• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu ile tup bebek yaptiranlar

İyi akşamlar arkadaşlar ben konuyu açan. yorumları tam okuyamadım ama anca girdim Allah isteyen hepinize nasip etsin biz 27 haftalık olduk bi kız bi erkek Allah hepinize sağlıkla nasip etsin inanın dua edin bol havuc cig kabak çekirdeği hazır şu tüketin eğilip kalkıp uzanmayin banada dua edin erken doğum riski çok yüksek herseyi hazırladık ne kadar sabredebilirsek.hepinizin göbüşü dolması dileğiyle

İyi akşamlar arkadaşlar ben konuyu açan. yorumları tam okuyamadım ama anca girdim Allah isteyen hepinize nasip etsin biz 27 haftalık olduk bi kız bi erkek Allah hepinize sağlıkla nasip etsin inanın dua edin bol havuc cig kabak çekirdeği hazır şu tüketin eğilip kalkıp uzanmayin banada dua edin erken doğum riski çok yüksek herseyi hazırladık ne kadar sabredebilirsek.hepinizin göbüşü dolması dileğiyle
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah siz hit de mi oldunuz donasyonu ve kaç bin Euro

Gemiyle gittim canm doktorum başka bi doktor önermişti ben araştırdım hit daha güven verdi hayir donör ü gormyorsunuz

Rabbım isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza alın.Bende ayni süreçteyim şu an. Kıbrıs yumurta donasyona karar verdik eşimle. Araştırmaya başladim. Merkez ve doktor araştırması yapıyorum. Umarım hepimiz mutlu oluruz. Doktor hit mi tavsiye ediyorsunuz. Başka bir önerisi olan var mi

Merhaba bende İsmet hocayla tedavi oluyorum bugün opu oldum hatta sizin nasildi memnun kaldınız mı doktorumuzdan
Merhaba canım aaa cok sevindim canım cok iyi geçmiş olsun nasıl geçti vala Benim cok şükür iyi cok memnunum doktorumdan İsmet hocayı çok severim uzun zamandır tedavide beraber devam ediyoruz tavsiye ederim ♥️ kesinlikle ismin Tuba değil mi ?Ben şu an hamileyim 13 haftalık

Evet ismim Tuğba canım bugün konuştuk İsmet hocayla 10tane topladı sadece 2tanesi 3gune geldi İsmet hoca yaptı degilmi size bebeği bu arada tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın 🙏

Evet benim olması gerekiyor benim normalde çocuğum var sadece hala uyumlu yada doku uyumlu bebek için tüp bebek yapiyorum en küçük oğlum genetik hasta talasemi bunun için ilik nakli olması gerek donor bulamayinca uygun kardeş dediler Dr lar

Sormasi ayip, oglunuz alfa talasemi hastasimi?
Ben beta talasemi hastasiyim (küçük telasemi olarak geciyor).

Embriyolari genetiklimi transfer edeceksiniz?

Kusura bakmayin, çok soru sordum ama bende beta talasemi ve Eşimin baba tarafinda alfa talasemi olduğu için korkup yumurta donosyonuna karar verdim.

İnşallah yakin zamanda kucağınız dolar.

Kusura bakmayin, çok soru sordum ama bende beta talasemi ve Eşimin baba tarafinda alfa talasemi olduğu için korkup yumurta donosyonuna karar verdim.

Merhaba beta talasami hastası canım
Ama siz normal tüp bebek yapa bilirsiniz sadece genetige gider orda eğer sagliksizsa koymazlar bunun için en iyi hastane Memorial İstanbul

Birde nerde yaptiriyorsunuz Kıbrıs'ta mi hangi hoca buna karar verdi

Merhaba beta talasami hastası canım
Ama siz normal tüp bebek yapa bilirsiniz sadece genetige gider orda eğer sagliksizsa koymazlar bunun için en iyi hastane Memorial İstanbul

Evet, ilk oğlum normal tüp bebek.
Oğlundan sonra 6 defa transfer oldum. Hiçbiri tutmadi.
Benim yaşım 38 ve eşim 42. Bende talasemi harici birde romatizma var. Tüp bebek tedavi sürecinde ilaclarimi kullanamiyorum ve çok ağrım oluyor malasef.
Yumurtam var ama aldığım ilaçlardan baya sağksizlar. Toplamda 12 embriyo transfer edildi ve Hiçbiri tutmadi malasef.

Birde nerde yaptiriyorsunuz Kıbrıs'ta mi hangi hoca buna karar verdi

Ben almanyadayim.
Aslinda doktorlar kendi yumurtamla devam dediler ama benim dayanacak gücüm kalmadi.
Sadece talasemi olsa belki atlatirdim ama üstüne romatizma eklenince iş iyicene zorlaşıyor. Hormonlar romatizmami kudurtuyor ve hamile kalmaya çabaladığim sürece etkili ilaçları alamiyorum.

Oğlunuz ağır geçiriyor galiba hastalığını. Bende yorgunluk harici şimdilik başka semptom yok

Ben almanyadayim.
Aslinda doktorlar kendi yumurtamla devam dediler ama benim dayanacak gücüm kalmadi.
Sadece talasemi olsa belki atlatirdim ama üstüne romatizma eklenince iş iyicene zorlaşıyor. Hormonlar romatizmami kudurtuyor ve hamile kalmaya çabaladığim sürece etkili ilaçları alamiyorum.

Oğlunuz ağır geçiriyor galiba hastalığını. Bende yorgunluk harici şimdilik başka semptom yok
Yok çok şükür ağır değil her ay kan mi alıyorsunuz peki oğlum her ay kan aliyor intagram adresimi vereyim tubi_ufa

Back