• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu ile tup bebek yaptiranlar

Evet, ilk oğlum normal tüp bebek.
Oğlundan sonra 6 defa transfer oldum. Hiçbiri tutmadi.
Benim yaşım 38 ve eşim 42. Bende talasemi harici birde romatizma var. Tüp bebek tedavi sürecinde ilaclarimi kullanamiyorum ve çok ağrım oluyor malasef.
Yumurtam var ama aldığım ilaçlardan baya sağksizlar. Toplamda 12 embriyo transfer edildi ve Hiçbiri tutmadi malasef.
Ben 36 yaşındayım 10 tane taoplandi 1 embriyo elde edildi 2ci toplamada 2 dedi bugün 4gunu yarın 5ci herşey yarın belli olacak bazı vitaminler var onları alsanız çok işe yariyormus

Evet benim olması gerekiyor benim normalde çocuğum var sadece hala uyumlu yada doku uyumlu bebek için tüp bebek yapiyorum en küçük oğlum genetik hasta talasemi bunun için ilik nakli olması gerek donor bulamayinca uygun kardeş dediler Dr lar
Bende aynı durumdayım çocuğum talasemi majör tüp bebek ile doku uyumlu kardeş için uğraşıyorum 7 embriyo gönderdik haber bekliyoruz

Evet ismim Tuğba canım bugün konuştuk İsmet hocayla 10tane topladı sadece 2tanesi 3gune geldi İsmet hoca yaptı degilmi size bebeği bu arada tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın 🙏
Memnun oldum canım tekrardan oh çok şükür benimde 3 tanesi 5.gun emriyosu oldu 1 tanesini transfer ettik çok şükür tuttu geride 2 tanesi kaldı Evet evet İsmet hocanın hastasıyım bende o transferimi gerceklestirdi 😚Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim İnslalah sana da nasip olur ♥️ Amin inşallah 🤲

Memnun oldum canım tekrardan oh çok şükür benimde 3 tanesi 5.gun emriyosu oldu 1 tanesini transfer ettik çok şükür tuttu geride 2 tanesi kaldı Evet evet İsmet hocanın hastasıyım bende o transferimi gerceklestirdi 😚Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim İnslalah sana da nasip olur ♥️ Amin inşallah 🤲
Amin inşallah canım dua et hamilelerin duası kabul olur ❤️iyiki İsmet hocama gittin hayirlisiyla sağlıkla kucağına al doğumu burdami yapacaksın

Bende aynı durumdayım çocuğum talasemi majör tüp bebek ile doku uyumlu kardeş için uğraşıyorum 7 embriyo gönderdik haber bekliyoruz
Cidimisiniz ay ben çok geçmiş olsun demekki benim gibi sizde evlaniz için cabaliyorsunuz rabbim kolaylaştırsin. Nerde yaptınız benim Instagram adresim tubi_ufa lütfen yazarmisn

Cidimisiniz ay ben çok geçmiş olsun demekki benim gibi sizde evlaniz için cabaliyorsunuz rabbim kolaylaştırsin. Nerde yaptınız benim Instagram adresim tubi_ufa lütfen yazarmisn
İstek gönderdim. Evet uğraşıyorum hayırlısı umarım uyumlu vardır embriyo içinde

Ben dayanamayıp bugün hocayı aradım bugün 6 ci gün dedi bana busefer basrisiz oldu yani elimizde hic embriyok dedi ama halan ilerliyor dedi çok bişey bekleme dedi 😢
Zaten 5 gün en fazla 6 .güne kadar tutuyolar canım üzüldüm ama yeniden deniyebilirisniz inşallah sorunsuz emriyoların çıkar başka ne dedi yani olmazsa ne gibi yol izlicek

Çok olumlu konuşmuyor devamlı yaşımı öne sürüyor yani daha fazlasını bekleme dedi bende başka Dr bakacak 3 aya sonra biraz dinlenecgim prp yapan var ozon tedavisiyopan doktorlar var bu beni saldı çok iyi ama bana iyiliği değil icraatı lazım ve zataen çok pahalı birde

Çok olumlu konuşmuyor devamlı yaşımı öne sürüyor yani daha fazlasını bekleme dedi bende başka Dr bakacak 3 aya sonra biraz dinlenecgim prp yapan var ozon tedavisiyopan doktorlar var bu beni saldı çok iyi ama bana iyiliği değil icraatı lazım ve zataen çok pahalı birde
Normalde toplu alıyor bütün işlemleri ama yaşla alakası yoktur sanmıyorum ama yapilicak başka bir şey yok mu yani yeniden deneme yapmıyor mu ?Yani canım hemen olmasını bekleme ben bile 5.denemeden sonra nasip oldu bir bakmışsin hemen olmuş bu işler biraz sabır işi onu öğrendim yani ama tabiki başka doktorlara da bak istersen dr.hit var bir de onu dene istersen değişiklik yapicaksan gidenlerin hepsi memnun ondan bir şansını dene istersen ondan sonra diğer işlemleri yaptır

Merhabalar. Hem benim hemde eşimin ailesinde erkek çocuk veya torun yok geneli 2 kiz veya 3 kız. Benim de dünyalar guzeli 1 kızım var. 2. Çocuğumuzu denedik onunda cinsiyeti kız. Ben de ailemde rabbim nasip ederse erkek bebeğimiz olsun istiyoruz. Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah. Çocuklarımiz normal birliktelikle oldu herhangi bir tedaviyle felan olmadi 🙏 Sorum şu; Kıbrıs'a cinsiyet için giden var mı? Süreç nasıl ilerliyor? Ücret ne kadar ? Cinsiyet için gitmeyi düşünüyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler ❤️🙏

Merhabalar. Hem benim hemde eşimin ailesinde erkek çocuk veya torun yok geneli 2 kiz veya 3 kız. Benim de dünyalar guzeli 1 kızım var. 2. Çocuğumuzu denedik onunda cinsiyeti kız. Ben de ailemde rabbim nasip ederse erkek bebeğimiz olsun istiyoruz. Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah. Çocuklarımiz normal birliktelikle oldu herhangi bir tedaviyle felan olmadi 🙏 Sorum şu; Kıbrıs'a cinsiyet için giden var mı? Süreç nasıl ilerliyor? Ücret ne kadar ? Cinsiyet için gitmeyi düşünüyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler ❤️🙏
Canım merhaba rabbim çocuklarına kavuştursun inslallah seni ne güzel brnxe cok kız çocuk istedim rabbim nasip etmedi erkek şu an hamileyim 🙏 Ben kız erkek ayırt etmiyorum normalde aslında sağlıklı olması benim icin önemli daha çok ben hep tedavi gördüm Kıbrıs'ta çok gittim geldim evet cinsiyet seçimi var onun için ekstra ücret oduyosun ben bunu talep etmedim zaten kız erkek diye şu anda ne kadar ücreti Bilmiyorum

Canım merhaba rabbim çocuklarına kavuştursun inslallah seni ne güzel brnxe cok kız çocuk istedim rabbim nasip etmedi erkek şu an hamileyim 🙏 Ben kız erkek ayırt etmiyorum normalde aslında sağlıklı olması benim icin önemli daha çok ben hep tedavi gördüm Kıbrıs'ta çok gittim geldim evet cinsiyet seçimi var onun için ekstra ücret oduyosun ben bunu talep etmedim zaten kız erkek diye şu anda ne kadar ücreti Bilmiyorum
Amin çok teşekkür ediyorum. Rabbim sizin yavrulariniza da sağlık şifa versin, emeklerinizi boşa cikarmasin inşallah 🙏 Eşim araştırmış Kıbrıs'taki hastanelerden fiyat almış. 5000 Euro demişler. Benim kafama takılan soru şu oldu, bizim sperm veya yumurta donoru ihtiyacımız yok, sadece spermlerden erkek bulunup benim yumurtama enjekte edilecek. Araştırdım ama sağlıklı bir cevap bulamadım bir yerde 😏😔

Normalde toplu alıyor bütün işlemleri ama yaşla alakası yoktur sanmıyorum ama yapilicak başka bir şey yok mu yani yeniden deneme yapmıyor mu ?Yani canım hemen olmasını bekleme ben bile 5.denemeden sonra nasip oldu bir bakmışsin hemen olmuş bu işler biraz sabır işi onu öğrendim yani ama tabiki başka doktorlara da bak istersen dr.hit var bir de onu dene istersen değişiklik yapicaksan gidenlerin hepsi memnun ondan bir şansını dene istersen ondan sonra diğer işlemleri yaptır
Bugün tekrardan oturduk konuştuk son deneme yapacağım 3 ay sonra Allah’ın izniyle olur bu sefer bakalım du et bana ☺️

Amin çok teşekkür ediyorum. Rabbim sizin yavrulariniza da sağlık şifa versin, emeklerinizi boşa cikarmasin inşallah 🙏 Eşim araştırmış Kıbrıs'taki hastanelerden fiyat almış. 5000 Euro demişler. Benim kafama takılan soru şu oldu, bizim sperm veya yumurta donoru ihtiyacımız yok, sadece spermlerden erkek bulunup benim yumurtama enjekte edilecek. Araştırdım ama sağlıklı bir cevap bulamadım bir yerde 😏😔
Britis var Lefkoşa’da bence çok iyi bende sonradan pişman oldum gitmediğime birde hit var Halil İbrahim tekin magosada

Amin canım inşallah 🤲🙏Yani o dediğiniz işlemi o zaman Kıbrıs'ta değil İstanbul'da yada Türkiye'de yaptırabilirsin ama tüp bebek merkezleriyle görüş istersen Kıbrıs'ta o şekilde yapiyolar mi bilmiyorum ama Kıbrıs'ta donör yada tüp bebek yapiyolar biliyorum o yüzden net bir bilgim yok canım pek

Merhaba ben mayıs ilk haftası kibris yumurta donasyonu için dr hit e gitcem.yumurta donasyonu yaptıranlar olumlu olumsuz yorumlarınızı alabilirmiyim. Çok heyecanlıyım teşekkürler
Merhaba nasılsınız.Bebeklerinize çok sevindim.sag salim kucağınıza alın inşallah.
Yumurta donasiyonu ne kadara mal oldu acaba bizde düşünüyoruz.

Merhaba nasılsınız.Bebeklerinize çok sevindim.sag salim kucağınıza alın inşallah.
Yumurta donasiyonu ne kadara mal oldu acaba bizde düşünüyoruz.
Merhaba arkadaşlar 5 gündür kadinlar kulubunu takip ediyorum ve en çok duyduğum isimlerden biri dk Hit bende baya arastirdim dk Firdevs hanim var mucize ekibinden miracle hospital British ivf var Damla hanimla gorstum doktor Erdal bey ile konuştümsek ben tandem istedim pgd li cinsiyet British 10 bin Euro dedi dk hit 9bin Euro mucize ekipte 7bin Euro dedi
Sanirim dk Hit e yaptircam siz ne dusunuyorsunuz

Back