• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu 2024

Bunlar çete gibi sanki,donasyonla ilgili her konunun altında birleşiyolar,kırarmıyım üzermiyim diye düşünmüyolar ya,derdine çare arayan insana bişey söylerken 10 kere düşünürsün kurduğun cümleyi tartarsın,kendini koyarsın yerine,yargı dağıtmak için her konuya burunlarını sokuyolar sadece
Bak geldi hemen şimdi diğerleri de damlar”kızlar koşun bize laf sokuyolar siz de beğenmedi yapın intikam alalım çünkü biz kötüyüz”bir iki de ahlak dersi verin,izlediğiniz hint dizilerinden de bi seneryo patlatın lütfen buna çok ihtiyacımız var

Bak geldi hemen şimdi diğerleri de damlar”kızlar koşun bize laf sokuyolar siz de beğenmedi yapın intikam alalım çünkü biz kötüyüz”bir iki de ahlak dersi verin,izlediğiniz hint dizilerinden de bi seneryo patlatın lütfen buna çok ihtiyacımız var
Bosver arkadasim, moderatorun de yazdigi gibi, cvp verdikçe hoşlarına gidiyor, biz tedavimize tecrübelerime odaklanamıyorum...

Birde sonkez bu konuda şunu yazacağım, bizlere bu tarz yorumları yazan kişilerin mutlaka evlatları var ki kolayca böyle yorum yapabiliyorlar, onlar için temennim yinede gerçekten kalpten, inşallah hayatlarının hiç bir döneminde yüce Allahim onları evlatları ile sınamasın, çünkü olmayan evlat ile sınamak çok zor iken, olan ile sınamak bir özet kadar zor olsa gerek, bir sonraki yorumlarda umarım bunu göz önünde bulundurularak, çünkü hayatın kime ne getireceği kimden de ne götüreceği belli değil....

Ben bugün hastanede benden istedikleri ilk kan testini verdim.Yarinde kalp ve dahiliye uzmanına gideceğim
Sizin tedaviniz ne aşamada? Aynı klinik ile bende görüşmüştüm fakat henüz hiçbir yere adım atamadım hala arkadaşların tecrubelerine ihtiyacim var, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Boşverin kuzum bunları, kafaya takmaya değmez böyleleri... ahlak dersi vermeye kalkışırlar ama işte bilmezler en büyük günahlardan biride kınamak ve kalp kırmanın olduğunu. Dili güzel olmayanın kalbide güzel olmaz, boşverin ☺️🌸
Arkadaslar yeniden merhaba, belki fark ettiniz, tek ayak cezası aldım, cezam bitti malum konu yüzünden, neyse daha da bunlara cvp vermem, bende direk sikayet et butonuna tıklayıp geçeceğim bundan sonra...

Sizin tedaviniz ne aşamada? Aynı klinik ile bende görüşmüştüm fakat henüz hiçbir yere adım atamadım hala arkadaşların tecrubelerine ihtiyacim var, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
Merhaba arkadaşlar,
Tedavim için rahim filmi çektirdim. Filmde rahimde bazı yapışıklıklar görüldü. Bu yüzden transfer öncesi histeroskopi yapılmasını önerdiler. Bu da adet sonrası yapılacak bir uygulamaymış. O yüzden transferim bir ay ertelenecek gibi. Bu arada donörün tedavisi başlamış. Yumurtaları gelişiyormuş yarın tekrar kontrolü varmış. Sanırım haftaya eşimi çağıracaklar. Eşimle birlikte bende gitmeyi planlıyorum. Hem kliniği görmüş olurum hem de onlar tarafından da bir muayene olmuş olurum.

Merhaba arkadaşlar,
Tedavim için rahim filmi çektirdim. Filmde rahimde bazı yapışıklıklar görüldü. Bu yüzden transfer öncesi histeroskopi yapılmasını önerdiler. Bu da adet sonrası yapılacak bir uygulamaymış. O yüzden transferim bir ay ertelenecek gibi. Bu arada donörün tedavisi başlamış. Yumurtaları gelişiyormuş yarın tekrar kontrolü varmış. Sanırım haftaya eşimi çağıracaklar. Eşimle birlikte bende gitmeyi planlıyorum. Hem kliniği görmüş olurum hem de onlar tarafından da bir muayene olmuş olurum.
Merhaba canım benimde transferim son anda iptal olmuştu geçen ay polipten dolayı ve 18 aralıkta histeroskopi oldum rahime çizik falan atıldı, sadece ilk 2 gün ağrım oldu korkulacak bişey değil ☺️ transferim 25ocak gibi, inşaALLAH tutunur artık bebişlerimiz bize 🤲🏻🌸

Merhaba canım benimde transferim son anda iptal olmuştu geçen ay polipten dolayı ve 18 aralıkta histeroskopi oldum rahime çizik falan atıldı, sadece ilk 2 gün ağrım oldu korkulacak bişey değil ☺️ transferim 25ocak gibi, inşaALLAH tutunur artık bebişlerimiz bize 🤲🏻🌸
Arkadaşlar benim de tup bebek sürecinde bayağı birkaç yıllar önce tutunma için rahime çizik atılmıştı, maalesef burda doktor tecrübesi çok önemli, benim tertemiz rahimde yapisiklik meydana getirmişti bu çizik, sonrasında farklı bir doktor şükür histereskopi ile duzeltti, tabi her çizik bendeki gibi bir sonuç olmaz ama elimizde bu süreçte tek rahim kaldığı için paylaşayım dedim...yani gerekmedikçe rahime ne kadar az müdahale o kadar iyi...tecrübeli ellerde sonu güzel olsun hepimiz icin inşallah.. 🥰

Bende uzun bir zamandır Kıbrıs'da adı geçen geçmeyen birçok merkez ile görüşmüştüm, tam bu merkez kafama yattı dediğim anda illa bir hoşuma gitmeyen durum oldu (ya soylenen sonrasında unutuldu, ya cok ilgi gosterip ses seda cikmadi, ben birde cok detayli hep sordum herseyi, ki buna da hakkimiz oldugunu dusunuyorum, hem maddi hem manevi zor bir durumdayiz, tabi ki detayli soru soracagim) özelden (ki henüz ozel msj nasılsın yazılır daha bakmadım bilmiyorum yeni olduğumdan) isteyen arkadas ile kendi tecrubelerimi tek tek paylaşabilirim, burdan etik olmaz diye düşünüyorum çünkü benim kafama yatmayan diğer arkadaşın kafasına yatmış olur direk etkilemek istemem, neticede burda baku de gündeme gelince orayla da bir görüşeyim dedim, hatta önce hangi merkez bilmediğimden farklı bir yere msj atmışım, neyse ki burda bakude yaptıran arkadaş yardımcı oldu, buldum yeri ve görüştüm açıkçası bana daha net sorduğum her soruya detayli cevaplar verildi fiyat olarak da Kıbrısa göre daha uygun, ciddi ciddi düşünüyorum bakuyu, ama keşke tecrübelerini paylaşan baku ile ilgili daha fazla arkadaş olsa, İnternet'de pek birsey bulamadım, varsa tecrübe edinen arkadaşlar çok sevinirim❤️
Kıbrıs'ta hangi merkezlerle görüştünüz. Bende bikaç yerle görüştüm hep sürekli üstü kapalı yapılan tedavi sürecini anlatıyorlar. Fiyat sorduğumda uçuk fiyatlar istiyorlar. Başarı oranlarını sorduğumda ise yüzde seksen diyorlar ama burada ki yorumlara baktığımda ançak yüzde 10 . Açıkcası Kıbrıs pek güvenilir mş bilemedim.

Arkadaşlar benim de tup bebek sürecinde bayağı birkaç yıllar önce tutunma için rahime çizik atılmıştı, maalesef burda doktor tecrübesi çok önemli, benim tertemiz rahimde yapisiklik meydana getirmişti bu çizik, sonrasında farklı bir doktor şükür histereskopi ile duzeltti, tabi her çizik bendeki gibi bir sonuç olmaz ama elimizde bu süreçte tek rahim kaldığı için paylaşayım dedim...yani gerekmedikçe rahime ne kadar az müdahale o kadar iyi...tecrübeli ellerde sonu güzel olsun hepimiz icin inşallah.. 🥰
Bende histeroskopi oldum canım 1 hafta sonra muayeneye gittim ve çok şükür herşey tertemizdi, inşaALLAH öyle kalırda tekrar ertelenmez transferim 😕

İnşallah herşey gönlünüzce olsun. Ağrı çizikten dolayı mı olmuş.

Hanımlar bir de size bildiğim bir şey söylemek istiyorum. Belki biliyorsunuzdur. Görüştüğünüz klinikten Empriyo Glu’da isteyin. Bu embriyonun Rahime yapışmasını sağlayan bir uygulamaymış.

Kıbrıs'ta hangi merkezlerle görüştünüz. Bende bikaç yerle görüştüm hep sürekli üstü kapalı yapılan tedavi sürecini anlatıyorlar. Fiyat sorduğumda uçuk fiyatlar istiyorlar. Başarı oranlarını sorduğumda ise yüzde seksen diyorlar ama burada ki yorumlara baktığımda ançak yüzde 10 . Açıkcası Kıbrıs pek güvenilir mş bilemedim.
Aslında herşey nasip meselesi gidip gormemiş olmak insanı düşündürüyor sadece normal klinikler hepsi de ticaret olarak gören çok yer var haklısınız o yüzden hepsi ile konuşup görüşün doktorlar ile iletişim kurun aklınıza takılan herşeyi sorumlu hemşirelere sorun mutlaka. fiyatlar evet uçuk malesef kayıp yaşamaktan çok korkuyor insan tekrar hemen toparlanacak rakamlar değil malesef.Hepimizin tedavisi pozitif olup sağlıcakla doğum ile sonuçlanır inşallah 🤲

Hanımlar bir de size bildiğim bir şey söylemek istiyorum. Belki biliyorsunuzdur. Görüştüğünüz klinikten Empriyo Glu’da isteyin. Bu embriyonun Rahime yapışmasını sağlayan bir uygulamaymış.
İlk kez duydum bunu daha önce transfer öncesi bağışıklık serumu diye geçiyor halk arasinda galiba onu duydum ama bunu ilk kez duydum canım.

Back