• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu 2024

Kalınlık maşallah çok güzelmiş, bende maalesef birde ilaçlarla ancak 7mm civarı oluyor, o yüzden bu sürece bir türlü başlayamıyorum, şimdi akupuntura başlayacağım inşallah bu hafta, çünkü ilaçlarla istenilen kalınlığı ulaşmıyor, rahim filmi de mutlaka çektirin arkadaşlar, benimki çok şükür temiz çıktı fakat hep 3 çizgi oluyor ama 7mm üstüne çıkmıyor, üzgünüm tabi bu duruma...ve sanki çaresiz gibi hissediyorum artık...
Hiç ümitsizliğe kapılma 🙏 rahim kalınlığı bir ay bir diğer ayı tutmayabiliyor. Akupunktur da şifa olsun inşallah. Tez zamanda güzel sonuçlarla sen de sürece başlayacaksın inanıyorum 💕

Kalınlık maşallah çok güzelmiş, bende maalesef birde ilaçlarla ancak 7mm civarı oluyor, o yüzden bu sürece bir türlü başlayamıyorum, şimdi akupuntura başlayacağım inşallah bu hafta, çünkü ilaçlarla istenilen kalınlığı ulaşmıyor, rahim filmi de mutlaka çektirin arkadaşlar, benimki çok şükür temiz çıktı fakat hep 3 çizgi oluyor ama 7mm üstüne çıkmıyor, üzgünüm tabi bu duruma...ve sanki çaresiz gibi hissediyorum artık...
Ümitsizliğe kapılma lütfen,mutlaka bir yolu vardır,her ay değişebilir sonuna kadar devam edersin hayırlı haberler alırsın inşallah 🧿☺️

Ümitsizliğe kapılma lütfen,mutlaka bir yolu vardır,her ay değişebilir sonuna kadar devam edersin hayırlı haberler alırsın inşallah 🧿☺️
Çok candansiniz arkadaslar ❤️ sagolun, aynı dertten muzdarip olunca güzel dilekler duymak bile insana iyi geliyor, inşallah hepimiz bu yolda bizim için hayırlı olan güzel sonuçlara ulaşırız...🥰

Merhaba arkadaşlar. Size kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum. Yaşım 41 7 aylık bir ölü doğumum oldu 1 dış gebeliğim ve 4 düşük yaşadım. FSH ım yıllardır 18-21 arası gidip geliyordu AMH ım da son 2 yıldır 0,7 civarlarına düşmüştü. 5 tüp bebek tedavisi gördüm 1-2 yumurtam oluşuyor onlar da ya 5.günü göremedi ya da PGT den olumsuz döndü. Transfer yapılamadı. O kadar iğne ilaç ve yanında harcanan para da cabası. Hepsi çöp oldu. En son eşimle yumurta donasyonuna karar verdik. Ben olaya hep organ nakli gibi baktım. 9 ay taşıyacağım onun annesi ben olacağım babası da zaten eşim dedim. Ve Bakü’de Medical Plaza ile iletişime geçtik 2 ay yazıştık ve burada o kadar olumsuz yorum yapılmasına rağmen ekibin bizimle ilgilenmesi bizim güvenimizi kazanmaya yetti Geçen ay ilk önce eşim gitti sperm verdi 5.gün de ben gittim transferim yapıldı. 3 Embriyo transfer edildi 28.11 tarihinde az evvel de Betahcg sonucum 498,79 çıktı. Diyeceğim o ki önyargılı olmayın birinin kötü deneyimi sizi de kötü etkilemesin. 💕

Birsey sormak istiyorum canım, seni de rahatsız ediyorum, donasyona hazırlanırken sanırım adetin ikinci günü başlanıyor tedaviye, senin rahim hazırlığında doktor hangi ilaçları vermişti ve kac gün kac tane kullanmistin? Birde transfer adetin kaçıncı günü gerçekleşmişti? Bende bakuyu ciddi ciddi düşünmeye başladım da acaba onların rahim hazırlamaya ilaç protokolü nedir diye merak ettim, gerçi bu kişiye göre de değişir ama yinede cavaplayabilirsen çok sevinirim🥰

Merhaba canım ben adetin ikinci günü 9 kasımda rahim kalınlığını ölçtürdüm ve TSH PRL E2 ve progesteron a baktırdım. Tahlil sonuçlarıma bakarak ilk önce estrofem e başladım günde 2 adet ve günde 1adette elenatal aldım . 4 günün sonunda estrofem günde 3adet almaya devam ettim. Transfere 5gün kala progestan fitile başladım sabah akşam ikişer adet. Transferden sonra da gün aşırı tek doz 50lik progestan iğne vurdurdum. İlaçlara hala devam ediyorum. Transfer 28 kasımda yapıldı.

Üzülmeyin bu defa olacak inşallah. Kimileri bazı şeyleri hayatta çok kolay elde eder. Tepsi de sunulmuş gibi. Ama kıymeti olmaz. Kimileri de mücadeleyle elde eder. Bedel öder bizim gibi. Ama kıymet bilinir ve şükür edilir. Biliyorum ki artık Rabbim bizi güldürecek.
Diline sağlık canım aamin inşallah herkesin imtihanı farklı işte bizimde payımıza bu düştü Rabbim sabrımızı mukafatlandircak inanıyorum bende inşallah hepimize nasip etsin 🤲

Merhaba canım ben adetin ikinci günü 9 kasımda rahim kalınlığını ölçtürdüm ve TSH PRL E2 ve progesteron a baktırdım. Tahlil sonuçlarıma bakarak ilk önce estrofem e başladım günde 2 adet ve günde 1adette elenatal aldım . 4 günün sonunda estrofem günde 3adet almaya devam ettim. Transfere 5gün kala progestan fitile başladım sabah akşam ikişer adet. Transferden sonra da gün aşırı tek doz 50lik progestan iğne vurdurdum. İlaçlara hala devam ediyorum. Transfer 28 kasımda yapıldı.
O kadar ayrıntılı içten paylaşmışsinki çok teşekkür ederim❤️, allahim hepimize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah, hepimiz çok yorgun savaşcilariz bu yolda...ve bizi bizden baska kimse anlayamaz...o yuzden iyiki buraya gec de olsa uye olmusum, hep okur ama uyelige cesaret edemezdim, hayat paylastikca güzel.... 🥰

Aminn 🙏🏻 neyse ki baküdende pozitif haberleri aldık, artık kararım net baküye gideceğim inş 🙏🏻
Bende uzun bir zamandır Kıbrıs'da adı geçen geçmeyen birçok merkez ile görüşmüştüm, tam bu merkez kafama yattı dediğim anda illa bir hoşuma gitmeyen durum oldu (ya soylenen sonrasında unutuldu, ya cok ilgi gosterip ses seda cikmadi, ben birde cok detayli hep sordum herseyi, ki buna da hakkimiz oldugunu dusunuyorum, hem maddi hem manevi zor bir durumdayiz, tabi ki detayli soru soracagim) özelden (ki henüz ozel msj nasılsın yazılır daha bakmadım bilmiyorum yeni olduğumdan) isteyen arkadas ile kendi tecrubelerimi tek tek paylaşabilirim, burdan etik olmaz diye düşünüyorum çünkü benim kafama yatmayan diğer arkadaşın kafasına yatmış olur direk etkilemek istemem, neticede burda baku de gündeme gelince orayla da bir görüşeyim dedim, hatta önce hangi merkez bilmediğimden farklı bir yere msj atmışım, neyse ki burda bakude yaptıran arkadaş yardımcı oldu, buldum yeri ve görüştüm açıkçası bana daha net sorduğum her soruya detayli cevaplar verildi fiyat olarak da Kıbrısa göre daha uygun, ciddi ciddi düşünüyorum bakuyu, ama keşke tecrübelerini paylaşan baku ile ilgili daha fazla arkadaş olsa, İnternet'de pek birsey bulamadım, varsa tecrübe edinen arkadaşlar çok sevinirim❤️

Kızınız kaç yaşında ? Çocuğunuz bugün kardeş ister, yarın istemez. Çocuğunuz kardeş istiyor diye kim olduğu ve kaç kişiye daha yumurtaları verildiği bilinmeyen rastgele bir vericinin çocuğuna sahip olmak istiyor musunuz gerçekten ?

Çok mu zenginsiniz ?

Ve kaç tane kardeşi var ilerde bu kardeşle tanışıp sevgili hatta eş olma ihtimali ve buna sebeb olmak ayrı bir mevzu

Ve kaç tane kardeşi var ilerde bu kardeşle tanışıp sevgili hatta eş olma ihtimali ve buna sebeb olmak ayrı bir mevzu
Arkadaşlar kusura bakmayın, fakat biz burda anne olma yolunda çok zorluk yaşayan kadınların, ve anne olmak illa çocuk ile kan ve gen bağı ile olmuyor, bu yüzden hiç kimsenin kimseyi bu tarz yorumlarla rencide etmeye hakkı yok, çünkü güzel düşünce evrenden güzel düşünce olarak kişiye geri döner... ülkemizde yaşanan rezil ensesi ilişkiler mevcut iken kimsenin de bu tarz, kusura bakmayın yorumları burda yapma hakkı yok, eğer bu konuları bu kadar kafaya takıyor iseniz, lütfen gerçekte yaşanan ensesi ilişkilerle ilgilenin, insanlara bir faydanız olur en azından...

Bende uzun bir zamandır Kıbrıs'da adı geçen geçmeyen birçok merkez ile görüşmüştüm, tam bu merkez kafama yattı dediğim anda illa bir hoşuma gitmeyen durum oldu (ya soylenen sonrasında unutuldu, ya cok ilgi gosterip ses seda cikmadi, ben birde cok detayli hep sordum herseyi, ki buna da hakkimiz oldugunu dusunuyorum, hem maddi hem manevi zor bir durumdayiz, tabi ki detayli soru soracagim) özelden (ki henüz ozel msj nasılsın yazılır daha bakmadım bilmiyorum yeni olduğumdan) isteyen arkadas ile kendi tecrubelerimi tek tek paylaşabilirim, burdan etik olmaz diye düşünüyorum çünkü benim kafama yatmayan diğer arkadaşın kafasına yatmış olur direk etkilemek istemem, neticede burda baku de gündeme gelince orayla da bir görüşeyim dedim, hatta önce hangi merkez bilmediğimden farklı bir yere msj atmışım, neyse ki burda bakude yaptıran arkadaş yardımcı oldu, buldum yeri ve görüştüm açıkçası bana daha net sorduğum her soruya detayli cevaplar verildi fiyat olarak da Kıbrısa göre daha uygun, ciddi ciddi düşünüyorum bakuyu, ama keşke tecrübelerini paylaşan baku ile ilgili daha fazla arkadaş olsa, İnternet'de pek birsey bulamadım, varsa tecrübe edinen arkadaşlar çok

Merhaba. Banada 7 sene önce erken menopoz dendi.2 tüp bebek denemem var, sonrasında erken menopoz başlangıcı olduğu için tutmaz dendi. Yani burda öyle böyle konuşuyor herkes ama menopoz olduktan sonra tup bebek olmaz arkadaşlar, olursa mucize, rabbim nasip edecekse o zaman tüp bebeksizde olur. ben birsuru dr a gittim hepsi olmaz dedi. En son içimde kalmasın diye bir sürü muayene parası verip bahçeci ye gittim ve orda bir sürü Dr olmasına rağmen özellikle Mustafa bahçeci ye gittim. Çok iyi bir Dr ve çok ilgilendi. Bana net olarak şöyle dedi. Eğer adet gormuyorsan olmaz, denemeye deneriz ama boşuna para vermiş olursun. Eğer adet görüyor olsaydın tek yumurtayla bile denenirdi, ama adet gormuyorsan olmaz dedi. Sonra ben evlat edinmeyi arastirdim bayağı bi, hatta kesin kafaya koydum evlat edinecektim. Sonuçta anne olmak emektir, bazıları doğurduğunu çöpe atiyorken bazıları dogurmadigini başının üstünde taşır. Herneyse evlat edinmek için kuruma başvurdum, herşey okeydi benim için kabulümdü. Ama kurumdan bana söyledikleri tek birşeye takıldım ve vazgeçtim. Buradaki çocukların aileleri yarın olurda çocuğu geri almak için mahkeme açarsa mahkemeyi kazanıp geride alabilirler sizden dedi. Bu 2 sene sonrada olabilir, 5 sene sonrada olabilir.mahkemeyi kazanamayadabilirler ama kazanadabilirler dedi.bunun için sizden kesin alamazlar diyemem bunları bilmeniz lazım en baştan dedi. Ve ben bunu kaldıramam, ben ondan ayrılamam. O yüzden bu işe hiç girmedim ve donasyon düşünmeye karar verdim. Ama aynı sizin gibi olumsuz sonuclanirsa diye çok korkuyorum.o yüzden senelerdir sadece araştırma aşamasındayım. Şu aralar içim en çok bakü ye ısındı , bakalım Kıbrıs ve bakü arasında karar verme aşamasındayım. Sizin içinde hayırlısı ne ise o olsun inş 🤲🏻
Donasyon kararı almadan önce bende çocuk esirgeme kurumuna gittim. Sonuçta benim çocuğum diye bağrıma bastığım bir çocuk benimdir dedim. Fakat kurumdan şöyle bir yanıt aldım. Anne ve çocukla arasında en fazla 40 yaş olmalı. Ben 48 yaşındayım ve bana bu durumda 8 yaşında bir çocuk verebileceklerdi. Bunun içinde sıra bekleyecektim. Belki bu sıra seneler sonra gelecekti. Bu durumda verecekleri çocukta daha büyük olacaktı. 8 yaşında ki çocuk sizin eğitiminizi nasıl alır. Sizi nasıl sahiplenir. Dediler sizi koruyucu aile yapalım. Bu durumda da çocuğu kurum aracılığla hafta bir gün ailesi ile görüştürmek zorundasınız. (Aile ceza evinde olabilir. Anne hayat kadını olabilir. ) Ha onun içinde sıraya gireceksiniz.Eşim bu duruma sıcak bakmadı. Çocuk nereye ait olduğunu kestiremez dedi. Yardım kuruluşlarına gittim. Ben savaş mağduru bir çocuk alabilirim diye. Böyle bir durum söz konusu değil devlet buna izin vermiyor dediler. Şimdi buradan akıl verip ahkam kesen arkadaşlara söylüyorum. Biz bu karara keyfi ve kolay varmadık. Biz de isterdik herşeyiyle bizim bir çocuğumuz olsun.

Ahkam kesen arkadaşlara bir lafım daha var. Siz hiç gündüz kuşağı izlemiyorsunuz galiba kadının 5 çocuğu var hepsi de farklı adamlardan ve kocasının nüfusuna kayıtlı. Bu mu şimdi iyi ana, bu kadın mı topluma ve insanlığa faydalı birey yetiştirecek. Ve maalesef ki bu tür kadınlar toplumda azımsanmamak kadar fazla sayı da. Şimdi burada aile olmaya çocuk sahibi olmaya çalışan. Ve onları yetiştirmek topluma kazandırmak için uğraşmak isteyen bizleri mi eleştiriyorsunuz 🤬

Arkadaşlar kusura bakmayın, fakat biz burda anne olma yolunda çok zorluk yaşayan kadınların, ve anne olmak illa çocuk ile kan ve gen bağı ile olmuyor, bu yüzden hiç kimsenin kimseyi bu tarz yorumlarla rencide etmeye hakkı yok, çünkü güzel düşünce evrenden güzel düşünce olarak kişiye geri döner... ülkemizde yaşanan rezil ensesi ilişkiler mevcut iken kimsenin de bu tarz, kusura bakmayın yorumları burda yapma hakkı yok, eğer bu konuları bu kadar kafaya takıyor iseniz, lütfen gerçekte yaşanan ensesi ilişkilerle ilgilenin, insanlara bir faydanız olur en azından...
Kesinlikle haklısınız. Kimse karşısındakinin ayakkabısını giymeden yorum yapmasın lütfen.

Ahkam kesen arkadaşlara bir lafım daha var. Siz hiç gündüz kuşağı izlemiyorsunuz galiba kadının 5 çocuğu var hepsi de farklı adamlardan ve kocasının nüfusuna kayıtlı. Bu mu şimdi iyi ana, bu kadın mı topluma ve insanlığa faydalı birey yetiştirecek. Ve maalesef ki bu tür kadınlar toplumda azımsanmamak kadar fazla sayı da. Şimdi burada aile olmaya çocuk sahibi olmaya çalışan. Ve onları yetiştirmek topluma kazandırmak için uğraşmak isteyen bizleri mi eleştiriyorsunuz 🤬
Canım arkadaşım sen benden çok yaşayacaksın, inan bende aynı şekilde tv deki gündüz kuşağı programlarını örnek verecektim, ama sonra değmez, anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az gelir dedim, kendini hiç yorma, güzel yüreğin ile tedaviye odaklaklan, biz güzel düşünelim, çünkü bizler evlat sahibi olmak için kendimizden vaz geçmiş kadınlarız, sırf bu yüzden bile kendimizle gurur duymamız gerekir, ben zaten o arkadaşın saçma sapan yorumu şikayet ettim...burda her farkli arkadasin satırı okurken, evet aynı ben, evet bu msj da aynı benim yaşadıklarım dedim ve gözlerim dolu dolu oldu zaman zaman....

Yatmadan biraz da gülelim arkadaşlar, bence bu yorumları yapan MssPare isimli arkadaş tam tersi kendini gündüz kuşağı programlarına fazla kaptırmış bir arkadaş 🤣🤣🤣 onları izlemeye devam etsin, hayal gücüne büyük katkı yaptığı belli oluyor😂😂😂...

Hanımlar lütfen tartışmayın, kardeş mevzularına girmeyin zira topiğe yazan kadınlar 18 yaşında değil gayet yetişkin insanlar, enine boyuna düşünerek karar vermişlerdir.

Yatmadan biraz da gülelim arkadaşlar, bence bu yorumları yapan MssPare isimli arkadaş tam tersi kendini gündüz kuşağı programlarına fazla kaptırmış bir arkadaş 🤣🤣🤣 onları izlemeye devam etsin, hayal gücüne büyük katkı yaptığı belli oluyor😂😂😂...
Bunlar çete gibi sanki,donasyonla ilgili her konunun altında birleşiyolar,kırarmıyım üzermiyim diye düşünmüyolar ya,derdine çare arayan insana bişey söylerken 10 kere düşünürsün kurduğun cümleyi tartarsın,kendini koyarsın yerine,yargı dağıtmak için her konuya burunlarını sokuyolar sadece

Back