içime sinmedi, görüşmedim. En son baku ve kibris ventus arasında kaldım, şimdilik ventusa karar verdim donör bekliyoruz, zaten orası ile ilgili de bir sorun çıkarsa, kibris defterini komple kapatıp bakuyu düşünüyorum...Merhaba arkadaşlar 5 gündür kadinlar kulubunu takip ediyorum ve en çok duyduğum isimlerden biri dk Hit bende baya arastirdim dk Firdevs hanim var mucize ekibinden miracle hospital British ivf var Damla hanimla gorstum doktor Erdal bey ile konuştümsek ben tandem istedim pgd li cinsiyet British 10 bin Euro dedi dk hit 9bin Euro mucize ekipte 7bin Euro dedi
Sanirim dk Hit e yaptircam siz ne dusunuyorsunuz
Britishde kiminle görüştünüz? Ventus ile hamile kalan birini taniyormusunuz ?Merhaba Dr. Hit ile ilgili kadinlar kulubu sayfasında çok kötü yorumlar yazdigi için hiçbir zaman iletişime geçmedim, güzel yorumlar da var muhakkak fakat ic sesim orasindan yana olmadı hiç. British ile bayağı görüştüm, yumurta donasyonu için, tam karar verdim demişken illa eşiniz sperm versin dolduralım dediler, eşimde sperm sorunu yok ki, niye dondurulsun? Uygun donör çıkınca hemen kullanmak için mis. Tuhaf çünkü yumurta donoru bulunur hazırlanır, eşim de gider sperm verir, bana yumurta paylaşımı mi yapılıyor kısmını aklıma düşürdü, bilemedim. Firdevs Hanım hit gibi hiç içime sinmedi, görüşmedim. En son baku ve kibris ventus arasında kaldım, şimdilik ventusa karar verdim donör bekliyoruz, zaten orası ile ilgili de bir sorun çıkarsa, kibris defterini komple kapatıp bakuyu düşünüyorum...
Merhaba busbusa hamileliğin nasıl gidiyor?Merhaba evet oldum şuan oteldeyim yatıyorum
Yok ben tanem istemedim, yumurta donasyonu, Damla hanımla görüşmüştüm bende, sonra Erdal hoca ile fakat ısrarla eşinizin spermlerini dolduralım deyince, aklıma yatmadı, buna ben şu şekilde bakıyorum bana göre uygun olan bir başkasına göre uygun olmayabilir veya tersi o yüzden bende daha %100 karara varamadım, tam kafama yattı diyorum birsey çıkıyor, ventus ile görüşmede Emine hanım ile görüştüm ve Beril hoca ile, Beril hoca Türkiyeden Kıbrısa gitmiş 1 yıl olmuş, eski yorumlari cok guzel Turkiyede Beril hocanin onlara baktim, merkez yeni, yapay zeka kullanıyorlar, gun gun toplanan ve döllenen embriyolar takip edebiliyormusuz bir program üzerinden, bu kısım kafama yattı bu merkezde, bakude de fiyat uygun aynı işlemleri yapay zeka disinda uygun fiyata yapiyorlar, cok detaylı cevaplar aldim her soruya, benim soyleyebileceklerim bunlar, şuan için ventus diyorum ama dediğim gibi %100 net degilimBritishde kiminle görüştünüz? Ventus ile hamile kalan birini taniyormusunuz ?
Firdevs hanimdan hamile kalan birini duydum arkadasimdan kadın 45 yasinda 2 kızları olmus simdi yasindalar. Aslında eşim azerbaycanli ama Bakü’yü daha önce hiç duymadım. Birde biz kendimizi şubata hazırladık ama onlardan cevap mı gelecek donur bulundu diye. British donerlerimiz sertifikali demişti Erdal hocayla gorustum damla hanim ilgilendi her sorularima cevap verdi. Ventus te fiyat nedir sizdemi tandem istediniz?
Canim Ventusta fiyat ne kadar dediler sakincaai yoksa soyleyebilirmisin?Yok ben tanem istemedim, yumurta donasyonu, Damla hanımla görüşmüştüm bende, sonra Erdal hoca ile fakat ısrarla eşinizin spermlerini dolduralım deyince, aklıma yatmadı, buna ben şu şekilde bakıyorum bana göre uygun olan bir başkasına göre uygun olmayabilir veya tersi o yüzden bende daha %100 karara varamadım, tam kafama yattı diyorum birsey çıkıyor, ventus ile görüşmede Emine hanım ile görüştüm ve Beril hoca ile, Beril hoca Türkiyeden Kıbrısa gitmiş 1 yıl olmuş, eski yorumlari cok guzel Turkiyede Beril hocanin onlara baktim, merkez yeni, yapay zeka kullanıyorlar, gun gun toplanan ve döllenen embriyolar takip edebiliyormusuz bir program üzerinden, bu kısım kafama yattı bu merkezde, bakude de fiyat uygun aynı işlemleri yapay zeka disinda uygun fiyata yapiyorlar, cok detaylı cevaplar aldim her soruya, benim soyleyebileceklerim bunlar, şuan için ventus diyorum ama dediğim gibi %100 net degilim
Yumurta donasyonu için 6500euro dediler sadece donasyon, baku 4000 demişti, otel konaklama 5 yada 6 gun ve havalani merkez otel ulaşım dahil, sadece biletiniz ve akşam yemekleri size ait dediler, bakuye giden memnun kalan arkadaşlar yada memnun kalmayan arkadaslar yorum yapıp paylaşsa ne güzel olurdu...pek yorum bulamadım ben...kibrisdaki merkezler fiyatlari iyice uçurdu....Canim Ventusta fiyat ne kadar dediler sakincaai yoksa soyleyebilirmisin?
Haklisin bende ilkdefa Senden duyuyorum ben bu kibristakilere arastiratayim bakalım ne diyecekler?!Yumurta donasyonu için 6500euro dediler sadece donasyon, baku 4000 demişti, otel konaklama 5 yada 6 gun ve havalani merkez otel ulaşım dahil, sadece biletiniz ve akşam yemekleri size ait dediler, bakuye giden memnun kalan arkadaşlar yada memnun kalmayan arkadaslar yorum yapıp paylaşsa ne güzel olurdu...pek yorum bulamadım ben...kibrisdaki merkezler fiyatlari iyice uçurdu....
Kibristakiler yanlış oldu Bakudekikeri arastirayim demek istedimHaklisin bende ilkdefa Senden duyuyorum ben bu kibristakilere arastiratayim bakalım ne diyecekler?!
Ayy çok sevindim hadi hayırlısı canım, bende doğruya bakılırsa ventusu sizden forumdaki yazışmalardan duyunca iletişime geçmiştim benim de şimdilik kibris icin kararim orası, paylasimlariniz bize ışık olur inşallah... daha donör bakıyorlar bize henüz bir haber yok, eşim de acaba bakuyu mu seçsek diyor, kafamı karistiriyorArkadaşlar Ventus eşimi çağırdı. Pazartesi eşimle birlikte gidiyoruz. Sizi durumdan haberdar edeceğimi söylemiştim. Bakalım inşallah herşey güzel ilerler. Pazartesi Ventusla yüzyüze görüşmüş olacağım. Sizi daha net bilgilendirebilirim.
Bende Ventusla tedaviye başladım. Ventusu ilk doktorumdan duydum. 2 gün önce onların bir hastasının doğumunu yaptırdım dedi. Hatta Amerika’dan Kıbrıs’a gelen bir hastalarınında muayenesini yapmış. Saydığınız diğer kliniklerin hepsiyle görüştüm. Fakat Ventusta karar kıldım. Yapay zeka kullanıyor olmaları, Orada Hemşire Emine hanımın tutumu ilgisi, Dr Beril Hanım en ince ayrıntısına kadar incelemesi ve benimle online görüşme yapması karar vermemde çok etkili oldu. Tabi tüm bunlardan daha önemlisi sonuç. Sürecim devam ediyor bakalım sonuç ne olacak. Zamanınız varsa henüz karar vermediyseniz sürecimi buradan paylaşacağım. Takip edebilirsiniz.Britishde kiminle görüştünüz? Ventus ile hamile kalan birini taniyormusunuz ?
Firdevs hanimdan hamile kalan birini duydum arkadasimdan kadın 45 yasinda 2 kızları olmus simdi yasindalar. Aslında eşim azerbaycanli ama Bakü’yü daha önce hiç duymadım. Birde biz kendimizi şubata hazırladık ama onlardan cevap mı gelecek donur bulundu diye. British donerlerimiz sertifikali demişti Erdal hocayla gorustum damla hanim ilgilendi her sorularima cevap verdi. Ventus te fiyat nedir sizdemi tandem istediniz?
Ne güzel eşiniz azerbeycanliymis ben birazdan görüştüğüm merkeziniz linkini size özelden atayım, baku bizim için hiç bilinmeyen bir yer, belki eşinizin ülkesi olması sebebi ile bizden daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz, gerçi kibrisi da hiç bilmiyoruz orası ayri, ben herseyde bir hayir olduğuna inanırım hep ve Allahim inşallah bizleri doğru ve uzulmeyecegimiz yerlerle ve kisilerle karşılaştırsın. Baku ile ilgili detayli bilgi alırsanız, bende çok sevinirim paylasirsanizBritishde kiminle görüştünüz? Ventus ile hamile kalan birini taniyormusunuz ?
Gözünüz aydın olsun. İnşaallah kucağınızada alırsınız.Hepimiz alırız.Merhabalar zor ama güzel yolda Rabbim hepimizin kucaklarını doldursunbende yumurta donasyonu aşamasındayım 9 ocakta transferim yapılacak şuan kıbrısdayım çok merkezle konuştum en içime sinen hit oldu ilgi alaka güzeldi dr görüşme sağladım şuanlık herşey yolunda ilerliyor bebişlerimizi alıp döneceğiz
Amin canım sizin hangi hastaneGözünüz aydın olsun. İnşaallah kucağınızada alırsınız.Hepimiz alırız.Bende yarın gidiyorum Kıbrıs’a eşim sperm verecek. Lütfen sizde durumunuzdan bizi haberdar edin
VentusAmin canım sizin hangi hastane
Her şey gönlünce olsun canım sağlıkla alırız kucağımıza inşallahVentus
Evet canım Bakü daha uygun inşallah bende oraya gideceğim ama 2 doktor arasında karar veremiyorum 2 side çok iyiYumurta donasyonu için 6500euro dediler sadece donasyon, baku 4000 demişti, otel konaklama 5 yada 6 gun ve havalani merkez otel ulaşım dahil, sadece biletiniz ve akşam yemekleri size ait dediler, bakuye giden memnun kalan arkadaşlar yada memnun kalmayan arkadaslar yorum yapıp paylaşsa ne güzel olurdu...pek yorum bulamadım ben...kibrisdaki merkezler fiyatlari iyice uçurdu....
Hangi Hotel de kaldınızBende Ventusla tedaviye başladım. Ventusu ilk doktorumdan duydum. 2 gün önce onların bir hastasının doğumunu yaptırdım dedi. Hatta Amerika’dan Kıbrıs’a gelen bir hastalarınında muayenesini yapmış. Saydığınız diğer kliniklerin hepsiyle görüştüm. Fakat Ventusta karar kıldım. Yapay zeka kullanıyor olmaları, Orada Hemşire Emine hanımın tutumu ilgisi, Dr Beril Hanım en ince ayrıntısına kadar incelemesi ve benimle online görüşme yapması karar vermemde çok etkili oldu. Tabi tüm bunlardan daha önemlisi sonuç. Sürecim devam ediyor bakalım sonuç ne olacak. Zamanınız varsa henüz karar vermediyseniz sürecimi buradan paylaşacağım. Takip edebilirsiniz.
Sorularınızın konuyla ne gibi bir alakası olduğunu anlayamadım. Kliniğe yakın bir otelde kaldık. Fakat bu cevabın size nasıl bir faydası olacak bilemedim.Hangi Hotel de kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?