Bende uzun bir zamandır Kıbrıs'da adı geçen geçmeyen birçok merkez ile görüşmüştüm, tam bu merkez kafama yattı dediğim anda illa bir hoşuma gitmeyen durum oldu (ya soylenen sonrasında unutuldu, ya cok ilgi gosterip ses seda cikmadi, ben birde cok detayli hep sordum herseyi, ki buna da hakkimiz oldugunu dusunuyorum, hem maddi hem manevi zor bir durumdayiz, tabi ki detayli soru soracagim) özelden (ki henüz ozel msj nasılsın yazılır daha bakmadım bilmiyorum yeni olduğumdan) isteyen arkadas ile kendi tecrubelerimi tek tek paylaşabilirim, burdan etik olmaz diye düşünüyorum çünkü benim kafama yatmayan diğer arkadaşın kafasına yatmış olur direk etkilemek istemem, neticede burda baku de gündeme gelince orayla da bir görüşeyim dedim, hatta önce hangi merkez bilmediğimden farklı bir yere msj atmışım, neyse ki burda bakude yaptıran arkadaş yardımcı oldu, buldum yeri ve görüştüm açıkçası bana daha net sorduğum her soruya detayli cevaplar verildi fiyat olarak da Kıbrısa göre daha uygun, ciddi ciddi düşünüyorum bakuyu, ama keşke tecrübelerini paylaşan baku ile ilgili daha fazla arkadaş olsa, İnternet'de pek birsey bulamadım, varsa tecrübe edinen arkadaşlar çok sevinirim