Tamamen menopoza girip yumurta donasyonu ile hamile kalanlar

Canım fiyatlar değişiyor merkezlere göre ayrı ayrı fiyat veriyolar su an ne kadar bilmiyorum benimde oldu ilk hamiligim dış gebelik sonra tutmadı ondan sonra düşük oldu sonra yine tutmadı ondan sonra ikizler oldu onlarda 5 aylıkken erken doğumla Kaybettim son olarak Eylül ayında donasyon oldu transfer 1 tane şu an hamileyim 10.haftaya giricem bencede tüp bebekle uğraşma derim eğer olmuyorsa hem donasyonda fazla ugrasmiyorsun daha çabuk ilerliyor dondurma ücreti hepsi içinde söylüyorlar ayrı ayrı bir fiyat olmuyor o da sen dondurmak istersen sanırım değişiyor tek ve çift olarak fiyat dediğim gibi merkeze ve doktora bağlı fiyat o yüzden indirimde yaptır bence net düşündüğün bir merkez varsa
Peki nedenini ne olarak yorumladı doktorlar dış gebeliğinde mi tüp bebekti.
Bana genetik problemi, embriyo sağlıklı değil genetiğe gönderelim diyor doktorum

Peki nedenini ne olarak yorumladı doktorlar dış gebeliğinde mi tüp bebekti.
Bana genetik problemi, embriyo sağlıklı değil genetiğe gönderelim diyor doktorum
Yok dış gecelikle ilgisi yoktu erken doğum olduğu için ama sebep olarak anne karnında ayrılmış denildi genetik bir problem yoktu zaten hepsini başta yaptırmıştık zaten tabiki bazen tutmayan yada dusuklerde çoğunlukla emriyoyla alakalı sağlıklı değilse genetiginde tutmuyor yada düşük oluyor saglikliysa genetege gerek yok emriyo kalitesiyle de alakalı canım biraz bir gonderilsin ne cikicak bakalım

X