• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamamen menopoza girip yumurta donasyonu ile hamile kalanlar

Canım fiyatlar değişiyor merkezlere göre ayrı ayrı fiyat veriyolar su an ne kadar bilmiyorum benimde oldu ilk hamiligim dış gebelik sonra tutmadı ondan sonra düşük oldu sonra yine tutmadı ondan sonra ikizler oldu onlarda 5 aylıkken erken doğumla Kaybettim son olarak Eylül ayında donasyon oldu transfer 1 tane şu an hamileyim 10.haftaya giricem bencede tüp bebekle uğraşma derim eğer olmuyorsa hem donasyonda fazla ugrasmiyorsun daha çabuk ilerliyor dondurma ücreti hepsi içinde söylüyorlar ayrı ayrı bir fiyat olmuyor o da sen dondurmak istersen sanırım değişiyor tek ve çift olarak fiyat dediğim gibi merkeze ve doktora bağlı fiyat o yüzden indirimde yaptır bence net düşündüğün bir merkez varsa
Peki nedenini ne olarak yorumladı doktorlar dış gebeliğinde mi tüp bebekti.
Bana genetik problemi, embriyo sağlıklı değil genetiğe gönderelim diyor doktorum

Peki nedenini ne olarak yorumladı doktorlar dış gebeliğinde mi tüp bebekti.
Bana genetik problemi, embriyo sağlıklı değil genetiğe gönderelim diyor doktorum
Yok dış gecelikle ilgisi yoktu erken doğum olduğu için ama sebep olarak anne karnında ayrılmış denildi genetik bir problem yoktu zaten hepsini başta yaptırmıştık zaten tabiki bazen tutmayan yada dusuklerde çoğunlukla emriyoyla alakalı sağlıklı değilse genetiginde tutmuyor yada düşük oluyor saglikliysa genetege gerek yok emriyo kalitesiyle de alakalı canım biraz bir gonderilsin ne cikicak bakalım

Merhaba hanımlar bende donasyona karar verenlerdenim önümüzdeki hafta Kıbrıs’a ön görüşme için gideceğiz eşimle ama hit ağır basıyor. Benim kafamı karıştıran en önemli konu kendimizi doktorun insiyatifine mi bıraksak yoksa sorgulayıcı mı olsam çünkü çok karışık haldeyiz eşimle
Merhaba kıbrısta çok yer tüp bebek merkezi fakat ben 2 klinik denedim size hiti öneririm doktor beyi internetten arastırırsanız da ne kadar başarılı olduğunu görebilirsiniz. Suan transferim pozitif kan testi vereceğim tekrardan

Merhaba ben doktorumla görüştüm. Donasyon için beni hazırlayacak ve Kıbrıs’ta anlaşmalı olduğu Doğuş tüp bebek merkezinde transfer yapılacak. şimdi araştırıyorum forumlarda hiç bilgi bulamadım doğuş tüp bebek merkeziyle görüşen, nasıl bir yer olduğu hakkında bilgisi olan var mıdır ? Doktorumuz çok tecrübeli bir profesör ona güveniyorum yine de güzel yorumlar duymaya ihtiyacım var duyanlar bilenler yazarsa çok sevinirim

Merhaba ben doktorumla görüştüm. Donasyon için beni hazırlayacak ve Kıbrıs’ta anlaşmalı olduğu Doğuş tüp bebek merkezinde transfer yapılacak. şimdi araştırıyorum forumlarda hiç bilgi bulamadım doğuş tüp bebek merkeziyle görüşen, nasıl bir yer olduğu hakkında bilgisi olan var mıdır ? Doktorumuz çok tecrübeli bir profesör ona güveniyorum yine de güzel yorumlar duymaya ihtiyacım var duyanlar bilenler
Canım rabbim gönlündekini nasip etsin sana🤲

Merhaba ben doktorumla görüştüm. Donasyon için beni hazırlayacak ve Kıbrıs’ta anlaşmalı olduğu Doğuş tüp bebek merkezinde transfer yapılacak. şimdi araştırıyorum forumlarda hiç bilgi bulamadım doğuş tüp bebek merkeziyle görüşen, nasıl bir yer olduğu hakkında bilgisi olan var mıdır ? Doktorumuz çok tecrübeli bir profesör ona güveniyorum yine de güzel yorumlar duymaya ihtiyacım var duyanlar bilenler yazarsa çok sevinirim
Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah ♥️ Ne zaman trasfer olucaksin doğuş tüp bebeği bende duydum ne kadar iyi onu bilmiyorum ben yakın doğu üniversitesi Hastanesi'ndende yaptırdım Kıbrıs'ta 5 senedir orda tedavi görüyorum doktorumdan memnunum doğuş ne kadar bilgili bu konuda bilmiyorum doktorlarını da pek tanımıyorum açıkçası insalalh güzel sonuçlar alirsin

Sana yakın doğu üniversitesi ve Hit olarak onere bilirim onu çok duydum doktorları da çok iyi bir görüş konuş yardımcı olurlar

Sana yakın doğu üniversitesi ve Hit olarak onere bilirim onu çok duydum doktorları da çok iyi bir görüş konuş yardımcı olurlar
Merhaba canım. Bir aksilik olmazsa şubat ayında başlanacak tedaviye. İnşallah her şey yolunda gider. Süreci buradaki doktorumla yürüteceğim için başka merkezlerle çalışmaz herhalde. O hep doğuşla çalışıyormuş tüm işlemleri prosedürleri kendisi hallediyor ondan dolayı benim için düzenli bir takip iyi olur diye düşünüyorum

Merhaba canım. Bir aksilik olmazsa şubat ayında başlanacak tedaviye. İnşallah her şey yolunda gider. Süreci buradaki doktorumla yürüteceğim için başka merkezlerle çalışmaz herhalde. O hep doğuşla çalışıyormuş tüm işlemleri prosedürleri kendisi hallediyor ondan dolayı benim için düzenli bir takip iyi olur diye düşünüyorum
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah 🤲 güzel sonuçlar alirsin inşallah ♥️ Anladım o halde o şekilde devam et düzenli doktor olması iyi olur takip için

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah 🤲 güzel sonuçlar alirsin inşallah ♥️ Anladım o halde o şekilde devam et düzenli doktor olması iyi olur takip için
Amin canım inşallah 🤲🏼 kronik rahatsızlıklarım olduğu için biraz da böyle bir düzen olsun istiyorum. İnşallah doğuş tüp bebek de umduğumuz gibi başarılı çıkar. Bu konuda hiç yazan olmadı

Amin canım inşallah 🤲🏼 kronik rahatsızlıklarım olduğu için biraz da böyle bir düzen olsun istiyorum. İnşallah doğuş tüp bebek de umduğumuz gibi başarılı çıkar. Bu konuda hiç yazan olmadı
İnşallah canım güzel sonuçlar alirsin güzel bilgili bir yerde yaptırman daha iyi olur tabiki senin için pek doğuşta yaptıran yok sanırım

İnşallah canım güzel sonuçlar alirsin güzel bilgili bir yerde yaptırman daha iyi olur tabiki senin için pek doğuşta yaptıran yok sanırım
Evet pek dönüş olmadı biraz o tereddüt ediyor beni. Bir başlayalım da doktora sorarım daha detaylı

Arkadaşlar benim aklıma da british takıldı, eşiniz gelecek sperm verecek biz donduracağız dedi, acaba bu merkez sperm iyi çıkarsa kendi havuzlarında tutup satabilir mi, yumurta olayı da öyle olma olasılığı var mıdır. Çok takıldı kafama sonuçta görmüyoruz kim veriyor yumurtayı, belki fazla yumurtaları spermle birleştirip kendi havuzlarına atıyor olamazlar demi ?

Aa Kübra hanım merhabalar 😍 hamile olmanıza çok çok sevindim bazı forumlarda konuşmuştuk sizinle. Şuan ne durumdasınız herşey yolundadır umarım kaç aylık oldunuz cinsiyet nedir :)
Merhaba evet konuşmuştuk 😌🥰Teşekkür ederim ♥️ Şu an 19 haftalık hamileyim şükür bebekte bir sorun yok ama 2 gün önce serkilaj oldum düşük ve erken doğum ihtimalim var diye riskli biraz hastnede kalıyorum 5 gündür cinsiyeti erkek

Back